"İgidliyə görə" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı

1997Redaktə

  1. İslam İdris oğlu Quliyev — 25.02.1997[1]
  2. Sərvər Yelmar oğlu Məmmədov---25.02.1997

1998Redaktə

  1. Niyaməddin Fəxrəddin oğlu Qasımov — 24.06.1998[2]
  2. Ramin Şıxbaba oğlu Quliyev — 24.06.1998[2]
  3. Eyvaz Əbdülhəsən oğlu Əliyev — 24.06.1998[2]
  4. Sabit Nüsrət oğlu İbrahimov — 24.06.1998[2]
  5. Suliddin Məhyəddin oğlu İsayev — 24.06.1998[2]
  6. Sərdar Bayram oğlu Məmiyev — 24.06.1998[2]
  7. Şahlar Cəfər oğlu Hacıyev — 24.06.1998[2]
  8. Sevlan Vəli oğlu Qasımov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[3]
  9. Şucayət Abbas oğlu Niftəliyev — 24.12.1998[3]
  10. Elimdar Lətif oğlu Orucov — 24.12.1998[3]
  11. Elxan Rauf oğlu Talışxanov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[3]
  12. İlqar Hüseynbala oğlu Abbasov — 24.12.1998[4]
  13. Səyyar Habil oğlu Ağayev — 24.12.1998[4]
  14. İmdad Şəvi oğlu Alıyev — 24.12.1998[4]
  15. Arif Məmiş oğlu Bayramov — 24.12.1998[4]
  16. Vahid Fərrux oğlu Cəfərov — 24.12.1998[4]
  17. Fərman Cəfər oğlu Əliyev — 24.12.1998[4]
  18. Nazir Mirəziz oğlu Hacıyev — 24.12.1998[4]
  19. Suliddin Yunis oğlu Hacıyev — 24.12.1998[4]
  20. Fəqan Malik oğlu Heydərov — 24.12.1998[4]
  21. Ağakərim Həmid oğlu Həmidov — 24.12.1998[4]
  22. Nurəddin Həsənəli oğlu Həsənov — 24.12.1998[4]
  23. Çoban Xıdır oğlu Hüseynov — 24.12.1998[4]
  24. Elxan Məhəmməd oğlu Hüseynov — 24.12.1998[4]
  25. Müşviq Afiq oğlu Hüseynov — 24.12.1998[4]
  26. Nazim Kazım oğlu İsmayılov — 24.12.1998[4]
  27. Şahin Musa oğlu Qocayev — 24.12.1998[4]
  28. Qurban Həsən oğlu Qurbanov — 24.12.1998[4]
  29. Ağalar Famil oğlu Məhərrəmov — 24.12.1998[4]
  30. Ənvər İman oğlu Məmmədov — 24.12.1998[4]
  31. İlqar Cəlal oğlu Məmmədov — 24.12.1998[4]
  32. Sabir İmran oğlu Muradov — 24.12.1998[4]
  33. Ehtiram Mirzəxan oğlu Nağıyev (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  34. Zülfüqar Yusif oğlu Nağıyev — 24.12.1998[4]
  35. Ceyhun Rüstəm oğlu Naibov — 24.12.1998[4]
  36. Cabir Sabir oğlu Namazov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  37. Müzəffər Talıb oğlu Novruzəliyev — 24.12.1998[4]
  38. Ağagül Novruzqulu oğlu Nuriyev (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  39. Arif Novruz oğlu Ömərov — 24.12.1998[4]
  40. Sərraf Asif oğlu Rzayev — 24.12.1998[4]
  41. Vüqar Urfan oğlu Rzayev — 24.12.1998[4]
  42. Fikrət Mirzəxan oğlu Seyidov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  43. Mübariz Məmməd oğlu Şəfiyev — 24.12.1998[4]
  44. Daşqın Həsən oğlu Turabov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  45. Hikmət Cəfər oğlu Bağırov — 24.12.1998[5]
  46. Etibar Qurban oğlu Cəbiyev — 24.12.1998[5]
  47. Vahid Abusəttar oğlu Əkbərov — 24.12.1998[5]
  48. Allahverdi İsgəndər oğlu Ələkbərov — 24.12.1998[5]
  49. Firudin Mustafa oğlu Əliyev — 24.12.1998[5]
  50. Tapdıq Şükür oğlu Mahmudov — 24.12.1998[5]
  51. Azər Həmid oğlu Mustafayev — 24.12.1998[5]
  52. Atabala Ataxan oğlu Pənahov — 24.12.1998[5]
  53. Əziz Cəfər oğlu Seyidov — 24.12.1998[5]
  54. Sərdar Məmməd oğlu Şəmsiyev — 24.12.1998[5]
  55. Yusif Cəfər oğlu Babayev — 26.12.1998[6]
  56. İslam Ağaqulu oğlu Ələkbərov — 26.12.1998[6]
  57. Rəcəb Atabala oğlu Əliyev — 26.12.1998[6]
  58. Gülmurad Hacı oğlu Əlismanov — 26.12.1998[6]
  59. Səftər Heydər oğlu Hacıyev — 26.12.1998[6]
  60. Elnur İbrahim oğlu Heydərov — 26.12.1998[6]
  61. Namət Yusif oğlu Heydərov — 26.12.1998[6]
  62. Səməd Qara oğlu Kazımov — 26.12.1998[6]
  63. Abdulla Səfərəli oğlu Mirzəliyev — 26.12.1998[6]
  64. Mahir Çingiz oğlu Musayev — 26.12.1998[6]
  65. Fikrət Əşrəf oğlu Rzayev — 26.12.1998[6]
  66. Vüqar Tələt oğlu Rzayev — 26.12.1998[6]
  67. Fərman Təmraz oğlu Tarıverdiyev — 26.12.1998[6]
  68. Mürsəl Əli oğlu Vəliyev — 26.12.1998[6]

1999Redaktə

  1. Azər Abdulla oğlu Abdullayev — 12.01.1999[7]
  2. Cəfər Afaq oğlu Babayev — 12.01.1999[7]
  3. Rafiq Şirməmməd oğlu Əliyev — 12.01.1999[7]
  4. Şahin Ayaz oğlu Əliyev — 12.01.1999[7]
  5. Kamran Bilal oğlu Əsgərbəyli — 12.01.1999[7]
  6. Cəlal Tahir oğlu Hümbətov — 12.01.1999[7]
  7. Loğman Cavanşir oğlu Hüseynov — 12.01.1999[7]
  8. Taleh Alməddin oğlu Qarayev — 12.01.1999[7]
  9. Xəqani Allahverdi oğlu Quliyev — 12.01.1999[7]
  10. Qasım Hidayət oğlu Məmmədov — 12.01.1999[7]
  11. Hüseyn Əhməd oğlu Mənsimov — 12.01.1999[7]
  12. Məhəmməd Zalış oğlu Nəbiyev — 12.01.1999[7]
  13. Etibar Abdulla oğlu Rzayev — 12.01.1999[7]

2001Redaktə

  1. Ramin Rafiq oğlu Lələyev (ölümündən sonra) — 17.08.2001[8]
  2. Xəlil Qədir oğlu Həsənov (ölümündən sonra) — 17.08.2001[8]

2002Redaktə

  1. Cabir Mirsahib oğlu Murtuzov — 16.08.2002[9]
  2. Pərviz Mayıl oğlu Rüstəmov — 16.08.2002[9]

2003Redaktə

  1. Hikmət İzzət oğlu Mirzəyev — 24.06.2003[10]
  2. Əzizağa Pəncəli oğlu Babayev — 24.06.2003[10]
  3. Hacı Gülməmməd oğlu Əsədov — 24.06.2003[10]
  4. Azər Xudam oğlu Quliyev — 24.06.2003[10]
  5. Vüsal Əziz oğlu Ələsgərov — 24.06.2003[10]
  6. Naseh İbrahim oğlu Hüseynov — 24.06.2003[10]
  7. Telman Ağacəfər oğlu Səfərov — 24.06.2003[10]

2005Redaktə

  1. Abbasov İsa Süleyman oğlu (gizir) — 16.03.2005[11].
  2. Babayev Ağababa Ənvər oğlu (polkovnik) — 16.03.2005
  3. Əliyev Əfqan Soltan oğlu (gizir) — 16.03.2005
  4. Əliyev Mirələm Hümbət oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.03.2005
  5. Hacıyev Bəhlul Murad oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  6. Hüseynov Tahir Ələkbər oğlu (leytenant) — 16.03.2005
  7. İbayev Zabil Nəsir oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  8. İbrahimov Rövşən Xudaverdi oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  9. Quliyev Elşad Vəli oğlu (mayor) — 16.03.2005
  10. Məcidov Ənvər Aslan oğlu (çavuş) — 16.03.2005
  11. Miriyev Bəxtiyar Lətif oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  12. Mirvətova Natəvan Mürsəl qızı (polkovnik) — 16.03.2005
  13. Mirzəyev Fəxri Faiq oğlu (leytenant) — 16.03.2005
  14. Nağıyev Əli Nağı oğlu (polkovnik) — 16.03.2005
  15. Rüstəmov Davud Əlibala oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  16. Səfərov Elşən Aydın oğlu (kapitan) — 16.03.2005
  17. Şəmmədov Ayaz İsmayıl oğlu (gizir) — 16.03.2005
  18. Yəhyayev Teymur Hüseynxan oğlu (leytenant) — 16.03.2005

2007Redaktə

  1. Ağayev Həsənağa Hacıbaba oğlu (polkovnik) — 27.03.2007[12].
  2. Əliyev Əli Bəxtiyar oğlu (polkovnik) — 27.03.2007
  3. Fətullayev İdrət Xanbaba oğlu (polkovnik) — 27.03.2007
  4. Məhərrəmov Bəbəş Eyvaz oğlu (kapitan) — 27.03.2007
  5. Mirzəyev Şahverdi Ağamalı oğlu (baş leytenant) — 21.06.2007[13]
  6. Rzayev Amil Mirzə oğlu (leytenant) — 21.06.2007[13]
  7. Axundov Xəqani Həsən oğlu (gizir) — 21.06.2007[13]
  8. Həsənov Cəlal Tahir oğlu (əsgər) — 21.06.2007[13]

2008Redaktə

  1. Kərimov Tehran Şirməmməd oğlu - leytenant (ölümündən sonra) — 11.03.2008[14]
  2. Maşıyev Nemət Mütəllim oğlu - gizir (ölümündən sonra) — 11.03.2008
  3. Hüseynov Şirin Müslüm oğlu - çavuş (ölümündən sonra) — 11.03.2008
  4. Həmidov Fəzail Yaşar oğlu - əsgər (ölümündən sonra) — 11.03.2008

2009Redaktə

  1. Abdullayev Elcan Cəmil oğlu (polkovnik-leytenant) — 28.03.2009[15].
  2. Ələsgər-zadə Füzuli Səftər oğlu (polkovnik) — 28.03.2009
  3. Əliyev Namiq Azərpaşa oğlu (polkovnik) — 28.03.2009
  4. Əliyev Vüqar Sürət oğlu (polkovnik-leytenant) — 28.03.2009
  5. Əsədov Hilal Mirzəli oğlu (general-mayor) — 28.03.2009
  6. Xələfov Rauf Rafiq oğlu (polkovnik-leytenant) — 28.03.2009
  7. Rzayev Şahmar Məmmədmirzə oğlu (polkovnik-leytenant) — 28.03.2009
  8. Səfərov Müşfiq Arif oğlu (mayor) — 28.03.2009
  9. Səfərov Pərviz İnqilab oğlu (polkovnik) — 28.03.2009

2010Redaktə

  1. Vahabov Fərhad Hüseyn oğlu (general-mayor) — 29.03.2010[16].
  2. Həmidov Nizaməddin Baba oğlu (polkovnik) — 29.03.2010
  3. Həsənov Şahin Məmmədrəhim oğlu (polkovnik-leytenant) — 29.03.2010
  4. Əliyev Elsevər Həsən oğlu (mayor) — 29.03.2010
  5. Aslanzadə Ülvi Mirzəli oğlu (mayor) — 21.08.2010[17]
  6. Babayev Rafiq Baba Əli oğlu (mayor) — 21.08.2010[17]
  7. Məmmədov Şahlar Tahir oğlu (mayor) — 21.08.2010[17]
  8. Əhmədov Ramin İbrahim oğlu (kapitan) — 21.08.2010[17]
  9. Əliyev Anar Vilayət oğlu (kapitan) — 21.08.2010[17]
  10. Tağıyev Məhərrəm Mükafat oğlu (kapitan) — 21.08.2010[17]
  11. Aqşin Məhərrəmov Ramiz oglu (kapitan)-14.08.2010

2011Redaktə

  1. Camalxanov Zaur Vəli oğlu (mayor) — 18.03.2011[18].
  2. Eyvazov Əbil Məmməd oğlu (mayor) — 18.03.2011
  3. Nuruşov Vüsal Elfrond oğlu (baş leytenant) — 18.03.2011
  4. Süleymanov Elşən Müzəffər oğlu (baş leytenant) — 18.03.2011
  5. Şirin-zadə Firuz Böyükağa oğlu (general-mayor) — 16.08.2011[19].
  6. Atakişiyev İntiqam Vahid oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.08.2011.
  7. İsayev Ariz Akif oğlu (mayor) — 16.08.2011
  8. İsayev Azər Hüseynxan oğlu (tibb xidməti mayoru) — 16.08.2011
  9. Qasımov Toğrul Telman oğlu (kapitan) — 16.08.2011
  10. Tağıyev Ələddin Məzəddin oğlu (baş leytenant) — 16.08.2011
  11. Quliyev Rüfət Firudin oğlu (leytenant (ölümündən sonra)) — 16.08.2011
  12. İsmayılov Samir Əlimusa oğlu (kiçik gizir) — 16.08.2011
  13. Ağayev Elgün Mahir oğlu (baş çavuş) — 16.08.2011

2012Redaktə

  1. Əkbərov İsrafil Gülməmməd oğlu (baş leytenant) — 27.03.2012[20].
  2. Hacıyev Rəhim Tarix oğlu (kapitan) — 27.03.2012
  3. Hüseynov Mübariz Əlikram oğlu (mayor) — 27.03.2012
  4. Mehdiyev Azər Söhrab oğlu (mayor) — 27.03.2012
  5. Rəsulov Rəsul Mösüm oğlu (polkovnik) — 27.03.2012
  6. Səfərli Hüseyn Rəşid oğlu (polkovnik-leytenant) — 27.03.2012
  7. Usubov Mütəllim Məhiş oğlu (polkovnik) — 27.03.2012
  8. Cəfərov Rəhim Oqtay oğlu (general-mayor) — 25.06.2012[21].
  9. Məhərrəmov Etibar İsmayıl oğlu (polkovnik-leytenant) — 25.06.2012
  10. Salmanov Rəşad Namiq oğlu (mayor) — 25.06.2012
  11. Əliyev Səfayət Ənvər oğlu (kapitan) — 25.06.2012
  12. Nağıyev Vüsal Sayad oğlu (kapitan) — 25.06.2012
  13. Əliyev Elmir Mürsəl oğlu (əsgər (ölümündən sonra)) — 25.06.2012

2013Redaktə

  1. Əliyev Ramin İmran oğlu - mayor — 27.03.2013[22]
  2. Əliyev Vüqar Surxay oğlu - ədliyyə polkovnik-leytenantı — 27.03.2013
  3. Orucəliyev Elnur Akif oğlu - mayor — 27.03.2013
  4. Pənahov İsgəndər Ağasəf oğlu - mayor — 27.03.2013
  5. Verdiyev Kəyan Məhərrəm oğlu - kapitan — 27.03.2013

2014Redaktə

  1. Əliyev Elçin Ərsalan oğlu — 27.03.2014[23]
  2. Əliyev Tərlan Əşrəf oğlu — 27.03.2014[23]
  3. Mahmudov Suad Fuad oğlu — 27.03.2014[23]
  4. Əliyev Əliş Vəli oğlu — 24.06.2014[24]
  5. Əsədov Rauf Xanbala oğlu — 24.06.2014[24]
  6. Sadıqov Telman Həmzə oğlu — 24.06.2014[24]
  7. Hüseynov Elvin Akif oğlu — 24.06.2014[24]
  8. Məmmədov Fikrət Akif oğlu — 24.06.2014[24]
  9. Orucov Seyran Zahir oğlu — 24.06.2014[24]
  10. Vəliyev Mübariz Qılman oğlu — 22.08.2014[25]
  11. Babayev Rauf Əhədağa oğlu — 22.08.2014[25]
  12. Bunyatov Rəşid Hənnan oğlu — 22.08.2014[25]
  13. Əliyev Binnət Osman oğlu — 22.08.2014[25]
  14. Əliyev Etibar Vəli oğlu — 22.08.2014[25]
  15. Mirzəyev Əbdülhüseyin Feyruz oğlu — 22.08.2014[25]
  16. Qədirov Rəşad Arif oğlu — 22.08.2014[25]

2018Redaktə

  1. Qasımov Yusif Telman oğlu — 09.03.2018 [26]

2020Redaktə

  1. Əliyev Rəsul Rasim oğlu – polkovnik [27]
  2. Məmmədov İlham Vahid oğlu – polkovnik [28]
  3. Məmmədov Mirzə Dursun oğlu – polkovnik [29]
  4. Tağıyev Famil Abbas oğlu – polkovnik [30]
  5. Abışov Xəyal Elbrus oğlu – polkovnik-leytenant [31]
  6. Ağakişiyev Azər Məhəmməd oğlu – polkovnik-leytenant [32]
  7. Ağalarov Anar Rəşid oğlu – polkovnik-leytenant [33]
  8. Ağayev Vəlixan Telman oğlu – polkovnik-leytenant [34]
  9. Əhmədaliyev Namiq Əvəzxan oğlu – polkovnik-leytenant [35]
  10. Əhmədov Mirsadiq Hüseyn oğlu – polkovnik-leytenant [36]
  11. Əhmədov Vüqar Hüseynağa oğlu – polkovnik-leytenant [37]
  12. Əliyev Anar Təvəkkül oğlu – polkovnik-leytenant [38]
  13. Əliyev Vüqar Şirzad oğlu – polkovnik-leytenant
  14. Əliyev Zauri Ramis oğlu – polkovnik-leytenant
  15. Xudayarov Elçin Süleyman oğlu – polkovnik-leytenant
  16. İbrahimov Ramil Ağahüseyn oğlu – polkovnik-leytenant
  17. Mərdanov Mərdan Gülbaba oğlu – polkovnik-leytenant
  18. Nəsibov Əşrəf Arif oğlu – polkovnik-leytenant
  19. Ramazanov Ruslan Əjdər oğlu – polkovnik-leytenant
  20. Şabanov Mübariz Əziz oğlu – polkovnik-leytenant
  21. Tağıyev Ruslan Fuad oğlu – polkovnik-leytenant (ölümündən sonra)
  22. Vəliyev Vəli Rzaxan oğlu – polkovnik-leytenant
  23. Yadigarov Rahib Feyri oğlu – polkovnik-leytenant
  24. Zeynalov Elşən Eldar oğlu – polkovnik-leytenant
  25. Abduləliyev İmran Abdulrəhman oğlu – mayor
  26. Babayev Tərlan Ələsgər oğlu – mayor
  27. Bağırov Anar Fazil oğlu – mayor
  28. Baloğlanov Mehman Eynulla oğlu – mayor
  29. Bayramov Rəşad Ağarəhim oğlu – mayor
  30. Cuvarov Elçin Kamandar oğlu – mayor
  31. Eyyubov Taleh Vaqif oğlu – mayor
  32. Ələkbərov Fərid Tahir oğlu – mayor (ölümündən sonra)
  33. Əliyev İxtiyar Nəcəf oğlu – mayor
  34. Əliyev Sədi Sadil oğlu – mayor
  35. Əmirəliyev Nicat Kərəməli oğlu – mayor
  36. Heybətov Loğman Fəraiz oğlu – mayor
  37. Hüseynov Elgün Natik oğlu – mayor
  38. Xasiyev Səbuhi Rafail oğlu – mayor
  39. Xəlilov Ruslan Qiviyeviç – mayor
  40. İbişov Asim Yaşar oğlu – mayor
  41. İbrahimov Ramil Şahmurad oğlu – mayor
  42. İsmayılov Novruz Yusif oğlu – mayor
  43. Kəlbalıyev Səyavuş Hümbət oğlu – mayor (ölümündən sonra)
  44. Kərimov Nihad Məmmədhəsən oğlu – mayor
  45. Qəniyev Vüsal Dağıstan oğlu – mayor
  46. Qocayev Tural Məmməd oğlu – mayor
  47. Mahmudov Eldar İlyas oğlu – mayor
  48. Mahmudov Rəşad Habil oğlu – mayor
  49. Məlikov Zamir Tacir oğlu – mayor
  50. Məmmədov Amil Məhərrəm oğlu – mayor
  51. Nağıyev Elxan Paşa oğlu – mayor
  52. Nağıyev Rövşən Mərdan oğlu – mayor
  53. Nəzərli Yaşar Fuad oğlu – mayor
  54. Niftəliyev Mirzə Ələkbər oğlu – mayor
  55. Nuriyev Xizri Əhməd oğlu – mayor
  56. Rəhimov Asif Ziyaddin oğlu – mayor
  57. Rəhimov Elşən Nizami oğlu – mayor
  58. Rəhimov Savalan Qara oğlu – mayor
  59. Rzayev Elməddin Elşad oğlu – mayor
  60. Salmanov Rafael Faiq oğlu – mayor
  61. Səfərov Qiyas Bayram oğlu – mayor
  62. Sofiyev Ruslan Əsgər oğlu – mayor
  63. Süleymanov Emin Bəhmən oğlu – mayor (ölümündən sonra)
  64. Şükürov Tural Camal oğlu – mayor
  65. Tahirov Bəhruz Xanmusa oğlu – mayor
  66. Yahyazadə Xəqani Nizami oğlu – mayor
  67. Abasov Yəhya Abbasəli oğlu – kapitan
  68. Abdullayev Elmir Təbiət oğlu – kapitan
  69. Abdullayev Gülbala Səxavət oğlu – kapitan
  70. Ağayev Mehman Qənizadə oğlu – kapitan
  71. Alıyev Elvin Xanmusa oğlu – kapitan
  72. Balakişiyev Elşən Süleyman oğlu – kapitan
  73. Bayramov Samir Sahib oğlu – kapitan
  74. Cavadov Cəlil Ağaddin oğlu – kapitan (ölümündən sonra)
  75. Dadaşov Ağadadaş Azər oğlu – kapitan
  76. Əbilov Cavid Səyavuş oğlu – kapitan
  77. Əlağayev Mehman Əfəndi oğlu – kapitan
  78. Əliyev Elvin Məhərrəm oğlu – kapitan
  79. Ənvərli Sahil Əli oğlu – kapitan
  80. Əsədov Pərvin Namid oğlu – kapitan
  81. Əsgərov Orxan Elxan oğlu – kapitan
  82. Əyyubov Taleh Fərid oğlu – kapitan
  83. Fərzəliyev Dilman Abbasəli oğlu – kapitan
  84. Hacıyev Vüqar Sabir oğlu – kapitan
  85. Həsənov Bürhan Asəf oğlu – kapitan
  86. Hüseynov Mahir Zeynalabidin oğlu – kapitan
  87. Hüseynov Şahnur Şahin oğlu – kapitan (ölümündən sonra)
  88. Xankişiyev Cehun Xansuvar oğlu – kapitan
  89. Xəlilov Rauf Cəbrayıl oğlu – kapitan
  90. İmanov Turan Nurəddin oğlu – kapitan
  91. İsmayılov Nicat Əbülfəz oğlu – kapitan
  92. Kələşov Cahangir İlham oğlu – kapitan
  93. Qaffarov Eyvaz İlyaz oğlu – kapitan
  94. Qarayev Elvin Telman oğlu – kapitan
  95. Qələndərov Ceyhun Akif oğlu – kapitan
  96. Quliyev Bəxtiyar Şahin oğlu – kapitan
  97. Məmmədov Anar Kərəm oğlu – tibb xidməti kapitanı (ölümündən sonra)
  98. Məmmədov Ayaz Ələmşah oğlu – kapitan
  99. Məmmədov Nicat Fəxrəddin oğlu – kapitan
  100. Məmmədov Toğrul Elxan oğlu – kapitan
  101. Məmmədov Vüqar Zahid oğlu – kapitan
  102. Mirzəxanlı Bayram Əli oğlu – kapitan
  103. Nağıyev Tağı Abbas oğlu – kapitan
  104. Nəhmədov Kənan Kamil oğlu – kapitan
  105. Novruzlu Şamxal Ehtiram oğlu – kapitan
  106. Novruzov Vüsal Hümmət oğlu – kapitan
  107. Pənahov Rövşən Mahmud oğlu – kapitan (ölümündən sonra)
  108. Rzayev Orxan Ədalət oğlu – kapitan
  109. Şəfi-zadə Fariz Çingiz oğlu – kapitan
  110. Tağıyev Elməddin Yusif oğlu – kapitan
  111. Tağıyev Niyaməddin Fəxrəddin oğlu – kapitan
  112. Tomayev Məhəmməd Cavanşir oğlu – kapitan
  113. Yunusov Əli Rafiq oğlu – kapitan
  114. Zeynalov Azad Rafiq oğlu – kapitan (ölümündən sonra)
  115. Zeynalov Şakir Rəşid oğlu – kapitan
  116. Zeynalov Tural Ruslan oğlu – kapitan (ölümündən sonra)
  117. Zəkiyev Röyal Zəki oğlu – kapitan
  118. Abbasov Fərhad Əli oğlu – baş leytenant
  119. Abdullayev Emin Ramiz oğlu – baş leytenant
  120. Abdulov Səyahət Namik oğlu – baş leytenant
  121. Ağalarov Vüsal Abbas oğlu – baş leytenant
  122. Ağayev Elçin Zakir oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)
  123. Ağayev Emin Fəxrəddin oğlu – baş leytenant
  124. Ağayev Kamal Şabanəli oğlu – baş leytenant
  125. Ağazadə Taleh İlham oğlu – baş leytenant
  126. Axundov Azad Azər oğlu – baş leytenant
  127. Axundzadə Cavidan Ramil oğlu – baş leytenant
  128. Alqayev Harun Məhəmməd oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)
  129. Babayev Şakir Zəfər oğlu – baş leytenant
  130. Bəşirov Turxan Ərəstun oğlu – baş leytenant
  131. Cahangirov Hidayət Fərhad oğlu – baş leytenant
  132. Cəfərov Ayxan Bayram oğlu – baş leytenant
  133. Cəfərov Kənan Mahir oğlu – baş leytenant
  134. Cəfərov Məhəmməd Əmiraslan oğlu – baş leytenant
  135. Emil Mərdan oğlu – baş leytenant
  136. Əhmədzadə Əhməd Telman oğlu – baş leytenant
  137. Ələkbərov Elçin Elşad oğlu – baş leytenant
  138. Əlimov Elvin Nəsrəddin oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)
  139. Əlisöhbətov Vasif Radik oğlu – baş leytenant
  140. Əliyev Alışan Alı oğlu – baş leytenant
  141. Əliyev Azər Fəzail oğlu – baş leytenant
  142. Əliyev Elvin Məhəbbət oğlu – baş leytenant
  143. Əliyev Fəzli Kamil oğlu – baş leytenant
  144. Əliyev Xaqani Əlisurət oğlu – baş leytenant
  145. Əliyev Xaliq Mehman oğlu – baş leytenant
  146. Əliyev Kamran Fikrət oğlu – baş leytenant
  147. Əsgərov Elvin Məhərrəm oğlu – baş leytenant
  148. Əyyubov Ceyhun Savalan oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)
  149. Əzizli Elman Polad oğlu – baş leytenant
  150. Hacıyev Bəhruz Əbdurrəhim oğlu – baş leytenant
  151. Hacıyev İsmət Şölət oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)
  152. Heybətli Seymur Hikmət oğlu – baş leytenant
  153. Həbibov Ənvər Şirməmməd oğlu – baş leytenant
  154. Həsənov Mərdalı Mircəlil oğlu – baş leytenant
  155. Hüseynov Amil Azad oğlu – baş leytenant
  156. Xələfli Ülvi Şahin oğlu – baş leytenant
  157. İbrahimov Vüsal Cümşüd oğlu – baş leytenant
  158. İsmayıllı Elmin Qafar oğlu – baş leytenant
  159. İsmayılov Aslan Əvəz oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)
  160. Kamalov Cəlal Mehti oğlu – baş leytenant
  161. Kərimov Rəhim Məhərrəm oğlu – baş leytenant
  162. Qaffarov Rəhman Elman oğlu – baş leytenant
  163. Qasımov Həmid Oruc oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)
  164. Qələndərli Cavad Rəşad oğlu – baş leytenant
  165. Qorçuyev Baris Sərxan oğlu – baş leytenant
  166. Quliyev Fərhad Çingiz oğlu – baş leytenant
  167. Quliyev Rafiq Carulla oğlu – baş leytenant
  168. Qurbanov İlknur Qərib oğlu – baş leytenant
  169. Qurbanov Şəmsəddin Zeynal oğlu – baş leytenant
  170. Mahmudov Rəşad Rəşid oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)
  171. Məhərrəmzadə Heydər Huçət oğlu – baş leytenant
  172. Məmmədli Elşən Aydın oğlu – baş leytenant
  173. Məmmədov Sənan Tofiq oğlu – baş leytenant
  174. Məmmədov Turqut Müseyib oğlu – baş leytenant
  175. Məmmədzadə Ziya Abdulla oğlu – baş leytenant
  176. Mirzəyev Elmar Şahin oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)
  177. Mirzəyev Səttam Xasay oğlu – baş leytenant
  178. Muradov Elvin Elçin oğlu – baş leytenant
  179. Namazov Samir İkram oğlu – baş leytenant
  180. Nəbiyev Emil Şaban oğlu – baş leytenant
  181. Nəbiyev Fuad Xudat oğlu – baş leytenant
  182. Novruzbəyov Əlibəy Paşa oğlu – baş leytenant
  183. Nurzadə Rövşən Əli oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)
  184. Orucov Vilayət Afət oğlu – baş leytenant
  185. Rzayev Fərid Rasim oğlu – baş leytenant
  186. Səfərli Cavid Xaliq oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)
  187. Səlimov Orxan Hamlet oğlu – baş leytenant
  188. Səmidov Cavad İltifat oğlu – baş leytenant
  189. Sultanlı Kamran Firudin oğlu – baş leytenant
  190. Sultanov Yagir Şahmərdan oğlu – baş leytenant
  191. Sultanov Zamiq Məhəmməd oğlu – baş leytenant
  192. Şamxal Seyfulla oğlu – baş leytenant
  193. Şəfiyev Tərlan Zahirəli oğlu – baş leytenant
  194. Şükürov Anar İldırım oğlu – baş leytenant
  195. Şükürov Samir Təyyub oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)
  196. Zeynallı Natiq Qurban oğlu – baş leytenant
  197. Alışov Yasin Yaşar oğlu – leytenant
  198. Bayramov Ramil Rasim oğlu – leytenant
  199. Bayramov Vahid Akif oğlu – leytenant
  200. Cumayev Adil Rizvan oğlu – leytenant
  201. Düniyev Azad Vüqar oğlu – leytenant
  202. Emçiyev Pərviz Ramazan oğlu – leytenant
  203. Eminov Seyran Məhəmməd oğlu – leytenant
  204. Əbilov Kamal Vidadi oğlu – leytenant (ölümündən sonra)
  205. Əhmədov Elsevər Yadigar oğlu – leytenant
  206. Əhmədov Elşad Nazim oğlu – leytenant
  207. Ələkbər Ələsgər oğlu – leytenant
  208. Ələkbərov Əlihüseyn Elxan oğlu – leytenant
  209. Əliyev Ağarəşid Amil oğlu – leytenant
  210. Əliyev Elnur Tofiq oğlu – leytenant
  211. Əlizadə Ramil Elşən oğlu – leytenant
  212. Əsgərov Bayraməli Qasım oğlu – leytenant
  213. Əsgərov Musa Əlifağa oğlu – leytenant (ölümündən sonra)
  214. Feyziyev Afiyəddin Salman oğlu – leytenant
  215. Fərmanlı Heydər Seyran oğlu – leytenant
  216. Hacıkişiyev Hacı Rasim oğlu – leytenant
  217. Heydərli Rahib Vəfadar oğlu – leytenant
  218. Həsənov Əşrəf Bəykişi oğlu – leytenant
  219. Həsənov Müşviq Sahibəddin oğlu – leytenant
  220. Hüseyinli Etibar Cavid oğlu – leytenant
  221. Hüseynov Mətin Ramiz oğlu – leytenant (ölümündən sonra)
  222. Hüseynov Nizami Ələmdar oğlu – leytenant
  223. Xalıqov Əlimərdan Eldar oğlu – leytenant
  224. İbrahimli Ayaz İmanverdi oğlu – leytenant
  225. İlyaszadə Fərid Şahin oğlu – leytenant
  226. İzzətli Fərid Aydın oğlu – leytenant (ölümündən sonra)
  227. Kərimov Ayxan Mustafa oğlu – leytenant
  228. Qəniyev Mirsahib Şaiq oğlu – leytenant
  229. Quliyev Emin Ramiz oğlu – leytenant
  230. Mədədov Azər Habil oğlu – leytenant
  231. Məhərrəmov Məhəmməd Xəqani oğlu – leytenant
  232. Məmmədov Kamran Lətif oğlu – leytenant
  233. Məmmədov Kənan Qaryağdı oğlu – leytenant
  234. Məmmədov Kənan Nifdalı oğlu – leytenant (ölümündən sonra)
  235. Məmmədov Ruslan Bəxtiyar oğlu – leytenant
  236. Namazov Xəyal Elman oğlu – leytenant
  237. Novruzlu Adəm Aftandil oğlu – leytenant
  238. Oruclu Əmiraslan İbrahim oğlu – leytenant
  239. Pənahlı Oruc Xıdır oğlu – leytenant
  240. Piriyev Səttər Fuad oğlu – leytenant (ölümündən sonra)
  241. Rəhimov Röyal Azad oğlu – leytenant
  242. Rizayev İlçin Telman oğlu – leytenant
  243. Rzayev Kənan İbrahim oğlu – leytenant
  244. Seyidli Mirhəşim Mirfazil oğlu – leytenant
  245. Səmədov Eyvaz Zəfər oğlu – leytenant
  246. Söhbətov Elsevər Çingiz oğlu – leytenant
  247. Süleymanov Nicat Fizuli oğlu – leytenant
  248. Şərifov Ramil Təlhə oğlu – leytenant
  249. Tağıyev Tacəddin Qəhrəman oğlu – leytenant
  250. Yəhyayev Kamran İlham oğlu – leytenant
  251. Yunusov İdris İmran oğlu – leytenant
  252. Yusifov Elnur Cəfər oğlu – leytenant
  253. Yusifov Pünhan Zahid oğlu – leytenant
  254. Zeynalov Nurlan Rəfail oğlu – leytenant (ölümündən sonra)
  255. Əsgərov Zamin Amil oğlu – baş gizir
  256. Əzizov Əlibala Ehtibar oğlu – baş gizir
  257. Həsənov Azad Əlhəm oğlu – baş gizir
  258. İbrahimov Ələddin Nurəddin oğlu – baş gizir
  259. İsgəndərov Ehtibar Əlvan oğlu – baş gizir
  260. Qafarov Afər Dilavər oğlu – baş gizir
  261. Qasımov Namiq Mətləb oğlu – baş gizir
  262. Qasımov Rəmal Saleh oğlu – baş gizir (ölümündən sonra)
  263. Quliyev Ramil Nuralı oğlu – baş gizir (ölümündən sonra)
  264. Quliyev Taleh Məhərrəm oğlu – baş gizir
  265. Qurbanəliyev Tapdıq Dövlətxan oğlu – baş gizir (ölümündən sonra)
  266. Qurbanov Seymur Əliyusif oğlu – baş gizir
  267. Mazanov Fərahim Qüdrət oğlu – baş gizir
  268. Məmmədov İlqar Sayadxan oğlu – baş gizir
  269. Məmmədov Mail Hikmət oğlu – baş gizir
  270. Məmmədov Rəfayıl Ehtibar oğlu – baş gizir
  271. Orucov Kamran Aydın oğlu – baş gizir
  272. Rüstəmov Gündüz Xosrov oğlu – baş gizir
  273. Sadıyev Sabir Gülağa oğlu – baş gizir
  274. Abdıyev Rahib Qurban oğlu – gizir
  275. Abdullayev David Afiz oğlu – gizir
  276. Abdullayev Famil Sahib oğlu – gizir
  277. Abdullayev Hasil Miryusif oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  278. Abdullazadə Nurlan Elxan oğlu – gizir
  279. Abdurahmanlı Sübhan Mahir oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  280. Ağabalayev Kamal Bəxtiyar oğlu – gizir
  281. Ağabalayev Vazeh Xanbala oğlu – gizir
  282. Ağamirzəyev Cahangir Əlimirzə oğlu – gizir
  283. Ağayev Cəlal Ağaverdi oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  284. Ağayev İman Bayram oğlu – gizir
  285. Axundov Nahid Əli oğlu – gizir
  286. Alıyev Gündüz Rasim oğlu – gizir
  287. Allahverdiyev Mayıl Arzu oğlu – gizir
  288. Allahverdiyev Süleyman Taryel oğlu – gizir
  289. Babayev Rəşad Ağabəy oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  290. Babayev Səbuhi Natiq oğlu – gizir
  291. Babayev Yaşar Vasif oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  292. Bağırlı Ülvi İntizami oğlu – gizir
  293. Balayev Coşqun Vaqif oğlu – gizir
  294. Bayramov Rəsul Hakverdi oğlu – gizir
  295. Bəbirli Asif Oktay oğlu – gizir
  296. Bədəlli Elmar İlqar oğlu – gizir
  297. Cəbiyev Malik Əjdər oğlu – gizir
  298. Cəfərov Etibar Teyyub oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  299. Dosiyev Pərvin Mübariz oğlu – gizir
  300. Əhmədov Emil Bahadur oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  301. Əhmədov Famil Şirinbala oğlu – gizir
  302. Əhmədov Məmməd Əlisoltan oğlu – gizir
  303. Ələkbərov Bağır Əsəd oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  304. Ələkbərov Nahid Faiq oğlu – gizir
  305. Ələkbərov Vüsal Meyxoş oğlu – gizir
  306. Ələsgərli İlkin Bəkir oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  307. Əliyev Dəyanət Ələsgər oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  308. Əliyev Etibar Rəsul oğlu – gizir
  309. Əliyev Eyvaz İman oğlu – gizir
  310. Əliyev Orxan Çingiz oğlu – gizir
  311. Əliyev Səbuhi Teyyub oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  312. Əsgərov Nizami Qəşəm oğlu – gizir
  313. Hacıməmmədov Şirxan Şöhrət oğlu – gizir
  314. Heydərov Asim Fezulla oğlu – gizir
  315. Hənfəyev Samir Samit oğlu – gizir
  316. Həsənov Camal Hafiz oğlu – gizir
  317. Həsənov Səddam Aydın oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  318. Hüseynxanlı Ramil Akif oğlu – gizir
  319. Hüseynov Elgün Mütəllim oğlu – gizir
  320. Hüseynov Fərman Elman oğlu – gizir
  321. Xıdırov Rəvan Vüqar oğlu – gizir
  322. İbadov Şamxal Misirxan oğlu – gizir
  323. İbayev Vüsal Mirzəxan oğlu – gizir
  324. İbrahimov Zeyqəm Kamil oğlu – gizir
  325. İbrəhimov Məhəmməd Cavanşir oğlu – gizir
  326. İskəndərov Elvin Mətləb oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  327. İsmayıllı Bəxtiyar Feyzulla oğlu – gizir
  328. İsmayılov Elçibəy İrizvan oğlu – gizir
  329. Kazımov Rəhman Rahib oğlu – gizir
  330. Kərimov Elcan Vüqar oğlu – gizir
  331. Kərimov Röyal Bəxtiyar oğlu – gizir
  332. Qədirli Xəzər Elman oğlu – gizir
  333. Qəribov İsmət Əşrəf oğlu – gizir
  334. Qəribov Rəşad Hümmət oğlu – gizir
  335. Qocayev Vadim Alik oğlu – gizir
  336. Quliyev Əliyar Azər oğlu – gizir
  337. Quliyev Kənan Nazim oğlu – gizir
  338. Quliyev Müsənnif Mehman oğlu – gizir
  339. Mahmudov Tehran Fərman oğlu – gizir
  340. Məmmədov İbrahim Nakam oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  341. Məmmədov Pərvin Rza oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  342. Misirxanov Tahir İman oğlu – gizir
  343. Muradov Musa Nağı oğlu – gizir
  344. Muradov Təhmuraz Gündüz oğlu – gizir
  345. Nağdəliyev Şəhriyar Şahmurad oğlu – gizir
  346. Nağıyev Elfaq Azad oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  347. Nərmanlı Şahid Ürfət oğlu – gizir
  348. Nəsibli Rəşad Raqif oğlu – gizir
  349. Rəsulov Elvin İttifaq oğlu – gizir
  350. Sarıyev Cəsarət Aydın oğlu – gizir
  351. Səfərli Rəşad Fəxrəddin oğlu – gizir
  352. Səlimov Kamran Şahin oğlu – gizir
  353. Səmədli Sənan Fikrət oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  354. Şahpələngov Anar Elşad oğlu – gizir
  355. Şəkərov Xəyal İman oğlu – gizir (ölümündən sonra)
  356. Şıxəliyev Fizuli Hüseyn oğlu – gizir
  357. Şükürov Vidadi Gülbala oğlu – gizir
  358. Zamanov Aqşin Rəhim oğlu – gizir
  359. Zərbiyev Araz Əmiş oğlu – gizir
  360. Abdullazadə Məhəmməd Vidadi oğlu – kiçik gizir
  361. Ağaəhmədov Elnur Fəxrəddin oğlu – kiçik gizir (ölümündən sonra)
  362. Allahverdiyev Elmin Tahir oğlu – kiçik gizir
  363. Allahyarov Rafiq Kamaləddin oğlu – kiçik gizir
  364. Aşırov Nicat Alı oğlu – kiçik gizir
  365. Babayev Samir Ənvər oğlu – kiçik gizir
  366. Bəylərzadə Nurlan Vüqar oğlu – kiçik gizir
  367. Cəbrayılov Vaqif Vilayət oğlu – kiçik gizir
  368. Cəbrayılzadə Samir Şirvan oğlu – kiçik gizir
  369. Cəfərov Ruhid Adəm oğlu – kiçik gizir
  370. Cəfərov Vidadi Səfər oğlu – kiçik gizir
  371. Dadaşlı Qabil İman oğlu – kiçik gizir
  372. Əbiyev Orxan Mübariz oğlu – kiçik gizir
  373. Ələkbərov Novruz Ədalət oğlu – kiçik gizir
  374. Əliyev Nohəl Əlqəmə oğlu – kiçik gizir (ölümündən sonra)
  375. Əliyev Samir Arastun oğlu – kiçik gizir
  376. Əmrəliyev Azad Azər oğlu – kiçik gizir
  377. Əsədullayev Elnur İmran oğlu – kiçik gizir (ölümündən sonra)
  378. Əzizov Camal Zeynal oğlu – kiçik gizir
  379. Hənifəyev Ruslan İbrahim oğlu – kiçik gizir
  380. Həsənov Elçin Zaur oğlu – kiçik gizir
  381. Hüseynov Elnasib Mirzəli oğlu – kiçik gizir
  382. Xankişiyev Pənah Vəkil oğlu – kiçik gizir
  383. Kəlbiyev Fərzi Xəqani oğlu – kiçik gizir
  384. Kəlbiyev Novruz Bayraməli oğlu – kiçik gizir
  385. Qasımov Ceyhun Sakit oğlu – kiçik gizir
  386. Qayıblı Həmzağa Eldar oğlu – kiçik gizir
  387. Quliyev Vüsal Vüqar oğlu – kiçik gizir
  388. Quluzadə Anar Faiq oğlu – kiçik gizir
  389. Qurbanov Samir Şaban oğlu – kiçik gizir
  390. Qurbanov Vurğun Gündüz oğlu – kiçik gizir
  391. Lətifov Babək Sahib oğlu – kiçik gizir
  392. Mehtiyev Rauf Tapdıq oğlu – kiçik gizir
  393. Məmmədov Kamil Sabir oğlu – kiçik gizir
  394. Məmmədov Nahid Hüseynağa oğlu – kiçik gizir
  395. Məmmədov Orxan Hüseyin oğlu – kiçik gizir
  396. Mirzəyev Sarı Arif oğlu – kiçik gizir
  397. Musayev Raman Nəsrəddin oğlu – kiçik gizir
  398. Mustafayev Feyzi Ramazan oğlu – kiçik gizir
  399. Nağıyev Şıxseyid Vahidoviç – kiçik gizir
  400. Nəsibov Elməddin Nəriman oğlu – kiçik gizir
  401. Oruczadə Kamandar Sərxan oğlu – kiçik gizir
  402. Pərdili Fariz Eldar oğlu – kiçik gizir
  403. Rəhimov Tacəddin Nurəddin oğlu – kiçik gizir
  404. Rəhmanov Marat Altay oğlu – kiçik gizir
  405. Rüstəmli Mehman Mehti oğlu – kiçik gizir
  406. Sadıxov Samir Aydın oğlu – kiçik gizir
  407. Sadiqov Ramin Məhəmməd oğlu – kiçik gizir
  408. Sefizadə Mirəli İslam oğlu – kiçik gizir
  409. Sofiyev Sahib Fazil oğlu – kiçik gizir
  410. Sultanov Anar Vəlixan oğlu – kiçik gizir
  411. Şahbazov Ruslan Rahatoviç – kiçik gizir
  412. Vəliyev Cəsarət Baxış oğlu – kiçik gizir
  413. Yunsurov Yusif Vidadi oğlu – kiçik gizir
  414. Zülfüqarlı Zeynal Alim oğlu – kiçik gizir (ölümündən sonra)
  415. Qəribov Qasım Süleyman oğlu – baş çavuş
  416. Abbasov Asim Rasim oğlu – çavuş (ölümündən sonra)
  417. Abbasov Pərviz Şəfa oğlu – çavuş
  418. Atakişiyev Hikmət Məmməd oğlu – çavuş
  419. Bağırlı Məmməd Zavuroviç – çavuş
  420. Ələsgərov Pərviz Lətif oğlu – çavuş (ölümündən sonra)
  421. Əliyev Yadigar Səfxan oğlu – çavuş (ölümündən sonra)
  422. Həsənov Elməddin Qeyis oğlu – çavuş
  423. Həsənov Fərhad Yaşar oğlu – çavuş
  424. İbrahimov Rövşən Baxış oğlu – çavuş
  425. Qasımov Elşən Əli oğlu – çavuş
  426. Qayınbəyov Fuad Şövkət oğlu – çavuş
  427. Quliyev Ağarza İslam oğlu – çavuş
  428. Qurbanov Tərlan Tacəddin oğlu – çavuş
  429. Nəzərov Nurlan Arif oğlu – çavuş
  430. Rzayev Azadi Allahqulu oğlu – çavuş
  431. Sadıqov Vüqar Lətif oğlu – çavuş (ölümündən sonra)
  432. Abbasov Abbas Niyaz oğlu – kiçik çavuş
  433. Abıyev İlkin İslam oğlu – kiçik çavuş (ölümündən sonra)
  434. Bağırov Eşqin Rafiq oğlu – kiçik çavuş (ölümündən sonra)
  435. Əliyev Malik Şahmalı oğlu – kiçik çavuş
  436. Həsənov Səbuhi Əhməd oğlu – kiçik çavuş
  437. Xancanlı İnşallah Abdulla oğlu – kiçik çavuş
  438. Xəlilli Murad Vəli oğlu – kiçik çavuş (ölümündən sonra)
  439. Xəlilzadə Orxan Rizvan oğlu – kiçik çavuş
  440. İsgəndərov Əli Əlizadə oğlu – kiçik çavuş
  441. İsmayılov Rauf Fəxrəddin oğlu – kiçik çavuş
  442. Qarayev Amal Ədalət oğlu – kiçik çavuş (ölümündən sonra)
  443. Quliyev Şirxan İsmixan oğlu – kiçik çavuş (ölümündən sonra)
  444. Qurbanov Bəhruz Məhərrəm oğlu – kiçik çavuş
  445. Məşədizadə Elvin Cavanşir oğlu – kiçik çavuş
  446. Mikayılov Ramin Mehman oğlu – kiçik çavuş
  447. Paşayev Mahir Bəxtiyar oğlu – kiçik çavuş (ölümündən sonra)
  448. Tağıyev Asif Zakir oğlu – kiçik çavuş (ölümündən sonra)
  449. Tağıyev Ramid Yaqub oğlu – kiçik çavuş (ölümündən sonra)
  450. Zaidli Amil Səməndər oğlu – kiçik çavuş
  451. Məmmədov Tural Aydın oğlu – baş əsgər
  452. Şirəliyev İntiqam Bəxtiyar oğlu – baş əsgər (ölümündən sonra)
  453. Məmmədov Tural Aydın oğlu – baş əsgər
  454. Şirəliyev İntiqam Bəxtiyar oğlu – baş əsgər (ölümündən sonra)
  455. Abbasov Cavid Çapay oğlu – əsgər
  456. Abbasov Heydər Rəşid oğlu – əsgər
  457. Abbasov Nicat Məmmədəli oğlu – əsgər
  458. Abbasov Şamxal Xasay oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  459. Abdullayev Əlirza Heydər oğlu – əsgər
  460. Abdullayev Rüstəm Pünhan oğlu – əsgər
  461. Adişov Qüdrət Rahim oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  462. Ağayev Amid Valeh oğlu – əsgər
  463. Ağayev Elmir Elşən oğlu – əsgər
  464. Axundov Misir Hilal oğlu – əsgər
  465. Alicanov Ceyhun Cavanşir oğlu – əsgər
  466. Alişanlı Amal Seyfəddin oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  467. Aslanov Yusif Aydın oğlu – əsgər
  468. Ataşov Allahşükür Zaur oğlu – əsgər
  469. Ataşov Asif Kərim oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  470. Aydınlı Əziz Yaşar oğlu – əsgər
  471. Babayev İbrahim İskəndər oğlu – əsgər
  472. Babayev Vüqar Xanoğlan oğlu – əsgər
  473. Bağırov Mirxalid Habil oğlu – əsgər
  474. Bağırov Ramin Nəriman oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  475. Bağırov Vüsal İsa oğlu – əsgər
  476. Baxşəliyev Tacəddin Çıraq oğlu – əsgər
  477. Bayraxtarov Batdal Mikail oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  478. Bayramov Nəriman Fərman oğlu – əsgər
  479. Bəbirov Elgün Əyyub oğlu – əsgər
  480. Bəkirov Alişan Elşən oğlu – əsgər
  481. Bəşirov Məmməd Vüqar oğlu – əsgər
  482. Bəylərov Ruslan Nizami oğlu – əsgər
  483. Butdayev Sərxan Səbuhi oğlu – əsgər
  484. Camalzadə Ruslan İlqar oğlu – əsgər
  485. Cavadov Xəyyam Zəfər oğlu – əsgər
  486. Cavadov Sübhan Əziz oğlu – əsgər
  487. Cəfərov Qılınc Qiyas oğlu – əsgər
  488. Cəfərov Ülvi Habil oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  489. Cəlilov Həsən Məhərrəm oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  490. Cəmiyev Cavad Ramiz oğlu – əsgər
  491. Çobanov Üzeyir Zülfüqar oğlu – əsgər
  492. Daşdəmirov Orxan Rəfail oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  493. Eynəlizadə Sahil Əbülfət oğlu – əsgər
  494. Əhmədli Elşən Rafiq oğlu – əsgər
  495. Əhmədov Şahsuvar Azər oğlu – əsgər
  496. Əhmədzadə Rəmiş Balabəg oğlu – əsgər
  497. Əliyev Elşən Nurəddin oğlu – əsgər
  498. Əliyev Fuad Ramin oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  499. Əliyev İlham Həmzağa oğlu – əsgər
  500. Əliyev Kamran İlham oğlu – əsgər
  501. Əliyev Kamran Yasir oğlu – əsgər
  502. Əliyev Lətif Oruc oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  503. Əliyev Paşa Sultan oğlu – əsgər
  504. Əliyev Rəvan Yusif oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  505. Əlizadə Şahlar Bəylər oğlu – əsgər
  506. Əsədov İbrahim Natiq oğlu – əsgər
  507. Əsgərov Fuad Asif oğlu – əsgər
  508. Əsgərov Güloğlan Teymur oğlu – əsgər
  509. Əsgərov Təbriz Çapay oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  510. Əsmətli Əliqismət Özbəy oğlu – əsgər
  511. Əzizli Elnur Şahin oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  512. Fətullayev Tahir Zakir oğlu – əsgər
  513. Hacıyev Məcid Abdulla oğlu – əsgər
  514. Həbibov Seymur Feyruz oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  515. Həsənli Əlixan Mürsəli oğlu – əsgər
  516. Həsənov Abdulla Adıgözəl oğlu – əsgər
  517. Həsənov Burhan Vüqar oğlu – əsgər
  518. Həsənov Hafiz Saleh oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  519. Həsənov Murad Cavan oğlu – əsgər
  520. Həsənov Murad Teyyub oğlu – əsgər
  521. Həsənov Pərvin Telman oğlu – əsgər
  522. Həsənov Rəvan Adil oğlu – əsgər
  523. Həsənov Röyal Arzu oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  524. Həsənov Tağı Sarvan oğlu – əsgər
  525. Həşimov Məşədi Xudayar oğlu – əsgər
  526. Hidayətov Ramazan Vidadi oğlu – əsgər
  527. Hümmətli Elsevər Əliyar oğlu – əsgər
  528. Hüseyinov İlkin Hüseyn oğlu – əsgər
  529. Hüseynov Asif Telman oğlu – əsgər
  530. Hüseynov Kərəm Cahandar oğlu – əsgər
  531. Hüseynov Məzahir Rafiq oğlu – əsgər
  532. Hüseynov Təbriz Səməd oğlu – əsgər
  533. Hüseynov Vusal Yəhya oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  534. Hüseynzadə Səməd Sətdar oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  535. Hüseynzadə Sərxan İftixar oğlu – əsgər
  536. Xankişiyev Fərahim Ədalət oğlu – əsgər
  537. Xeyirbəyov Malik Samik oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  538. İbrahimov Ayaz Sultan oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  539. İbrahimov İbrahim Etibar oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  540. İbrahimov Mübariz Telman oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  541. İbrahimov Röyal Qulam oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  542. İsgəndərli Səbuhi Yaşar oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  543. İsgəndərov Əli İsmayıl oğlu – əsgər
  544. İsgəndərov Niyaməddin Qulu oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  545. İslamov Ələkbər Heydər oğlu – əsgər
  546. İsmayılov Bahaləddin Temraz oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  547. İsmayılov Ceyhun İqbal oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  548. İsmayılov Hafiz Bayram oğlu – əsgər
  549. İsmayılov İlham Rövşən oğlu – əsgər
  550. İsmayılov Nazim Əfqan oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  551. İsmayılov Rəşid Raiq oğlu – əsgər
  552. Kazımov Kamran Eyvaz oğlu – əsgər
  553. Kərimov Röyal Şəadət oğlu – əsgər
  554. Kərimov Zaur Saleh oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  555. Qalayçiyev Faiq İsrafil oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  556. Qarayev Həsən Əliyar oğlu – əsgər
  557. Qasımlı Hüseyn Asif oğlu – əsgər
  558. Qasımov Eltac Nazim oğlu – əsgər
  559. Qasımov Həsən Şöhrət oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  560. Qasımov Mürtaza Elman oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  561. Qədirbəyli İnqilab Tofiq oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  562. Qəzənfərli Qurban Qiniyaz oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  563. Quliyev Mehtab Ənvər oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  564. Quliyev Samir Teymur oğlu – əsgər
  565. Quluzadə Sabir Bəxtiyar oğlu – əsgər
  566. Qurbanlı Elvin Mehman oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  567. Qurbanov Qurban Şəfi oğlu – əsgər
  568. Qurbanov Sabir Səməd oğlu – əsgər
  569. Mahmudov Yusif Cəmil oğlu – əsgər
  570. Mehdiyev Anar İlham oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  571. Mehdiyev Hasil Habil oğlu – əsgər
  572. Məhərrəmov Cahandar Məhərrəm oğlu – əsgər
  573. Məmmədli Sabir İlham oğlu – əsgər
  574. Məmmədov Ağamir Əlsəftər oğlu – əsgər
  575. Məmmədov Ariz Qurban oğlu – əsgər
  576. Məmmədov Xəyal Mübariz oğlu – əsgər
  577. Məmmədov Kəmaləddin İsrail oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  578. Məmmədov Mühəmmədəli Əfqan oğlu – əsgər
  579. Məmmədov Rahib Əhliman oğlu – əsgər
  580. Məmmədov Vüsal Nəsimi oğlu – əsgər
  581. Mərdanov Elgün Fazil oğlu – əsgər
  582. Mirzəliyev Roman Aleksandr oğlu – əsgər
  583. Mirzəzadə Xəzər Loğman oğlu – əsgər
  584. Muradov Nair Seyruz oğlu – əsgər
  585. Murtuzov Mehdi Muxtar oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  586. Mustafayev Valeh Vacib oğlu – əsgər
  587. Nağıyev Şahlar Nüsrət oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  588. Nağıyev Yusif Bərxudar oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  589. Nemətov Rəfail Elman oğlu – əsgər
  590. Nəbiyev Novruz Sərdar oğlu – əsgər
  591. Niftiyev Xəyal İntiqam oğlu – əsgər
  592. Niyazov Seymur Tahir oğlu - əsgər
  593. Novruzov Cavanşir Kənan oğlu – əsgər
  594. Novruzov Eşqin Zahid oğlu – əsgər
  595. Orucov Şakir Bakir oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  596. Rəhimov Yalçın Elçin oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  597. Rustamov Məhərrəm Məmməd oğlu – əsgər
  598. Rüstəmli Əmrah Natiq oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  599. Rüstəmov Ələs Vidadi oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  600. Rzayev Ülfət Novruz oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  601. Salayev Elməddin Xasay oğlu – əsgər
  602. Seyfullayev Fəqan Vasif oğlu – əsgər
  603. Seyidov Mirkamal Mirməhəmməd oğlu – əsgər
  604. Səfərov Ceyhun Qəmbər oğlu – əsgər
  605. Səfərov Rövşən Namiq oğlu – əsgər
  606. Səfərov Səfər Allahverdi oğlu – əsgər
  607. Səlimov Elvin Qaraxan oğlu – əsgər
  608. Soltanlı Elmir Elman oğlu – əsgər
  609. Sultanov Səlim Sultan oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  610. Süleymanov Fizuli Bahadur oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  611. Süleymanov Nurlan Nazim oğlu – əsgər
  612. Şabiyev İmdad Saleh oğlu – əsgər
  613. Şahgəldiyev Həsən Rəfi oğlu – əsgər
  614. Şahverdiyev Rüfət Nizami oğlu – əsgər
  615. Şamuradov Davud Murat oğlu – əsgər
  616. Şirinov Eldar Bağır oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  617. Tağıyev Ayət Aydın oğlu – əsgər
  618. Tağıyev Mürşüd Qürbət oğlu – əsgər
  619. Vahabov Vüsal İbrahim oğlu – əsgər
  620. Vəliyev Elsevər Elnur oğlu – əsgər
  621. Yahyabəyov Cahangir Fizuli oğlu – əsgər
  622. Yüzbaşyev İsmayıl Fəzayıl oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  623. Zeynalov Arzu Rövşən oğlu – əsgər (ölümündən sonra)
  624. Zeynalov Elvin Ehtibar oğlu – əsgər
  625. Zülfüqarzadə Fariz Fərhad oğlu – əsgər (ölümündən sonra).

Həmçinin baxRedaktə

İstinadlarRedaktə

  1. Şəhidlərimiz: Quliyev İslam İdris oğlu Arxivləşdirilib 2012-12-09 at the Wayback Machine xankendi.az  (az.)
  2. 1 2 3 4 5 6 7 "Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 1998-ci il tarixli, 735 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  3. 1 2 3 4 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup hərbi qulluqçusunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 40 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  4. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 "Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 41 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  5. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 "Azərbaycan Respublikası Prokurorluğunun bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 42 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  6. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 "Azərbaycan Respublikası Ali Dövlət Hakimiyyət və İdarəetmə Orqanlarını Baş Mühafizə İdarəsinin bir qrup hərbi qulluqçusunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 dekabr 1998-ci il tarixli, 43 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  7. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 "Azərbaycan Respublikası Ədliyyə Nazirliyi Məhkəmə Qərarlarının İcrası Baş İdarəsinin Mühafizə alayının və Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyi Daxili Qoşunlarının hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 yanvar 1999-cu il tarixli, 73 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  8. 1 2 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin hərbi qulluqçuları R. R. Lələyevin və X. Q. Həsənovun "İgidliyə görə" medalı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 avqust 2001-ci il tarixli, 560 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  9. 1 2 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin hərbi qulluqçuları R. R. Lələyevin və X. Q. Həsənovun "İgidliyə görə" medalı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 avqust 2002-ci il tarixli, 752 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  10. 1 2 3 4 5 6 7 "Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin hərbi qulluqcularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2003-cü il tarixli, 887 nömrəli Fərmanı Arxivləşdirilib 2011-10-09 at the Wayback Machine  (az.)
  11. "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 mart 2005-ci il tarixli Sərəncamı". 2012-11-09 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2012-12-01.
  12. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikasi Prezidentinin 27 mart 2007-ci il tarixli Sərəncamı Arxivləşdirilib 2012-11-09 at the Wayback Machine  (az.)
  13. 1 2 3 4 "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 iyun 2007-ci il tarixli Sərəncamı". 2011-10-09 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2012-12-08.
  14. Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyinin Daxili Qoşunlarının hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikasi Prezidentinin 11 mart 2008-ci il tarixli 2727 saylı sərəncamı[ölü keçid]  (az.)
  15. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 mart 2009-cu il tarixli Sərəncamı Arxivləşdirilib 2012-11-09 at the Wayback Machine  (az.)
  16. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 mart 2010-cu il tarizxli Sərəncamı Arxivləşdirilib 2012-11-09 at the Wayback Machine  (az.)
  17. 1 2 3 4 5 6 "Azərbaycan Respublikası Xüsusi Dövlət Mühafizə Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 avqust 2010-cu il tarixli Sərəncamı" (az.). president.az. 21 avqust 2010, 19:40. İstifadə tarixi: 2014-06-11.
  18. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 mart 2011-ci il tarixli Sərəncamı Arxivləşdirilib 2012-11-09 at the Wayback Machine  (az.)
  19. Azərbaycan Respublikası Dövlət Sərhəd Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 avqust 2011-ci il tarixli Sərəncamı  (az.)
  20. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2012-ci il tarixli Sərəncamı Arxivləşdirilib 2012-10-10 at the Wayback Machine  (az.)
  21. Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (az.)
  22. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  23. 1 2 3 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az.). president.az. 27 mart 2014, 10:10. İstifadə tarixi: 2014-03-27.
  24. 1 2 3 4 5 6 "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının və mülki işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2014-cü il tarixli Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (az.). president.az. 25 iyun 2014. İstifadə tarixi: 2016-10-18.
  25. 1 2 3 4 5 6 7 "Azərbaycan Respublikası Xüsusi Dövlət Mühafizə Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". president.az (az.). president.az. 22 avqust 2014, 17:20. İstifadə tarixi: 2014-09-10.
  26. [1]
  27. "Prezident hərbi qulluqçuları igidliyə görə medalı ilə təltif etdi  (az.)
  28. [2]
  29. [3]
  30. [4]
  31. [5]
  32. [6]
  33. [7]
  34. [8]
  35. [9]
  36. [10]
  37. [11]
  38. [12]