Əsas menyunu aç

"Şöhrət" ordeni ilə təltif edilənlərin siyahısı

1993Redaktə

  1. Babayеv Nəbi Ələkbər oğlu — 17.12.1993[1] (eyni bu mənbədə 17.12.1995-ci il də göstərilir)

1994Redaktə

1995Redaktə

1996Redaktə

1997Redaktə

1998Redaktə

1999Redaktə

2000Redaktə

  1. Mariya Nikolayevna Kojevnikova — 06.01.2000[62]
  2. Cənnət Əlibəy qızı Səlimova — 17.01.2000[63]
  3. Zəlimxan Yusif oğlu Yaqubov — 17.01.2000[64]
  4. Budaq Əbdüləli oğlu Budaqov — 22.01.2000[65]
  5. Elbay Ənvər oğlu Qasımzadə — 2000[66]
  6. Abbasquliyev Əhməd Əlibala oğlu — 17.06.2000[67]
  7. Abbasov Bəybala Xutkar oğlu — 17.06.2000[67]
  8. Dəmirov İsrafil Adış oğlu — 17.06.2000[67]
  9. Əliyev Aqil Əlirza oğlu — 17.06.2000[67]
  10. Əliyev Nəriman Cəmil oğlu — 17.06.2000[67]
  11. Əmiraslanov Əhliman Tapdıq oğlu — 17.06.2000[67]
  12. İmanverdiyev Südeyf Bəşir oğlu — 17.06.2000[67]
  13. İsazadə Həsən Musa oğlu — 17.06.2000[67]
  14. Qəhrəmanov Qəhrəman Mehdiqulu oğlu — 17.06.2000[67]

2001Redaktə

2002Redaktə

  1. Əfəndiyev Şaiq Kərim oğlu — 05.11.2002[69]
  2. Dilbazov Əsəd Kamil ağa oğlu - 12.06.2002
  3. Əfəndiyev Zamit Şakir oğlu — 05.11.2002
  4. Əhmədov Tağı Məhəmməd oğlu — 05.11.2002
  5. Ələkbərov Fuad Ağamusa oğlu — 05.11.2002
  6. Əliyev Nəcəf İbrahimxəlil oğlu — 05.11.2002
  7. Həşimov Böyükağa Həsənqulu oğlu — 05.11.2002
  8. Qaflanov Qulam Yaralı oğlu — 05.11.2002
  9. Qurbanov Kamil Mikayıl oğlu — 05.11.2002
  10. Məmmədov Firudin Ağaday oğlu — 05.11.2002
  11. Musayev Zeynaləbdin Mustafa oğlu — 05.11.2002
  12. Yusifov Cəfər İsa oğlu — 05.11.2002
  13. Zeynalov Akif Mehdi oğlu — 05.11.2002

2004Redaktə

2005Redaktə

  1. Hacıbala Müseyib oğlu Sadıqov - 21.03.2005
  2. Eminov Akif Seyfulla oğlu
  3. Nəcəfov Nəcəf Adil oğlu (ölümündən sonra) — 21.07.2005[71]
  4. Abbasov Vaqif Məhərrəm oğlu — 14.12.2005[72]
  5. Bünyadov Teymur Əmiraslan oğlu — 14.12.2005[72]
  6. Calalov Qərib İsaq oğlu — 14.12.2005[72]
  7. Əhmədov Mubariz Məcid oğlu — 14.12.2005[72]
  8. Əzizov İbrahim Vahab oğlu — 14.12.2005[72]
  9. Fərzəliyev Vaqif Məcid oğlu — 14.12.2005[72]
  10. Həsənov Arif Həsən oğlu — 14.12.2005[72]
  11. İsmayılzadə Arif Cəfər oğlu — 14.12.2005[72]
  12. Məcidov Əjdər Əkbər oğlu — 14.12.2005[72]
  13. Məhərrəmova Rəhilə Cavad qızı — 14.12.2005[72]
  14. Məmmədyarov Məhərrəm Əli oğlu — 14.12.2005[72]
  15. Mustafayev Həmid Veysəl oğlu — 14.12.2005[72]
  16. Rüstəmov Vasif Rüstəm oğlu — 14.12.2005[72]
  17. Rüstəmov Yavuz İsmayıl oğlu — 14.12.2005[72]
  18. Salmanov Məmməd Əhəd oğlu — 14.12.2005[72]
  19. Tağıyev Bahadur Hüseyn oğlu — 14.12.2005[72]
  20. Yolçiyev Yaqub Yamin oğlu — 14.12.2005[72]

2007Redaktə

2008Redaktə

2009Redaktə

  1. Yaqubov Məmməd Haqverdi oğluAzərbaycanda elmin inkişafındakı xidmətlərinə görə Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 30 oktyabr 2009-cu il tarixli Sərəncamı ilə "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilmişdir[76].
  2. Ziya Məmmədiyyə oğlu Yusifzadə
  3. Məhərrəmov Abel Məmmədəli oğlu — 30.10.2009[76]
  4. Babazadə Vasif Məmmədağa oğlu — 30.10.2009[76]
  5. Əhmədli Cəmil Teymur oğlu — 30.10.2009[76]
  6. Əliyev İsmayıl Əhmədəli oğlu — 30.10.2009[76]
  7. Əliyeva Rəfiqə Əlirza qızı — 30.10.2009[76]
  8. Göyçaylı Şövqi Yusifziya oğlu — 30.10.2009[76]
  9. Hacıyev Aqil Cəfər oğlu — 30.10.2009[76]
  10. Hacıyev Tofiq İsmayıl oğlu — 30.10.2009[76]
  11. Qasımov Nemət Abbasəli oğlu — 30.10.2009[76]
  12. Namazov Qara Mustafa oğlu — 30.10.2009[76]
  13. Nəcəfov İsmət Məhəmməd oğlu — 30.10.2009[76]
  14. Rüstəmov İzzət Əşrəf oğlu — 30.10.2009[76]
  15. Vəliyev Tofiq Talış oğlu — 30.10.2009[76]

2010Redaktə

  1. Məlikqasımov Zirəddin Məşədi oğlu —
  2. Abbasov Məmməd Əhməd oğlu - 12.10.2010

2011Redaktə

  1. Abdullayev Bəhruz Musa oğlu — 26.09.2011[77]
  2. Həsənov Əli Pənah oğlu — 26.09.2011[77]
  3. Hüseynov Telman Əlihüseyn oğlu — 26.09.2011[77]
  4. 4. Əbdülhəlimov Hikmət Əhməd oğlu - 02.12.2011

2012Redaktə

  1. Səfa Abbas oğlu Mirzəyev — 11.05.2012[78]
  2. Qurbanov Rəhman Əlisgəndər oğlu — 19.09.2012[79]
  3. Məmmədov Səfixan Rüstəm oğlu — 19.09.2012[79]
  4. Böyükağa Hacıyev — 11.12.2012[80]
  5. Bahar Muradova
  6. Əli Əliyev - 7.11.2012

2013Redaktə

  1. Kamil Cəlil oğlu Cəlilov — 1.02.2013[81]
  2. Rəhim Nurməmməd oğlu Rəhimov — 14.03.2013[82]
  3. Aqil Məhəmməd oğlu Abbasov (Aqil Abbas) — 01.04.2013[83]
  4. Cavanşir Hümmət oğlu Paşazadə — 11.04.2013[84]
  5. Gülçöhrə Hüseyn qızı Məmmədova — 11.04.2013[85]
  6. Boris Yusifoviç Simanduyev — 12.04.2013[86]
  7. Urxan Kazım oğlu Ələkbərov — 25.04.2013[87]
  8. Ataxan Əvəz oğlu Paşayev — 29.04.2013[88]
  9. İzmaylov Rafiq Burcəli oğlu — 29.05.2013[89]
  10. Zərbəliyev Tahir Semenoviç — 29.05.2013
  11. Asim Nazim oğlu Mollazadə — 07.06.2013[90]
  12. Muradov Yaşar Əlibala oğlu — 19.09.2013[91]

2014Redaktə

  1. Robert Baqratoviç Mobili — 27.08.2014[92].
  2. Nizaməddin Məhəmməd oğlu Quliyev — 02.09.2014[93].
  3. Əhmədov Zabit Şamxəlil oğlu — 19.09.2014[94]
  4. Əliyev Vaqif Vəli oğlu — 19.09.2014[94]
  5. Nazim Ələkbər oğlu İsmayılov — 20.10.2014[95].
  6. Elmira Məmmədəmin qızı Ramazanova — 25.10.2014[96].

2015Redaktə

2016Redaktə

2017Redaktə

2018Redaktə

2019Redaktə

Həmçinin baxRedaktə

İstinadlarRedaktə

  1. N.Ə.Babayevin «Şöhrət» ordеni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 dеkabr 1993-cü il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  2. "K. Ə. Kərimovun Azərbaycan Respublikasının "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 31 mart 1994-cü il tarixli, 121 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. "İ.M. Əfəndiyevin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 may 1994-cü il tarixli, 149 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  4. "Q. A. Abasovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 iyun 1994-cü il tarixli, 153 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  5. "H. M. İbrahimovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 iyun 1994-cü il tarixli, 165 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  6. "İ. Q. Şıxlinskinin (İsmayıl Şıxlının) "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 iyul 1994-cü il tarixli, 173 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  7. "Şeyxülislam Allahşükür Paşazadənin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 avqust 1994-cü il tarixli, 192 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  8. "İ. D. Mustafayevin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 fevral 1995-ci il tarixli, 285 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  9. "Azərbaycan Respublikası idmançılarının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 mart 1995-ci il tarixli, 292 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  10. "Qəmər Almaszadənin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 1995-ci il tarixli, 300 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  11. "Sona Tağıyevanın “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 aprel 1995-ci il tarixli, 321 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  12. "M. M. İbrahimbəyovun “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 may 1995-ci il tarixli, 327 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  13. "Ə. Ə. Məmmədovun “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 may 1995-ci il tarixli, 334 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  14. "F. G. Qocayevin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 iyun 1995-ci il tarixli, 351 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  15. A.Ə.Pənahovanın "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 8 iyul 1995-ci il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  16. "R. H. Xəlilovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 sentyabr 1995-ci il tarixli, 384 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  17. S.M.Aslanovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 dekаbr 1995-ci il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  18. Y.S.Vəkilovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 dekаbr 1995-ci il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  19. Sofiya Həsən qızı Hüseynovanın "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 6 may 1996-cı il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  20. M.Y.Rəhmanzadənin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 iyul 1996-cı il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  21. M.A.Dailinin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 aprel 1996-cı il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  22. Q.A.İmamverdiyevin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 avqust 1996-cı il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  23. "M. M. Maqomayevin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 avqust 1997-ci il tarixli, 627 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  24. "Lidiya Xudat qızı Rəsulovanın «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 sentyabr 1997-ci il tarixli, 631 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  25. "H. A. Abbaszadənin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 noyabr 1997-ci il tarixli, 642 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  26. "Ə. N. Naibovun (Əkrəm Əylisli) «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 dekabr 1997-ci il tarixli, 649 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  27. "R. C. Abdullayevin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 6 dekabr 1997-ci il tarixli, 650 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  28. "E. S. Mahmudov (Emin Sabitoğlunun) «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 dekabr 1997-ci il tarixli, 651 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  29. "C. B. Quliyevin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 dekabr 1997-ci il tarixli, 654 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  30. "F. Ş. Bədəlbəylinin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 dekabr 1997-ci il tarixli, 661 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  31. Qədir Rüstəmovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 fevral 1997-ci il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  32. Lütfi Məmmədbəyovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 mart 1997-ci il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  33. E.Y.Salayevin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 31 yanvar 1997-ci il tarixli Fərmanıanl.az saytı
  34. "Terri Adamsın «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 yanvar 1998-ci il tarixli, 671 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  35. "A. İ. Babayevin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 fevral 1998-ci il tarixli, 673 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  36. "M. H. Dadaşovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 fevral 1998-ci il tarixli, 674 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  37. "B. M. Mirzəzadənin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 fevral 1998-ci il tarixli, 675 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  38. "Z. T. Quliyevanın «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 mart 1998-ci il tarixli, 682 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  39. "H. S. Turabovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 mart 1998-ci il tarixli, 688 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  40. "H. A. Bağırovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 11 iyun 1998-ci il tarixli, 717 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  41. "H. D. Xanməmmədovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 iyun 1998-ci il tarixli, 726 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  42. "E. M. Rzaquliyevin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 iyun 1998-ci il tarixli, 728 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  43. "R. Ə. Balayevin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 avqust 1998-ci il tarixli, 745 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  44. "K. A. Talıbzadənin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 avqust 1998-ci il tarixli, 746 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  45. "İ. S. Səfərovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 avqust 1998-ci il tarixli, 762 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  46. "B. A. Ağayevin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 sentyabr 1998-ci il tarixli, 764 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  47. "F. Y. Əhmədovanın «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 sentyabr 1998-ci il tarixli, 770 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  48. "H. A. Məmmədovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 noyabr 1998-ci il tarixli, 21 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  49. "R. M. Ocaqovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 noyabr 1998-ci il tarixli, 22 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  50. "G. İ. Həsənovanın «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 dekabr 1998-ci il tarixli, 32 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  51. "K. Ə. Hüseynovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 15 dekabr 1998-ci il tarixli, 33 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  52. "M. H. Abasovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 15 dekabr 1998-ci il tarixli, 34 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  53. "T. M. İsmayılovanın «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 dekabr 1998-ci il tarixli, 38 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  54. "A. İ. Muxtarovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 dekabr 1998-ci il tarixli, 39 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  55. "R. M. İbrahimovbəyovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1999-cu il tarixli, 88 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  56. "Y. M. Mahmudovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 fevral 1999-cu il tarixli, 100 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  57. "S. Ə. Ələsgərovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 fevral 1999-cu il tarixli, 108 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  58. "O. S. Sadıqzadənin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 fevral 1999-cu il tarixli, 112 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  59. "İ. H. Əliyevin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 mart 1999-cu il tarixli, 117 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  60. "Z. H. Şöyübovun «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 oktyabr 1999-cu il tarixli, 198 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  61. "K. N. Nəcəfzadənin «Şöhrət» ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 dekabr 1999-cu il tarixli, 239 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  62. "M. N. Kojevnikovanın “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 6 yanvar 2000-ci il tarixli, 247 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  63. "C. Ə. Səlimovanın "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 yanvar 2000-ci il tarixli, 257 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  64. "Z. Y. Yaqubovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 yanvar 2000-ci il tarixli, 258 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  65. "B. Ə. Budaqovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 yanvar 2000-ci il tarixli, 262 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  66. "Azərbaycan Memarlar İttifaqı: Haqqımızda: Struktur: Elbay Ənvər oğlu Qasımzadə". Azərbaycan Memarlar İttifaqının saytı (azərb.). uaa.az. 2014. İstifadə tarixi: 2014-10-04.
  67. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 "Azərbaycan Tibb Universiteti müəllimlərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 iyun 2000-ci il tarixli, 351 saylı Fərmanı". e-qanun.az (azərb.). mail.e-qanun.az. 17 iyun 2000. İstifadə tarixi: 2015-02-12.
  68. "V. Y. Nərimanbəyovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fərmanı". e-qanun.az (azərb.). mail.e-qanun.az. 10 avqust 2000. İstifadə tarixi: 2015-10-05.
  69. Bakı metrosu işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 noyabr 2002-ci il tarixli 812 saylı Fərmanı  (azərb.)
  70. "H. X. Orucovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 sentyabr 2004-cü il tarixli, 380 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  71. ""Azərbaycan mətbuat işçilərinin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 iyl 2005-ci il tarixli, 924 saylı Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Milli Televiziya və Radio Şurasının saytı (azərb.). ntrc.gov.az. 2014. İstifadə tarixi: 2015-06-10.
  72. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 "Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyası əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 14 dekabr 2005-ci il tarixli Sərəncamı". e-qanun.az (azərb.). e-qanun.az. 14 dekabr 2005-ci il. İstifadə tarixi: 2014-10-27.
  73. "S. İ. Səfərovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 iyul 2007-ci il tarixli, 10. nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  74. [1] (azərb.)
  75. "Azərbaycan Dövlət Dəmir Yolu işçilərinin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 noyabr 2008-ci il tarixli, 69 nömrəli Sərəncamı  (azərb.)
  76. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 "Bakı Dövlət Universitetinin əməkdaşlarının "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASI PREZİDENTİNİN SƏRƏNCAMI". http://e-qanun.az (azərb.). 30 oktyabr 2009. 27 fevral 2016 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 27 fevral 2016.
  77. 1 2 3 "Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 sentyabr 2011-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 26 sentyabr 2011, 18:40. İstifadə tarixi: 2015-06-11.
  78. S.A. Mirzəyevin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  79. 1 2 Azərbaycan Respublikasının neft sənayesi işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  80. "Орден Шохрат тренеру Нефтчи Беюкаге Гаджиеву!". Azerifootball.com (Russian). İstifadə tarixi: 11 December 2012.
  81. Xalq artisti Kamil Cəlilov “Şöhrət” ordeni ilə təltif edildi
  82. R.N.Rəhimovun “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 mart 2013-cü il tarixli 2792 saylı Sərəncamı
  83. A.M.Abbasovun “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 1 aprel 2013-cü il tarixli 2826 saylı Sərəncamı
  84. C.H.Paşazadənin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 11 aprel 2013-cü il tarixli 2847 saylı Sərəncamı
  85. G.H.Məmmədovanın “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 11 aprel 2013-cü il tarixli 2848 saylı Sərəncamı
  86. B.Y.Simanduyevin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 aprel 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  87. U.K.Ələkbərovun “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 aprel 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  88. A.Ə.Paşayevin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 aprel 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  89. Azərbaycan Respublikası mülki aviasiya işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  90. A.N. Mollazadənin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 iyun 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  91. Azərbaycan Respublikasının neft sənayesi işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  92. "R.B.Mobilinin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". president.az (azərb.). president.az. 27 avqust 2014, 18:10. İstifadə tarixi: 2014-09-10.
  93. "N.M.Quliyevin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 02 sentyabr 2014, 18:40. İstifadə tarixi: 2014-09-09.
  94. 1 2 "Azərbaycan Respublikasının neft sənayesi işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 19 sentyabr 2014. İstifadə tarixi: 2016-08-13.
  95. "N.Ə.İsmayılovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 oktyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 20 oktyabr 2014, 19:25. İstifadə tarixi: 2014-10-20.
  96. "E.M.Ramazanovanın "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 oktyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 26 oktyabr 2014, 10:20. İstifadə tarixi: 2014-10-31.
  97. http://news.lent.az/news/191533
  98. "T.T.Məcidovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 may 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 22 may 2015. İstifadə tarixi: 2015-05-27.
  99. H.S. Bağırovun “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  100. D.Q.Rzayevin “Şöhrət” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  101. president.az (2016-01-25). "A.E.İsrafilovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". 2016-01-25(azərb.)). 2016-01-26 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-01-26.
  102. president.az (2016-11-25). "Ə.A.Vəliyevin "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". 2016-11-25(azərb.)). 2016-11-25 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-11-25.
  103. President.az (02.02.2018). "R.Ə.Əzimovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-02-02.
  104. President.Az (11.06.2018). "Y.S. Abramovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-06-16.
  105. President.Az (08.06.2018). "İ.İ. İsmayılov "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-06-16.
  106. 1 2 President.Az (01.08.2018). "Azərbaycanın kino xadimlərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-08-01.
  107. President.Az (13.09.2018). "A.C.Məlikovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-09-15.
  108. President.Az (14.09.2018). "B.Y.Sadıqovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-09-15.
  109. President.Az (21.01.2019). "H.M.İsmayılovun "Şöhrət" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2019-01-21.