"Şöhrət" ordeni ilə təltif edilənlərin siyahısı

1994Redaktə

  1. Kərim Əli oğlu Kərimov — 31.03.1994[1]
  2. İlyas Məhəmməd oğlu Əfəndiyev — 24.05.1994[2]
  3. Qurban Abasqulu oğlu Abasov — 16.06.1994[3]
  4. Hüseyn Məmmədəli oğlu İbrahimov — 27.06.1994[4]
  5. İsmayıl Qəhrəman oğlu Şıxlinski (İsmayıl Şıxlı) — 04.07.1994[5]
  6. Şeyxülislam Hacı Allahşükür Paşazadə — 26.08.1994[6]

1995Redaktə

  1. İmam Daşdəmir oğlu Mustafayev — 24.02.1995[7]
  2. Nazim Qalib oğlu Hüseynov — 05.03.1995[8]
  3. Qəmər Hacı Ağa qızı Almaszadə — 27.03.1995[9]
  4. Sona Hənifə qızı Tağıyeva — 29.04.1995[10]
  5. Maqsud Məmmədibrahim oğlu İbrahimbəyov — 13.05.1995[11]
  6. Ələkbər Əmir oğlu Məmmədov — 25.05.1995[12]
  7. Fikrət Göyüş oğlu Qocayev (Fikrət Qoca) — 26.06.1995[13]
  8. Amaliya Əliş qızı Pənahova — 08.07.1995[14]
  9. Ramazan Həmzət oğlu Xəlilov — 16.09.1995[15]
  10. Məhərrəmov Məlik Məlik oğlu — 28.09.1995
  11. Aslanov Səyavuş Məmmədağa oğlu — 09.12.1995[16]
  12. Babayеv Nəbi Ələkbər oğlu — 17.12.1995[17]
  13. Vəkilov Yusif Səməd oğlu — 19.12.1995[18]

1996Redaktə

  1. Sofiya Həsən qızı Hüseynova — 06.05.1996[19].
  2. Maral Yusif qızı Rəhmanzadə — 22.07.1996[20].
  3. Mark Aleksandroviç Dalin — 20.04.1996[21].
  4. Qabil Allahverdi oğlu İmamverdiyev — 16.08.1996[22].

1997Redaktə

  1. Müslüm Məhəmməd oğlu Maqomayev — 17.08.1997[23]
  2. Lidiya Xudat qızı Rəsulova — 13.09.1997[24]
  3. Hüseyn Abbas oğlu Abbaszadə — 22.11.1997[25]
  4. Əkrəm Nəcəf oğlu Naibov (Əkrəm Əylisli) — 05.12.1997[26]
  5. Rauf Canbaxış oğlu Abdullayev — 06.12.1997[27]
  6. Emin Sabit oğlu Mahmudov (Emin Sabitoğlu) — 12.12.1997[28]
  7. Cəmil Bahadur oğlu Quliyev — 17.12.1997[29]
  8. Fərhad Şəmsi oğlu Bədəlbəyli — 26.12.1997[30]
  9. Qədir Çərkəz oğlu Rüstəmov — 14.02.1997[31].
  10. Lütfi Şahbaz oğlu Məmmədbəyov — 13.03.1997[32].
  11. Eldar Yunis оğlu Salayev — 31.01.1997[33].

1998Redaktə

  1. Terri Adams — 23.01.1998[34]
  2. Arif İmran oğlu Babayev — 19.02.1998[35]
  3. Muxtar Hüseyn oğlu Dadaşov — 19.02.1998[36]
  4. Böyükağa Məşədi oğlu Mirzəzadə — 20.02.1998[37]
  5. Zəhra Tahir qızı Quliyeva — 07.03.1998[38]
  6. Həsənağa Səttar oğlu Turabov — 24.03.1998[39]
  7. Hacıbaba Ağarza oğlu Bağırov — 11.06.1998[40]
  8. Hacı Dadaş oğlu Xanməmmədov — 14.06.1998[41]
  9. Elbəy Mirzə Həsən oğlu Rzaquliyev — 19.06.1998[42]
  10. Rasim Əhməd oğlu Balayev — 07.08.1998[43]
  11. Kamal Abdulla Şaiq oğlu Talıbzadə — 13.08.1998[44]
  12. İbrahim Səfər oğlu Səfərov — 27.08.1998[45]
  13. Böyükkişi Ağa oğlu Ağayev — 09.09.1998[46]
  14. Firəngiz Yusif qızı Əhmədova — 22.09.1998[47]
  15. Həsən (Əbülhəsən) Ağaməmməd oğlu Məmmədov — 21.11.1998[48]
  16. Rasim Mirqasım oğlu Ocaqov — 21.11.1998[49]
  17. Gülxar İbrahim qızı Həsənova — 09.12.1998[50]
  18. Kamran Əsəd oğlu Hüseynov — 15.12.1998[51]
  19. Məzahir Həmid oğlu Abasov — 15.12.1998[52]
  20. Tükəzban Məhərrəm qızı İsmayılova — 21.12.1998[53]
  21. Abdulla İbrahim oğlu Muxtarov — 23.12.1998[54]

1999Redaktə

  1. Rüstəm Məmmədibrahim oğlu İbrahimbəyov — 04.02.1999[55]
  2. Yaqub Mikayıl oğlu Mahmudov — 13.02.1999[56]
  3. Süleyman Əyyub oğlu Ələsgərov — 21.02.1999[57]
  4. Oqtay Seyid Hüseyn oğlu Sadıqzadə — 27.02.1999[58]
  5. İqrar Həbib oğlu Əliyev — 13.03.1999[59]
  6. Zahid Hamil oğlu Şöyübov — 22.10.1999[60]
  7. Kamil Nəcəf oğlu Nəcəfzadə — 28.12.1999[61]

2000Redaktə

  1. Mariya Nikolayevna Kojevnikova — 06.01.2000[62]
  2. Cənnət Əlibəy qızı Səlimova — 17.01.2000[63]
  3. Zəlimxan Yusif oğlu Yaqubov — 17.01.2000[64]
  4. Budaq Əbdüləli oğlu Budaqov — 22.01.2000[65]
  5. Elbay Ənvər oğlu Qasımzadə — 2000[66]
  6. Abbasquliyev Əhməd Əlibala oğlu — 17.06.2000[67]
  7. Abbasov Bəybala Xutkar oğlu — 17.06.2000[67]
  8. Dəmirov İsrafil Adış oğlu — 17.06.2000[67]
  9. Əliyev Aqil Əlirza oğlu — 17.06.2000[67]
  10. Əliyev Nəriman Cəmil oğlu — 17.06.2000[67]
  11. Əmiraslanov Əhliman Tapdıq oğlu — 17.06.2000[67]
  12. İmanverdiyev Südeyf Bəşir oğlu — 17.06.2000[67]
  13. İsazadə Həsən Musa oğlu — 17.06.2000[67]
  14. Qəhrəmanov Qəhrəman Mehdiqulu oğlu — 17.06.2000[67]
  15. Heydərov Musa Feyzulla oğlu — 14.12.2000[68]

2001Redaktə

  1. Nərimanbəyov Vidadi Yaqub-Fərman oğlu[69]

2002Redaktə

  1. Əfəndiyev Şaiq Kərim oğlu — 05.11.2002[70]
  2. Dilbazov Əsəd Kamil ağa oğlu - 12.06.2002
  3. Əfəndiyev Zamit Şakir oğlu — 05.11.2002
  4. Əhmədov Tağı Məhəmməd oğlu — 05.11.2002
  5. Ələkbərov Fuad Ağamusa oğlu — 05.11.2002
  6. Əliyev Nəcəf İbrahimxəlil oğlu — 05.11.2002
  7. Həşimov Böyükağa Həsənqulu oğlu — 05.11.2002
  8. Qaflanov Qulam Yaralı oğlu — 05.11.2002
  9. Qurbanov Kamil Mikayıl oğlu — 05.11.2002
  10. Məmmədov Firudin Ağaday oğlu — 05.11.2002
  11. Musayev Zeynaləbdin Mustafa oğlu — 05.11.2002
  12. Yusifov Cəfər İsa oğlu — 05.11.2002
  13. Zeynalov Akif Mehdi oğlu — 05.11.2002

2004Redaktə

  1. Hidayət Xuduş oğlu Orucov — 03.09.2004[71].

2005Redaktə

  1. Hacıbala Müseyib oğlu Sadıqov - 21.03.2005
  2. Eminov Akif Seyfulla oğlu
  3. Nəcəfov Nəcəf Adil oğlu (ölümündən sonra) — 21.07.2005[72]
  4. Abbasov Vaqif Məhərrəm oğlu — 14.12.2005[73]
  5. Bünyadov Teymur Əmiraslan oğlu — 14.12.2005[73]
  6. Calalov Qərib İsaq oğlu — 14.12.2005[73]
  7. Əhmədov Mubariz Məcid oğlu — 14.12.2005[73]
  8. Əzizov İbrahim Vahab oğlu — 14.12.2005[73]
  9. Fərzəliyev Vaqif Məcid oğlu — 14.12.2005[73]
  10. Həsənov Arif Həsən oğlu — 14.12.2005[73]
  11. İsmayılzadə Arif Cəfər oğlu — 14.12.2005[73]
  12. Məcidov Əjdər Əkbər oğlu — 14.12.2005[73]
  13. Məhərrəmova Rəhilə Cavad qızı — 14.12.2005[73]
  14. Məmmədyarov Məhərrəm Əli oğlu — 14.12.2005[73]
  15. Mustafayev Həmid Veysəl oğlu — 14.12.2005[73]
  16. Rüstəmov Vasif Rüstəm oğlu — 14.12.2005[73]
  17. Rüstəmov Yavuz İsmayıl oğlu — 14.12.2005[73]
  18. Salmanov Məmməd Əhəd oğlu — 14.12.2005[73]
  19. Tağıyev Bahadur Hüseyn oğlu — 14.12.2005[73]
  20. Yolçiyev Yaqub Yamin oğlu — 14.12.2005[73]

2007Redaktə

  1. Səfərov Səttar İsmayıl oğlu — 16.07.2007[74]
  2. Sərvər Soltan oğlu Qəniyev— 4.10.2007[75]

2008Redaktə

  1. Əli Şamil oğlu Həsənov
  2. Əhmədov Faiq Həsən oğlu — 24.11.2008[76]

2009Redaktə

  1. Yaqubov Məmməd Haqverdi oğlu — 30 oktyabr 2009[77].
  2. Ziya Məmmədiyyə oğlu Yusifzadə —30 oktyabr 2009
  3. Məhərrəmov Abel Məmmədəli oğlu — 30.10.2009[77]
  4. Babazadə Vasif Məmmədağa oğlu — 30.10.2009[77]
  5. Əhmədli Cəmil Teymur oğlu — 30.10.2009[77]
  6. Əliyev İsmayıl Əhmədəli oğlu — 30.10.2009[77]
  7. Əliyeva Rəfiqə Əlirza qızı — 30.10.2009[77]
  8. Göyçaylı Şövqi Yusifziya oğlu — 30.10.2009[77]
  9. Hacıyev Aqil Cəfər oğlu — 30.10.2009[77]
  10. Hacıyev Tofiq İsmayıl oğlu — 30.10.2009[77]
  11. Qasımov Nemət Abbasəli oğlu — 30.10.2009[77]
  12. Namazov Qara Mustafa oğlu — 30.10.2009[77]
  13. Nəcəfov İsmət Məhəmməd oğlu — 30.10.2009[77]
  14. Rüstəmov İzzət Əşrəf oğlu — 30.10.2009[77]
  15. Vəliyev Tofiq Talış oğlu — 30.10.2009[77]

2010Redaktə

  1. Məlikqasımov Zirəddin Məşədi oğlu —
  2. Abbasov Məmməd Əhməd oğlu - 12.10.2010

2011Redaktə

  1. Abdullayev Bəhruz Musa oğlu — 26.09.2011[78]
  2. Həsənov Əli Pənah oğlu — 26.09.2011[78]
  3. Hüseynov Telman Əlihüseyn oğlu — 26.09.2011[78]
  4. 4. Əbdülhəlimov Hikmət Əhməd oğlu - 02.12.2011

2012Redaktə

  1. Səfa Abbas oğlu Mirzəyev — 11.05.2012[79]
  2. Qurbanov Rəhman Əlisgəndər oğlu — 19.09.2012[80]
  3. Məmmədov Səfixan Rüstəm oğlu — 19.09.2012[80]
  4. Böyükağa Hacıyev — 11.12.2012[81]
  5. Bahar Muradova
  6. Əli Əliyev - 7.11.2012

2013Redaktə

  1. Kamil Cəlil oğlu Cəlilov — 1.02.2013[82]
  2. Rəhim Nurməmməd oğlu Rəhimov — 14.03.2013[83]
  3. Aqil Məhəmməd oğlu Abbasov (Aqil Abbas) — 01.04.2013[84]
  4. Cavanşir Hümmət oğlu Paşazadə — 11.04.2013[85]
  5. Gülçöhrə Hüseyn qızı Məmmədova — 11.04.2013[86]
  6. Boris Yusifoviç Simanduyev — 12.04.2013[87]
  7. Urxan Kazım oğlu Ələkbərov — 25.04.2013[88]
  8. Ataxan Əvəz oğlu Paşayev — 29.04.2013[89]
  9. İzmaylov Rafiq Burcəli oğlu — 29.05.2013[90]
  10. Zərbəliyev Tahir Semenoviç — 29.05.2013
  11. Asim Nazim oğlu Mollazadə — 07.06.2013[91]
  12. Muradov Yaşar Əlibala oğlu — 19.09.2013[92]

2014Redaktə

  1. Robert Baqratoviç Mobili — 27.08.2014[93].
  2. Nizaməddin Məhəmməd oğlu Quliyev — 02.09.2014[94].
  3. Əhmədov Zabit Şamxəlil oğlu — 19.09.2014[95]
  4. Əliyev Vaqif Vəli oğlu — 19.09.2014[95]
  5. Nazim Ələkbər oğlu İsmayılov — 20.10.2014[96].
  6. Elmira Məmmədəmin qızı Ramazanova — 25.10.2014[97].

2015Redaktə

  1. Tağıyeva Röya Seyfəddin qızı — 26.01.2015[98]
  2. Məcidov Tələt Tahir oğlu — 22.05.2015[99]
  3. Bağırov Hüseynqulu Seyid oğlu — 16.12.2015[100]
  4. Rzayev Dadaş Qərib oğlu — 21.12.2015[101]

2016Redaktə

  1. İsrafilov Aftandil Eynulla oğlu — 25.01.2016[102]
  2. Vəliyev Əhməd Abdulkərim oğlu — 25.11.2016[103]

2017Redaktə

1.Babayev Muxtar Bahadur oğlu - 07.11.2017[104]

2.Bəylərov İlqar Xıdır oğlu -19.12.2017

3.İsbatov İlqar Aydın oğlu - 19.12.2017

2018Redaktə

  1. Əzimov Rafiq Əşrəf oğlu — 02.02.2018[105]
  2. Abramov Yevda Sasunoviç — 11.06.2018[106]
  3. İsmayılov İmamverdi İbiş oğlu — 08.06.2018[107]
  4. Əzizbəyli Ramiz Hacı Ağa oğlu — 01.08.2018[108]
  5. Quliyev Rafiq Səfər oğlu — 01.08.2018[108]
  6. Arif Cahangir oğlu Məlikov — 13.09.2018[109]
  7. Bəxtiyar Yusif oğlu Sadıqov — 14.09.2018[110]

2019Redaktə

  1. İsmayılov Hacı Məcid oğlu — 21.01.2019[111]

Həmçinin baxRedaktə

İstinadlarRedaktə

  1. "K. Ə. Kərimovun Azərbaycan Respublikasının "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 31 mart 1994-cü il tarixli, 121 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  2. "İ.M. Əfəndiyevin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 may 1994-cü il tarixli, 149 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. "Q. A. Abasovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 iyun 1994-cü il tarixli, 153 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  4. "H. M. İbrahimovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 iyun 1994-cü il tarixli, 165 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  5. "İ. Q. Şıxlinskinin (İsmayıl Şıxlının) "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 iyul 1994-cü il tarixli, 173 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  6. "Şeyxülislam Allahşükür Paşazadənin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 avqust 1994-cü il tarixli, 192 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  7. "İ. D. Mustafayevin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 fevral 1995-ci il tarixli, 285 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  8. "Azərbaycan Respublikası idmançılarının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 mart 1995-ci il tarixli, 292 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  9. "Qəmər Almaszadənin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 1995-ci il tarixli, 300 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  10. "Sona Tağıyevanın “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 aprel 1995-ci il tarixli, 321 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  11. "M. M. İbrahimbəyovun “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 may 1995-ci il tarixli, 327 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  12. "Ə. Ə. Məmmədovun “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 may 1995-ci il tarixli, 334 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  13. "F. G. Qocayevin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 iyun 1995-ci il tarixli, 351 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  14. A.Ə.Pənahovanın "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 8 iyul 1995-ci il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  15. "R. H. Xəlilovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 sentyabr 1995-ci il tarixli, 384 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  16. S.M.Aslanovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 dekаbr 1995-ci il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  17. N.Ə.Babayevin «Şöhrət» ordеni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 dеkabr 1995-ci il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  18. Y.S.Vəkilovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 dekаbr 1995-ci il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  19. Sofiya Həsən qızı Hüseynovanın "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 6 may 1996-cı il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  20. M.Y.Rəhmanzadənin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 iyul 1996-cı il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  21. M.A.Dailinin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 aprel 1996-cı il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  22. Q.A.İmamverdiyevin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 avqust 1996-cı il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  23. "M. M. Maqomayevin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 avqust 1997-ci il tarixli, 627 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  24. "Lidiya Xudat qızı Rəsulovanın «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 sentyabr 1997-ci il tarixli, 631 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  25. "H. A. Abbaszadənin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 noyabr 1997-ci il tarixli, 642 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  26. "Ə. N. Naibovun (Əkrəm Əylisli) «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 dekabr 1997-ci il tarixli, 649 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  27. "R. C. Abdullayevin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 6 dekabr 1997-ci il tarixli, 650 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  28. "E. S. Mahmudov (Emin Sabitoğlunun) «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 dekabr 1997-ci il tarixli, 651 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  29. "C. B. Quliyevin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 dekabr 1997-ci il tarixli, 654 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  30. "F. Ş. Bədəlbəylinin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 dekabr 1997-ci il tarixli, 661 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  31. Qədir Rüstəmovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 fevral 1997-ci il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  32. Lütfi Məmmədbəyovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 mart 1997-ci il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  33. E.Y.Salayevin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 31 yanvar 1997-ci il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  34. "Terri Adamsın «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 yanvar 1998-ci il tarixli, 671 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  35. "A. İ. Babayevin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 fevral 1998-ci il tarixli, 673 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  36. "M. H. Dadaşovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 fevral 1998-ci il tarixli, 674 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  37. "B. M. Mirzəzadənin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 fevral 1998-ci il tarixli, 675 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  38. "Z. T. Quliyevanın «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 mart 1998-ci il tarixli, 682 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  39. "H. S. Turabovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 mart 1998-ci il tarixli, 688 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  40. "H. A. Bağırovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 11 iyun 1998-ci il tarixli, 717 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  41. "H. D. Xanməmmədovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 iyun 1998-ci il tarixli, 726 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  42. "E. M. Rzaquliyevin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 iyun 1998-ci il tarixli, 728 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  43. "R. Ə. Balayevin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 avqust 1998-ci il tarixli, 745 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  44. "K. A. Talıbzadənin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 avqust 1998-ci il tarixli, 746 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  45. "İ. S. Səfərovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 avqust 1998-ci il tarixli, 762 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  46. "B. A. Ağayevin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 sentyabr 1998-ci il tarixli, 764 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  47. "F. Y. Əhmədovanın «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 sentyabr 1998-ci il tarixli, 770 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  48. "H. A. Məmmədovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 noyabr 1998-ci il tarixli, 21 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  49. "R. M. Ocaqovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 noyabr 1998-ci il tarixli, 22 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  50. "G. İ. Həsənovanın «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 dekabr 1998-ci il tarixli, 32 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  51. "K. Ə. Hüseynovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 15 dekabr 1998-ci il tarixli, 33 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  52. "M. H. Abasovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 15 dekabr 1998-ci il tarixli, 34 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  53. "T. M. İsmayılovanın «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 dekabr 1998-ci il tarixli, 38 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  54. "A. İ. Muxtarovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 dekabr 1998-ci il tarixli, 39 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  55. "R. M. İbrahimovbəyovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1999-cu il tarixli, 88 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  56. "Y. M. Mahmudovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 fevral 1999-cu il tarixli, 100 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  57. "S. Ə. Ələsgərovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 fevral 1999-cu il tarixli, 108 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  58. "O. S. Sadıqzadənin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 fevral 1999-cu il tarixli, 112 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  59. "İ. H. Əliyevin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 mart 1999-cu il tarixli, 117 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  60. "Z. H. Şöyübovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 oktyabr 1999-cu il tarixli, 198 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  61. "K. N. Nəcəfzadənin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 dekabr 1999-cu il tarixli, 239 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  62. "M. N. Kojevnikovanın “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 6 yanvar 2000-ci il tarixli, 247 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  63. "C. Ə. Səlimovanın "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 yanvar 2000-ci il tarixli, 257 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  64. "Z. Y. Yaqubovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 yanvar 2000-ci il tarixli, 258 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  65. "B. Ə. Budaqovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 yanvar 2000-ci il tarixli, 262 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  66. "Azərbaycan Memarlar İttifaqı: Haqqımızda: Struktur: Elbay Ənvər oğlu Qasımzadə". Azərbaycan Memarlar İttifaqının saytı (azərb.). uaa.az. 2014. İstifadə tarixi: 2014-10-04.
  67. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 "Azərbaycan Tibb Universiteti müəllimlərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 iyun 2000-ci il tarixli, 351 saylı Fərmanı". e-qanun.az (azərb.). mail.e-qanun.az. 17 iyun 2000. İstifadə tarixi: 2015-02-12.
  68. http://www.e-qanun.az/alpidata/framework/data/0/f_132.htm“Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyası müəllimlərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 dekabr 2000-ci il tarixli, 428 saylı Fərmanı”. e-qanun.az
  69. "V. Y. Nərimanbəyovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fərmanı". e-qanun.az (azərb.). mail.e-qanun.az. 10 avqust 2000. İstifadə tarixi: 2015-10-05.
  70. Bakı metrosu işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 noyabr 2002-ci il tarixli 812 saylı Fərmanı  (azərb.)
  71. "H. X. Orucovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 sentyabr 2004-cü il tarixli, 380 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  72. ""Azərbaycan mətbuat işçilərinin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 iyl 2005-ci il tarixli, 924 saylı Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Milli Televiziya və Radio Şurasının saytı (azərb.). ntrc.gov.az. 2014. İstifadə tarixi: 2015-06-10.
  73. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 "Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyası əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 14 dekabr 2005-ci il tarixli Sərəncamı". e-qanun.az (azərb.). e-qanun.az. 14 dekabr 2005-ci il. İstifadə tarixi: 2014-10-27.
  74. "S. İ. Səfərovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 iyul 2007-ci il tarixli, 10. nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  75. [1] (azərb.)
  76. "Azərbaycan Dövlət Dəmir Yolu işçilərinin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 noyabr 2008-ci il tarixli, 69 nömrəli Sərəncamı  (azərb.)
  77. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 "Bakı Dövlət Universitetinin əməkdaşlarının "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASI PREZİDENTİNİN SƏRƏNCAMI". http://e-qanun.az (azərb.). 30 oktyabr 2009. 27 fevral 2016 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 27 fevral 2016.
  78. 1 2 3 "Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 sentyabr 2011-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 26 sentyabr 2011, 18:40. İstifadə tarixi: 2015-06-11.
  79. S.A. Mirzəyevin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  80. 1 2 Azərbaycan Respublikasının neft sənayesi işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  81. "Орден Шохрат тренеру Нефтчи Беюкаге Гаджиеву!". Azerifootball.com (Russian). İstifadə tarixi: 11 December 2012.
  82. Xalq artisti Kamil Cəlilov “Şöhrət” ordeni ilə təltif edildi
  83. R.N.Rəhimovun “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 mart 2013-cü il tarixli 2792 saylı Sərəncamı
  84. A.M.Abbasovun “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 1 aprel 2013-cü il tarixli 2826 saylı Sərəncamı
  85. C.H.Paşazadənin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 11 aprel 2013-cü il tarixli 2847 saylı Sərəncamı
  86. G.H.Məmmədovanın “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 11 aprel 2013-cü il tarixli 2848 saylı Sərəncamı
  87. B.Y.Simanduyevin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 aprel 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  88. U.K.Ələkbərovun “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 aprel 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  89. A.Ə.Paşayevin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 aprel 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  90. Azərbaycan Respublikası mülki aviasiya işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  91. A.N. Mollazadənin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 iyun 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  92. Azərbaycan Respublikasının neft sənayesi işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  93. "R.B.Mobilinin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". president.az (azərb.). president.az. 27 avqust 2014, 18:10. İstifadə tarixi: 2014-09-10.
  94. "N.M.Quliyevin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 02 sentyabr 2014, 18:40. İstifadə tarixi: 2014-09-09.
  95. 1 2 "Azərbaycan Respublikasının neft sənayesi işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 19 sentyabr 2014. İstifadə tarixi: 2016-08-13.
  96. "N.Ə.İsmayılovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 oktyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 20 oktyabr 2014, 19:25. İstifadə tarixi: 2014-10-20.
  97. "E.M.Ramazanovanın "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 oktyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 26 oktyabr 2014, 10:20. İstifadə tarixi: 2014-10-31.
  98. http://news.lent.az/news/191533
  99. "T.T.Məcidovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 may 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 22 may 2015. İstifadə tarixi: 2015-05-27.
  100. H.S. Bağırovun “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  101. D.Q.Rzayevin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  102. president.az (2016-01-25). "A.E.İsrafilovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". 2016-01-25(azərb.)). 2016-01-26 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-01-26.
  103. president.az (2016-11-25). "Ə.A.Vəliyevin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". 2016-11-25(azərb.)). 2016-11-25 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-11-25.
  104. "Azərbaycan Respublikasının neft sənayesi işçilərinin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 noyabr, 2017-ci il tarixli, 3367 nömrəli Sərəncamı 13 oktyabr, 2018-ci il tarixində arxivləşdirilib.
  105. President.az (02.02.2018). "R.Ə.Əzimovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-02-02.
  106. President.Az (11.06.2018). "Y.S. Abramovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-06-16.
  107. President.Az (08.06.2018). "İ.İ. İsmayılov "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-06-16.
  108. 1 2 President.Az (01.08.2018). "Azərbaycanın kino xadimlərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-08-01.
  109. President.Az (13.09.2018). "A.C.Məlikovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-09-15.
  110. President.Az (14.09.2018). "B.Y.Sadıqovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-09-15.
  111. President.Az (21.01.2019). "H.M.İsmayılovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2019-01-21.