"Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilənlərin siyahısı

1993Redaktə

  1. Rövşən Telman oğlu Əkbərov — 14.12.1993[1]
  2. Nizami İsgəndər oğlu Mirzəmmədov[q 1] — 14.12.1993[1][2]
  3. Əjdər Məmməd oğlu Qurbanov — 14.12.1993[1]
  4. Elşad Saday oğlu Əhədov (ölümündən sonra) — 14.12.1993[1]
  5. Elşad Aşur oğlu Ağayev (ölümündən sonra) — 14.12.1993[1]
  6. Elçin Ramazan oğlu Şirinov — 14.12.1993[1]
  7. Şamil Əhliman oğlu Cəbrayılov — 15.12.1993[3]
  8. Yalçın Məmmədxan oğlu Qəhrəmanov (ölümündən sonra) — 18.12.1993[4]
  9. Maqsud Xankişi oğlu Daşdiyev (ölümündən sonra) — 18.12.1993[4]
  10. Fərhad Ramazan oğlu Yusifov (ölümündən sonra) — 18.12.1993[4]
  11. Siyavuş Qiyas oğlu Rüstəmov (ölümündən sonra) — 18.12.1993[4]
  12. Məmmədov Aqşin Eldar oğlu - 18.12.1993[5]
  13. Alıyev Zöhrab İbrahim oğlu - 18.12.1993[4]
  14. Nazim Xanlar oğlu Abdullayev — 18.12.1993[5]
  15. Elşən Pəhləvan oğlu Hacıyev — 18.12.1993[6]
  16. Feyruz Xanbala oğlu Cəlilov-15.09.1993

1994Redaktə

  1. Kərim Tofiq oğlu Vəliyev — 01.01.1994[7]
  2. Sergey Viktoroviç Qlebov — 01.01.1994[7]
  3. Rasim Ağa oğlu Əkbərov — 01.01.1994[7]
  4. Arzu Qabil oğlu Musayev — 01.01.1994[7]
  5. Fikrət Seyfulla oğlu Məmmədov — 01.01.1994[7]
  6. Abukər Rəşid oğlu Mirzəyev — 01.01.1994[7]
  7. Hikmət İzzət oğlu Mirzəyev — 01.01.1994[7]
  8. Qələmdar Sulduz oğlu Rzayev (ölümündən sonra) — 01.01.1994[7]
  9. Xosrov Ramazan oğlu Mustafayev — 01.01.1994[7]
  10. Cabbar Həmzə oğlu Hüseynov — 04.04.1996
  11. Sahib Əbil oğlu Aslanov — 01.01.1994[7]
  12. Əbülfət Vəli oğlu Əliyev — 01.01.1994[7]
  13. İsmayıl Musa oğlu Çəmilov — 01.01.1994[7]
  14. Əhməd Məcid oğlu Bıdıyev — 01.01.1994[7]
  15. Seymur İlyas oğlu Məmmədov (ölümündən sonra) — 01.01.1994[7]
  16. Cahangir İsgəndər oğlu Rüstəmov (ölümündən sonra) — 05.04.1994[8]
  17. Rizvan Məhərrəm oğlu Pirnəzərov (ölümündən sonra) — 13.06.1994[9]
  18. Arzu Həmid oğlu Sadıqov (ölümündən sonra) — 20.06.1994[10]
  19. Cahangir Əli oğlu Əliyev — 20.06.1994[11]
  20. Çingiz Cavan oğlu Əliyev — 20.06.1994[11]
  21. Əli Rəşid oğlu Hidayətov — 20.06.1994[11]
  22. Vaqif Cəlal oğlu Cabbarov — 20.06.1994[11]
  23. Qurban Möylə oğlu Əhmədov — 20.06.1994[11]
  24. Murad Əhməd oğlu Muradov — 20.06.1994[11]
  25. Vaqif Firudin oğlu Xudiyev (ölümündən sonra) — 20.06.1994[11]
  26. Rafiq Tofiq oğlu Quliyev — 20.06.1994[11]
  27. Məmməd Ağalar oğlu Nağıyev — 20.06.1994[11]
  28. Ağamir Əzizxan oğlu Sultanov — 20.06.1994[11]
  29. Valeh Vaqif oğlu Cabbarov — 20.06.1994[11]
  30. Rövşən Məhəmməd oğlu Ağayev (ölümündən sonra) — 20.06.1994[11]
  31. Əhməd Suliddin oğlu Mehbalıyev (ölümündən sonra) — 25.06.1994[12]
  32. Məhərrəm Məcnun oğlu Seyidov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  33. Rauf Qəribxan oğlu Quliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  34. Bayram Şirin oğlu Məmmədov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  35. Natiq Kamal oğlu Süleymanov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  36. Anar Rasim oğlu Əliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  37. Xəqani Xanıbəy oğlu Rüstəmov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  38. Sabir Ağa oğlu Hüseynov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  39. Ülfət Ələkbər oğlu Kərimov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  40. Məharət Kamil oğlu Məmmədov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  41. Hamlet İsax oğlu Həsənov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  42. Əhliman Məstəli oğlu Nəzərov — 16.09.1994[13]
  43. Adil Əmrah oğlu Rüstəmov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  44. Şahin Mehdi oğlu Vahabzadə (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  45. Firudin Əlibala oğlu Dəmirov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  46. Anar Akif oğlu Əliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  47. Məmmədyar Səfəralı oğlu Fərzəliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[13]
  48. Anatoli Alekseyeviç Jeleznov — 16.09.1994[14]
  49. Eldar Əsgər oğlu Ağayev — 16.09.1994[14]
  50. Elxan Balağa oğlu Bağırov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  51. İbrahim Abbas oğlu İbrahimov — 16.09.1994[14]
  52. Yaşar Çələbi oğlu Məmmədzadə (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  53. Vüqar Rüstəm oğlu Qurbanov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  54. Tahir Ağakişi oğlu İslamov — 16.09.1994[14]
  55. Taleh Soltan oğlu Nəcəfov — 16.09.1994[14]
  56. Ceyhun Məmməd oğlu Nuriyev — 16.09.1994[14]
  57. Ədalət Sabir oğlu Paşayev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  58. Arif Hacıbəy oğlu Tahirov — 16.09.1994[14]
  59. Rəşid Əhmədoviç Məmmədov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  60. Elnur Yaşar oğlu Hüseynov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  61. Mirsahib Məcid oğlu Alıyev — 16.09.1994[14]
  62. Etibar Əmiraslan oğlu Əmiraslanov — 16.09.1994[14]
  63. Vilayət Əsgər oğlu Əsgərov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  64. Sevindik Baba oğlu İsmayılov — 16.09.1994[14]
  65. Rüfət Həsənağa oğlu Abdullayev — 16.09.1994[14]
  66. Bəhruz Allahverdi oğlu Nuriyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  67. İrşad Cəfər oğlu Həsənquliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  68. Daşqın Qonsur oğlu Əhmədov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  69. Baloğlan Süleyman oğlu Süleymanov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  70. Bakir Əliqulu oğlu Quliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  71. İlham Əyyub oğlu Azadov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  72. Elmidar Əli oğlu Vəliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  73. Babaverdi Dəmir oğlu Dəmirov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  74. Habil Mikayıl oğlu Əliyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  75. Əkrəm Ərşad oğlu İsmayılov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  76. Ceyhun Aqil oğlu Səlimov (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  77. Maarif Yaqub oğlu Haqverdiyev (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  78. Qaratel Şəmi qızı Hacımahmudova (ölümündən sonra) — 16.09.1994[14]
  79. Fəxrəddin Mövsüm oğlu Cəbrayılov — 05.10.1994[15]
  80. Mehman Əmirxan oğlu Səlimov — 05.10.1994[15]
  81. Rəfail Ağa oğlu Əkbərov — 05.10.1994[15]
  82. Xosrov Ramazan oğlu Mustafayev — 05.10.1994[15]
  83. Ramiz Yaşar oğlu Əsgərov — 05.10.1994[15]
  84. Çingiz Hacıməmməd oğlu Hacıməmmədov — 05.10.1994[15]
  85. Niyaməddin Ələsgər oğlu Səlimov — 05.10.1994[15]
  86. Fuad Arif oğlu Məmmədov — 05.10.1994[15]
  87. Namiq Cəbrayıl oğlu Ələsgərov — 05.10.1994[15]
  88. Mixail Vasilyeviç Qridasov — 09.10.1994[16]
  89. Mehdi İmdad oğlu Mehdiyev — 09.10.1994[16]
  90. Telman Əliməmməd oğlu Haqverdiyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  91. Ramiz Hüseyn oğlu Abbasov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  92. Rasim Fəxrəddin oğlu Abbasov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  93. Eldar Səftər oğlu Məmmədov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  94. Faiq Həmzəağa oğlu Məmmədov — 09.10.1994[16]
  95. Oleq İvanoviç Pakin — 09.10.1994[16]
  96. Şahid Mamaş oğlu Həbibullayev — 09.10.1994[16]
  97. Elsevər Sabir oğlu Hüseynov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  98. Feyruz Xanbala oğlu Cəlilov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  99. Oqtay Balay oğlu Cəfərov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  100. Aydın Əlibala oğlu Abdullayev — 09.10.1994[16]
  101. Eynulla Cahan oğlu Bağırov — 09.10.1994[16]
  102. İlqar Əbdülhəmid oğlu Quliyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  103. Nəriman Vilayət oğlu Zeynalov — 09.10.1994[16]
  104. Sərhəd Pirsəmalı oğlu Zöhrabbəyov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  105. Adil Tapdıq oğlu İmanov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  106. Anton Stanislavoviç Yermakov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  107. Elxan Bayandur oğlu Yusifov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  108. Valeri İvanoviç Merkulov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  109. Rövşən Sabir oğlu Nəbiyev — 09.10.1994[16]
  110. Azər Bayram oğlu Niftəliyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  111. Ağaqulu Xankişi oğlu Xankişiyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  112. Qahir Qüdrət oğlu Hüseynov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  113. Məhərrəm Məhərrəm oğlu Babayev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  114. Mehman Mail oğlu Bəkirov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  115. Firuz Sabir oğlu Mehdiyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  116. Maarif Dursun oğlu Nuriyev — 09.10.1994[16]
  117. Dostəli Əhməd oğlu Hacıyev — 09.10.1994[16]
  118. Eldar Əhməd oğlu Hümbətov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  119. Pərviz Sovet oğlu Şükürov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  120. Nazim Abış oğlu Qənbərov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  121. İlqar Ağa oğlu Zülfüqarov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  122. Rasim Rasimoviç Mustafin (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  123. Abdulla Rəhim oğlu Rəhimov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  124. Yaşar Kərəm oğlu Rəhimov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  125. Balakişi Rəhman oğlu Hüseynov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  126. Müşfiq Sabir oğlu Məmmədov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  127. Məleykə Əhməd qızı Əhmədova — 09.10.1994[16]
  128. Cəmil Məhərrəm oğlu Əliyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  129. Qabil Oruc oğlu Süleymanov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  130. İbad Mövsüm oğlu Hüseynov — 09.10.1994[16]
  131. Həsənqulu Qaçay oğlu Qasımov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  132. Cəlil Tarif oğlu Cəlilov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  133. Oqtay Əli oğlu Vəliyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  134. Fərman Telman oğlu Qurbanov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  135. Azay Saday oğlu Kazımov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  136. Sabir Kamil oğlu Fətəliyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  137. Rövşən Saleh oğlu Camalov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  138. Əli Baba oğlu Abbasov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  139. Allahverdi Kamran oğlu Qənbərov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  140. Fariz Şəmistan oğlu Ələkbərov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  141. Vasif Bəymirzə oğlu Əliyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  142. İlqar Əlipənah oğlu Kişiyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  143. Müşfiq Mustafa oğlu Mirzəyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  144. Natiq Telman oğlu Novruzov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  145. Zakir Qasım oğlu Rüstəmov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  146. Altay Vaqif oğlu Sarıkişiyev (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  147. İlyas Vaqif oğlu Cabbarov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  148. Cəbrayıl Nuşirəvan oğlu Cəbrayılov (ölümündən sonra) — 09.10.1994[16]
  149. Tahir Ərrəhman oğlu Bədəlov (ölümündən sonra) — 11.12.1994[17]

1995Redaktə

  1. Şair Ramaldan oğlu Ramaldanov — 15.01.1995[18]
  2. Vahid Osmanhacı oğlu Osmanov — 15.01.1995[18]
  3. Sultan Orduxan oğlu Bəndəliyev — 15.01.1995[18]
  4. Şaiq Xəlil oğlu Abdullayev — 15.01.1995[18]
  5. Malik Yaşar oğlu Bayramov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  6. Alim Qəzənfər oğlu Əliyev — 15.01.1995[18]
  7. Əli Yəhya oğlu Camalov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  8. Himayət Yəhya oğlu Qubadov — 15.01.1995[18]
  9. Qulu Əyyub oğlu Quliyev (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  10. Bəhlul Mikayıl oğlu İsmayılov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  11. İntiqam Həsən oğlu Camaləddinov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  12. Samir Vaqif oğlu Cəfərov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  13. Vəzir Əli oğlu Əliyev (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  14. Vüqar Yusif oğlu Məmmədov — 15.01.1995
  15. İsrafil Çapay oğlu Əliyev — 15.01.1995[18]
  16. Aydın Mahmud oğlu Manerov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  17. Baxşeyiş Abbas oğlu Hətəmov — 15.01.1995[18]
  18. Fizuli İnqilab oğlu Hüseynov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  19. Nağı Novruz oğlu İmanov — 15.01.1995[18]
  20. Mehbalı Məhərrəm oğlu Zeynalabdıyev (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  21. Surxay Tapdıq oğlu Məhərrəmov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  22. Zeyqəm Məhəmməd oğlu Aslanov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  23. Zəfər Ramazan oğlu Murtuzəliyev (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  24. Tofiq Nəbi oğlu Ruşanov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  25. Əlibala Ələsgər oğlu Zəgəryəyev (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  26. Oleq Vladimiroviç Dimitrenko (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  27. Rövşən Səfərağa oğlu Cəfərov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  28. Tahir Gülməmməd oğlu Babayev (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  29. Vəzir Agid oğlu Nadirov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  30. Mikayıl Bahadur oğlu Səlimov (ölümündən sonra) — 15.01.1995[18]
  31. Elmira Səttar qızı Rəsulova — 08.03.1995[19]
  32. Səfər Axundbala oğlu Əbiyev — 04.04.1995[20]
  33. Nəcməddin Hüseyn oğlu Sadıkov — 04.04.1995[20]
  34. Eyvaz Məmməd oğlu Cəfərov — 04.04.1995[20]
  35. İvan Mitrofanoviç Kovalyov — 04.04.1995[20]
  36. Şair Ramaldan oğlu Ramaldanov — 04.04.1995[20]
  37. Emin İmran oğlu Əliyev — 04.04.1995[20]
  38. Rövşən Telman oğlu Əkbərov — 04.04.1995[20]
  39. Ələmdar Mikayıl oğlu Süleymanov — 04.04.1995[20]
  40. Vüqar Məmmədhüseyn oğlu Məmmədov — 04.04.1995[20]
  41. Vadim Gennadyeviç Lobaçyov — 04.04.1995[20]
  42. Maqsud Həsən oğlu Əhədov — 04.04.1995[20]
  43. Müşfiq Səfər oğlu Məmmədov — 04.04.1995[20]
  44. Vəfadar Ramazan oğlu Babaverdiyev — 04.04.1995[20]
  45. Daşqın Tofiq oğlu Bənnayev — 04.04.1995[20]
  46. Ədalət Əmiraslan oğlu Mürsəliyev — 04.04.1995[20]
  47. Roman Vladimiroviç Filonov — 04.04.1995[20]
  48. Həsən Nəbi oğlu Atakişiyev — 04.04.1995[20]
  49. Zaur Fazil oğlu Əlimov — 04.04.1995[20]
  50. Nizami Kamran oğlu Bayramov — 04.04.1995[20]
  51. Elxan Sərxan oğlu Cabbarov — 04.04.1995[20]
  52. Vadim Nəsrəddin oğlu Qarayev — 04.04.1995[20]
  53. Elxan Hüseyn oğlu Şıxəliyev — 04.04.1995[20]
  54. Səxavət Ağagül oğlu Əsədov — 04.04.1995[20]
  55. Teymur Qəşəm oğlu İsmayılov — 04.04.1995[20]
  56. Tofiq Həsənağa oğlu Kazımov[21] — 04.04.1995[20]
  57. Rüfət Qaçay oğlu Novruzov - 26.12.1995[22]
  58. Maarif Talış oğlu Əhmədov — 27.12.1995[23]

1998Redaktə

  1. Elxan Ataxan oğlu Ağayev (ölümündən sonra) — 24.06.1998[24]
  2. Xəyal Tarverdi oğlu Allahverdiyev — 24.06.1998[24]
  3. Namik Yaşar oğlu Babayev (ölümündən sonra) — 24.06.1998[24]
  4. Xətai Xeybər oğlu Baxışov — 24.06.1998[24]
  5. Mais Şükür oğlu Bərxudarov — 24.06.1998[24]
  6. Nizami Səfi oğlu Ələkbərov (ölümündən sonra) — 24.06.1998[24]
  7. Asif Əhmədiyyə oğlu Əliyev — 24.06.1998[24]
  8. Telman Mövlüd oğlu Əhmədov — 24.06.1998[24]
  9. Fikrət Əbdülqəni oğlu İsayev — 24.06.1998[24]
  10. Vüqar Rzaxan oğlu Yarəhmədov (ölümündən sonra) — 24.06.1998[24]
  11. Mehraç Məhəmməd oğlu Mahmudov (ölümündən sonra) — 24.06.1998[24]
  12. Dinar İbrahim oğlu Mustafayev (ölümündən sonra) — 24.06.1998[24]
  13. Elşad Arif oğlu Nağıyev (ölümündən sonra) — 24.06.1998[24]
  14. Emin Səyyaf oğlu Orucov — 24.06.1998[24]
  15. Anar Üzeyir oğlu Rzayev (ölümündən sonra) — 24.06.1998[24]
  16. Nizami Firudin oğlu Heydərov — 24.06.1998[24]
  17. Aqşin Əli oğlu Həsənov (ölümündən sonra) — 24.06.1998[24]
  18. Aydın Elbəyi oğlu Hümbətov — 24.06.1998[24]
  19. Hüseyn Yaşar oğlu Hüseynov — 24.06.1998[24]
  20. Fariz Şamil oğlu Cavadov (ölümündən sonra) — 24.06.1998[24]
  21. Namiq Rəşid oğlu Abbasov — 24.12.1998[25]
  22. Namiq Azərpaşa oğlu Əliyev — 24.12.1998[25]
  23. Ədalət Hüseyn oğlu Əsədullayev — 24.12.1998[25]
  24. Fuad Eldar oğlu İskəndərov — 24.12.1998[25]
  25. Natəvan Mürsəl qızı Mirvətova — 24.12.1998[25]
  26. Adil Yusif oğlu Rəsulov — 24.12.1998[25]
  27. Ədalət Yaqub oğlu Abbasov — 24.12.1998[26]
  28. Ramiz Əmirxan oğlu Baxışov — 24.12.1998[26]
  29. Əsgər Ələkbər oğlu Ələkbərov — 24.12.1998[26]
  30. Məhərrəm Abış oğlu Əliyev — 24.12.1998[26]
  31. Məzahir Məhəmməd oğlu Əliyev — 24.12.1998[26]
  32. Oqtay Cəlil oğlu Əliyev — 24.12.1998[26]
  33. Ulduz Rəşid oğlu Əsgərov — 24.12.1998[26]
  34. Məmməd Teymurşah oğlu Hacıyev — 24.12.1998[26]
  35. Ələkbər Hümbət oğlu Həsənov — 24.12.1998[26]
  36. Qərib Murad oğlu Həsənov — 24.12.1998[26]
  37. Murad Qoşun oğlu Hüseynov — 24.12.1998[26]
  38. Heydər Əlisahab oğlu Qəmbərov — 24.12.1998[26]
  39. Azad Abbasqulu oğlu Məmmədov — 24.12.1998[26]
  40. İbrahim Qasım oğlu Talıbov — 24.12.1998[26]
  41. İlham Umud oğlu Umudov — 24.12.1998[26]
  42. Ramil İdris oğlu Usubov — 24.12.1998[26]
  43. Əlövsət Məzahir oğlu Abasov — 24.12.1998[27]
  44. Ceyhun Zülfüqar oğlu Əliyev — 24.12.1998[27]
  45. Eldar Hümbət oğlu Həsənov — 24.12.1998[27]
  46. Müqabil Cəlil oğlu Xəlilov — 24.12.1998[27]
  47. Rauf İsmayıl oğlu Kişiyev — 24.12.1998[27]
  48. Bəylər Həsən oğlu Eyyubov — 26.12.1998[28]
  49. Niyazi Xanbaba oğlu Hacıyev — 26.12.1998[28]
  50. Cəbrayıl Firidun oğlu Usubov — 26.12.1998[28]

1999Redaktə

  1. Abdullayev Gündüz Məhərrəm oğlu (ölümündən sonra) — 12.01.1999[29]
  2. Hüseynov Elmar Knyaz oğlu — 12.01.1999[29]
  3. Hüseynov Hüseyn Eldar oğlu — 12.01.1999[29]
  4. Kazımov Elşən Lətif oğlu — 12.01.1999[29]

2005Redaktə

  1. Mahmudov Eldar Əhməd oğlu (general-leytenant) — 16.03.2005[30].
  2. Əsədov Hilal Mirzəli oğlu (general-mayor) — 16.03.2005
  3. Quliyev Elçin İbrahim oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.03.2005
  4. Quliyev Yaşar Mail oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.03.2005
  5. Abbasov Ələkbər Qulu oğlu (mayor) — 16.03.2005
  6. Əliyev İlqar Mustafa oğlu (mayor) — 16.03.2005

2006Redaktə

  1. Qaralov Zakir Bəkir oğlu — 29.09.2006[31]
  2. Quliyev Etibar Möhübbət oğlu - əsgər (ölümündən sonra) — 22.06.2006[32]

2008Redaktə

  1. Adıgözəlov Şirxan Yusif oğlu — 27.09.2008[33].
  2. Rüstəm Usubov Sabir oğlu— 27.09.2008[33]
  3. Vəliyev Xanlar Rüstəm oğlu —27.09.2008[33]
  4. Seyidov Əziz Cəfər oğlu — 27.09.2008[33]
  5. Əliyev Kamran Bayram oğlu — 27.09.2008[33]
  6. Hacıyev Ruslan Müzəffər oğlu —27.09.2008[33]

2012Redaktə

  1. Elşad Vəli oğlu Quliyev (ölümündən sonra) — 09.04.2012[34]
  2. Əliyev Mübariz Əbdül oğlu (əsgər (ölümündən sonra)) — 25.06.2012[35].
  3. Rəhimov Sənan Hafis oğlu (əsgər (ölümündən sonra)) — 25.06.2012
  4. Mehdiyev İlham İsmayıl oğlu - 14.08.2012[36]
  5. Tağıyev Rəsul Afiq oğlu – 14.08.2012[36]
  6. Məhərrəmov Aqşin Ramiz oğlu – 14.08.2012[36]

2015Redaktə

  1. Nəsibov Vüqar Əyyub oğlu (polis mayoru, ölümündən sonra) — 27.11.2015[37].
  2. Tağıyev İsmayıl Rəsul oğlu (polis serjantı, ölümündən sonra) — 27.11.2015[37]

2020Redaktə

  1. Məmmədov Araz Məmməd oğlu – general-leytenant[38]
  2. Piriyev Heydər Kamal oğlu – general-leytenant[38]
  3. Ağayev Zakir Samiddin oğlu – general-mayor[38]
  4. İbrahimov Azər Oqtay oğlu – general-mayor[38]
  5. Ağagülov Şəhriyar Etibar oğlu – polkovnik[38]
  6. Hüseynov Aqil Eldar oğlu – polkovnik[38]
  7. Hüseynov Anar Tofiq oğlu – polkovnik[38]
  8. İsayev Səid Qurban oğlu – polkovnik[38]
  9. Qafarov İlqar Saab oğlu – polkovnik[38]
  10. Quluyev Mais İsvəndiyar oğlu – polkovnik[38]
  11. Məhərrəmov Etibar İsmayıl oğlu – polkovnik[38]
  12. Məmmədov Nahid Məmməd oğlu – polkovnik[38]
  13. Mənsimov Tehran Cavid oğlu – polkovnik[38]
  14. Nəzərov İlqar Eldar oğlu – polkovnik[38]
  15. Rüstəmov Məzahir Vaqif oğlu – polkovnik[38]
  16. Şahvələdov Elmar Allahverdi oğlu – polkovnik[38]
  17. Abışov Qoşqar Hüseynbala oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  18. Ağayev Həmdəm Mayıl oğlu – polkovnik-leytenant (ölümündən sonra)[38]
  19. Alışanov Məhəmmədəli Kamil oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  20. Bağırov Yaşar Yavər oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  21. Cümşüdov Habil Rəşid oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  22. Eyyubov Məmmədbağır Niftalı oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  23. Əhmədov Cahandar Sabir oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  24. Əhmədov Səid Fərhad oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  25. Əliyev Çingiz Arif oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  26. Əliyev Faiq Yusif oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  27. Əliyev Xəyal Aşır oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  28. Əliyev Saməddin Əliağa oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  29. Əliyev Taleh Zaman oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  30. Əliyev Vəli Rafiq oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  31. Əmrahov Yusif Umud oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  32. Hacıyev Məhəmmədəli Oktay oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  33. Həsənov Vasif Telman oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  34. Hüseynov Sahib Namiq oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  35. Hüseynov Vüsal Yaqub oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  36. Xəlilli Fuad Soltanəli oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  37. İbrahimov Elman Güloğlan oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  38. İbrahimov Xeyrulla Mais oğlu – polkovnik-leytenant (ölümündən sonra)[38]
  39. Qoçuyev Firdovsi Davud oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  40. Məhərrəmov Nicat Cəmaləddin oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  41. Məmmədov Elmar Cavanşir oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  42. Məmmədov Sadiq Sadəddin oğlu – polkovnik-leytenant (ölümündən sonra)[38]
  43. Məmmədov Samir Fazil oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  44. Məmmədov Siyavuş Sabir oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  45. Məmmədov Soltan Akif oğlu – polkovnik-leytenant (ölümündən sonra)[38]
  46. Məmmədov Zaur Raqib oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  47. Mövlanov Tərlan Bəydəmir oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  48. Muradov Tofiq İmaməli oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  49. Musayev Elşad Nadir oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  50. Musayev Sədi Süleyman oğlu – polkovnik-leytenant (ölümündən sonra)[38]
  51. Orucov Nail Rəfail oğlu – polkovnik-leytenant (ölümündən sonra)[38]
  52. Ramaldanov Babək Meyvəddin oğlu – polkovnik-leytenant (ölümündən sonra)[38]
  53. Rəhimov Əşrəf Xozyar oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  54. Rəsulov Zaur Abimüslüm oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  55. Rüstəmov Elşad Faiq oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  56. Rüstəmov Rəşad Vaqif oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  57. Seyidov Əhəd Həmid oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  58. Sulxayev Rəfail Əli oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  59. Şahbazov Mayıl Şahbaz oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  60. Şıxəliyev Aydın Bəhman oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  61. Tağıyev Ələddin Məzəddin oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  62. Tağıyev Vüqar Şükür oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  63. Verdiyev İntiqam Fikrət oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  64. Vəliyev Nizami Dünyamin oğlu – polkovnik-leytenant[38]
  65. Abasquliyev Ülfət Nurəddin oğlu – mayor[38]
  66. Abbasov Murad Abbas oğlu – mayor[38]
  67. Almuradov Emin Əlövsət oğlu – mayor[38]
  68. Aslanov Rahil Vahid oğlu – mayor[38]
  69. Babayev Aqşin Əli oğlu – mayor[38]
  70. Babayev Rahib Bəxtiyar oğlu – mayor (ölümündən sonra)[38]
  71. Camalov Etibar Yadigar oğlu – mayor[38]
  72. Dəmirov Rüfət Tərlan oğlu – mayor[38]
  73. Əhmədov Rauf Ürfət oğlu – mayor[38]
  74. Əhmədov Samir Sədrəddin oğlu – mayor[38]
  75. Ələkbərov Həzrət Tacir oğlu – mayor[38]
  76. Əliyev Nizami Eldar oğlu – mayor[38]
  77. Əsədov Nihad Cabir oğlu – mayor[38]
  78. Feyzullayev İlham Feyzullah oğlu – mayor[38]
  79. Hacıyev Abakar Məhəmməd oğlu – mayor (ölümündən sonra)[38]
  80. Hacıyev Nurməmməd Qurban oğlu – mayor[38]
  81. Heydərov Rövşən Tofiq oğlu – mayor[38]
  82. Həşimov Taleh Mirəskər oğlu – mayor[38]
  83. Hüseynov Ramil Şakir oğlu – mayor[38]
  84. Xəlilov Babək Saleh oğlu – mayor[38]
  85. Qarayev Asəf Ənvər oğlu – mayor[38]
  86. Qədirov Mehmar Mühüb oğlu – mayor[38]
  87. Qənbərov Eldəniz Şahbaz oğlu – mayor[38]
  88. Quliyev Elnur Eldar oğlu – mayor (ölümündən sonra)[38]
  89. Quliyev Vüsal Mahir oğlu – mayor[38]
  90. Quluzadə Orxan Xalıqverdi oğlu – mayor[38]
  91. Məmmədov Bəhruz Tofiq oğlu – mayor[38]
  92. Mirzəyev Hikmət İslam oğlu – mayor[38]
  93. Musayev Adil Məhərrəm oğlu – mayor[38]
  94. Sadiyev Bəhruz Polatxan oğlu – mayor[38]
  95. Süleymanov Mədəd Vidadi oğlu – mayor[38]
  96. Təhməzov Ceyhun Mirzəbaba oğlu – mayor[38]
  97. Zeynalov Təbriz Eyvaz oğlu – mayor[38]
  98. Abdullayev Elman Elxan oğlu – kapitan[38]
  99. Abdullayev Turab Eldar oğlu – kapitan[38]
  100. Abdurrəhmanov Hafiz Xalid oğlu – kapitan (ölümündən sonra)[38]
  101. Babaxanov Elman Ağamirzə oğlu – kapitan (ölümündən sonra)[38]
  102. Babazadə İlyas Əhmədağa oğlu – kapitan[38]
  103. Dadaşov Tural Alxan oğlu – kapitan[38]
  104. Əhmədli Hüseyn Arif oğlu – kapitan[38]
  105. Həsənov Qafur Camalədin oğlu – tibb xidməti kapitanı[38]
  106. Hüseynov Bayram Habil oğlu – kapitan[38]
  107. Xəmmədov Vüsal Bayram oğlu – kapitan[38]
  108. İsmayılzadə Sənan Bəylər oğlu – kapitan[38]
  109. Kəlbəliyev Asim Qabil oğlu – kapitan[38]
  110. Kərimov Əli Valeh oğlu – kapitan[38]
  111. Qasımov Rəşad Ağaxan oğlu – kapitan[38]
  112. Qasımov Vüqar İlqar oğlu – kapitan[38]
  113. Qəhrəmanov Ruslan Mehman oğlu – kapitan (ölümündən sonra)[38]
  114. Qurbanov İlham Osman oğlu – kapitan[38]
  115. Məlikov Famil Alim oğlu – kapitan[38]
  116. Məmmədov Elvin Qadir oğlu – kapitan[38]
  117. Məmmədov Rəşad Elşad oğlu – kapitan[38]
  118. Məmmədzadə Rüfət Afət oğlu – kapitan[38]
  119. Musayev Mirza Ramiz oğlu – kapitan[38]
  120. Musayev Səddam Fəzail oğlu – kapitan[38]
  121. Mustafayev Amil Mustafa oğlu – kapitan[38]
  122. Mustafayev Nurlan Hamlet oğlu – kapitan (ölümündən sonra)[38]
  123. Paşayev Elnur Həvasət oğlu – kapitan[38]
  124. Piriyev Vurğun Xəqani oğlu – kapitan[38]
  125. Rzayev Etibar Nidayət oğlu – kapitan[38]
  126. Rzayev Polad Tofiq oğlu – kapitan[38]
  127. Sadıqov İlkin Əkrəm oğlu – kapitan[38]
  128. Salmanlı Taleh Abasət oğlu – kapitan[38]
  129. Səfiyev Cəlal Nazim oğlu – kapitan[38]
  130. Şükürov Rəşad Güləli oğlu – kapitan[38]
  131. Tağıyev Nahid Sahib oğlu – kapitan[38]
  132. Tarverdiyev Ramil Nazim oğlu – kapitan[38]
  133. Ağayev Elgün Mahir oğlu – baş leytenant[38]
  134. Babayev Elşən Elşad oğlu – baş leytenant[38]
  135. Dadaşev Elmir İdris oğlu – baş leytenant[38]
  136. Dadaşov Fuad İlqar oğlu – baş leytenant[38]
  137. Əhmədov Coşqun Valeh oğlu – baş leytenant[38]
  138. Əlizadə Turan Sənhan oğlu – baş leytenant[38]
  139. Əsədullayev Rüfət Eldar oğlu – baş leytenant[38]
  140. Əzizov Xəyyam Əli oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)[38]
  141. Fərhadlı Telman Arzu oğlu – baş leytenant[38]
  142. Həsənli Nurlan Cəmil oğlu – baş leytenant[38]
  143. Hüseynov Əfşan Əbülfəz oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)[38]
  144. Xasıyev Röyal Abuzər oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)[38]
  145. İbadov İmran Yolçu oğlu – tibb xidməti baş leytenantı[38]
  146. İsgəndərov Səxavət Qazıbəy oğlu – baş leytenant[38]
  147. İsmayılov Abbasəli İmamqulu oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)[38]
  148. Kazımlı Şəmsi Xalid oğlu – baş leytenant[38]
  149. Kazımov Yunis Qasım oğlu – baş leytenant[38]
  150. Kəlbiyev Rasim Faiq oğlu – baş leytenant[38]
  151. Qəhrəmanov Fərid Nurəddin oğlu – baş leytenant[38]
  152. Qurbanov Qurban Fazil oğlu – baş leytenant[38]
  153. Manaflı Şahbaz İlham oğlu – baş leytenant[38]
  154. Mehdiyev Şəhriyar Bəxtiyar oğlu – baş leytenant[38]
  155. Mehralıyev Rəhman Əhliman oğlu – baş leytenant[38]
  156. Məddiyev Röyal Təvəkkül oğlu – baş leytenant[38]
  157. Məmmədli Ceyhun Sadiq oğlu – tibb xidməti baş leytenantı[38]
  158. Mikayılov Ruhin Mikayıl oğlu – baş leytenant[38]
  159. Mirzəliyev Sənan Radil oğlu – baş leytenant[38]
  160. Rəhimov Elvin Ehtiram oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)[38]
  161. Rzayev Emin Salam oğlu – baş leytenant[38]
  162. Sadıqlı Aqşin Kamal oğlu – baş leytenant[38]
  163. Sarıyev Seyfulla Asif oğlu – baş leytenant[38]
  164. Şirəliyev Sahib Yusif oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)[38]
  165. Yaqublu Əliqismət Mükafat oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra)[38]
  166. Yunusov Dövlətbəy Mübariz oğlu – baş leytenant[38]
  167. Zalov Mahmud Əhmədağa oğlu – baş leytenant[38]
  168. Abdullayev Sübhan Habil oğlu – leytenant[38]
  169. Ağaverdiyev Ayhan Bəxtiyar oğlu – leytenant[38]
  170. Cabbarlı Vüsal Cəmil oğlu – leytenant[38]
  171. Dilsuzlu Orxan Niftalı oğlu – tibb xidməti leytenantı[38]
  172. Əjdərov Rəhman Rasim oğlu – leytenant (ölümündən sonra)[38]
  173. Əliyev Abdulla Elşən oğlu – leytenant[38]
  174. Əliyev Fərmin Fərman oğlu – leytenant (ölümündən sonra)[38]
  175. Əliyev Mirzağa Məmmədbağır oğlu – leytenant (ölümündən sonra)[38]
  176. Əmiraslanlı Əvəz İlham oğlu – leytenant[38]
  177. Ənvərli Aqşin Faiq oğlu – tibb xidməti leytenantı (ölümünd[38]ən sonra)
  178. Əsgərov Elçin Yalçın oğlu – leytenant (ölümündən sonra)[38]
  179. Həsənov Rüstəm Mahir oğlu – leytenant[38]
  180. Hüseynov Gündüz Bahadur oğlu – leytenant[38]
  181. Xəlilbəyli Turqut Nadir oğlu – tibb xidməti leytenantı (ölümündən sonra)[38]
  182. İbişov Mirdaməd Əzim oğlu – leytenant[38]
  183. Məmmədli Məhəmməd Məhərrəm oğlu – leytenant[38]
  184. Məmmədov Ayxan Rəfail oğlu – leytenant (ölümündən sonra)[38]
  185. Məmmədzadə Elvin İlham oğlu – leytenant (ölümündən sonra)[38]
  186. Ramaldanov Əmirbəy Elman oğlu – leytenant[38]
  187. Şəkərov Firuddin İlqar oğlu – leytenant[38]
  188. Zamanlı Məmməd Rəhman oğlu – leytenant (ölümündən sonra)[38]
  189. Aslanov Seymur Sucəddin oğlu – baş gizir[38]
  190. Bədəlov Oktay Ələddin oğlu – baş gizir (ölümündən sonra)[38]
  191. Xammədov Nahid İsa oğlu – baş gizir[38]
  192. Qasımov Rəşad Şirxan oğlu – baş gizir[38]
  193. Qəhrəmanov Natiq Yaşar oğlu – baş gizir[38]
  194. Mənəfov Vüqar Aydın oğlu – baş gizir[38]
  195. Osmanov İnqilab Musa oğlu – baş gizir[38]
  196. Abasov Vasif Səttər oğlu – gizir[38]
  197. Abdullayev Mürsəl Ramiz oğlu – gizir[38]
  198. Aslanov Ağasadıq Xəlil oğlu – gizir (ölümündən sonra)[38]
  199. Astanlı Röyal Ələddin oğlu – gizir[38]
  200. Camalov Rəşad Nurəddin oğlu – gizir[38]
  201. Əhmədov Firuz Məzahir oğlu – gizir[38]
  202. Əliyev Elşən Novruzəli oğlu – gizir[38]
  203. Əşrəfov Mehrac Qədir oğlu – gizir[38]
  204. Əzimov Ramazan Həmid oğlu – gizir[38]
  205. Hacıyev Ağadədə Qulamirzə oğlu – gizir[38]
  206. Həmzəyev Ramin Rasim oğlu – gizir[38]
  207. Hüseynov Aslan Malik oğlu – gizir (ölümündən sonra)[38]
  208. Hüseynov Atabəy Mütəllim oğlu – gizir[38]
  209. Hüseynov Ədalət Mədəd oğlu – gizir[38]
  210. Xəlilov Eltun Faiq oğlu – gizir[38]
  211. İmanov Pərvin Amin oğlu – gizir[38]
  212. Qarayev Gündüz Mobil oğlu – gizir[38]
  213. Qasımov Qasım İlqar oğlu – gizir[38]
  214. Qasımov Röyal Aqil oğlu – gizir[38]
  215. Quliyev Həsən Fehruz oğlu – gizir[38]
  216. Qurbanov Amid Malik oğlu – gizir[38]
  217. Mehbalıyev Vasif Gülhəsən oğlu – gizir (ölümündən sonra)[38]
  218. Məhərrəmov Bəxtiyar Baba oğlu – gizir[38]
  219. Məmmədov İlham İlqar oğlu – gizir[38]
  220. Musayev Sahib Musa oğlu – gizir (ölümündən sonra)[38]
  221. Nəsirov İlyas Arzuman oğlu – gizir (ölümündən sonra)[38]
  222. Ramazanov Fərid Ömər oğlu – gizir (ölümündən sonra)[38]
  223. Rəhimov Amil Dəyanət oğlu – gizir[38]
  224. Rzayev Elşən Etibar oğlu – gizir[38]
  225. Səlimov Cəmil Oqtay oğlu – gizir (ölümündən sonra)[38]
  226. Səmədov Elnur Sədaqət oğlu – gizir[38]
  227. Şahbazov Ruslan Mahir oğlu – gizir (ölümündən sonra)[38]
  228. Şirməmmədov Rusif Ramiz oğlu – gizir[38]
  229. Şükürov Amid Ağasəf oğlu – gizir[38]
  230. Tağıyev Nurlan Əliağa oğlu – gizir[38]
  231. Tamoyev Qoşqar Seyran oğlu – gizir[38]
  232. Yusifov Ceyhun Soltan oğlu – gizir[38]
  233. Ağaşov Adəm Həsən oğlu – kiçik gizir[38]
  234. Bağırzadə Səraslan Hakim oğlu – kiçik gizir[38]
  235. Cəbiyev Elturan Rüfət oğlu – kiçik gizir[38]
  236. Əhədzadə Xəyal Əlövsət oğlu – kiçik gizir[38]
  237. Əlirzayev Rüfət Rafiq oğlu – kiçik gizir[38]
  238. Əliyev Pənah Xaləddin oğlu – kiçik gizir[38]
  239. Əliyev Rüstəm Mahir oğlu – kiçik gizir[38]
  240. Həsənov Muraz Maxrəddin oğlu – kiçik gizir[38]
  241. Hüseynov Məhəmməd Mübariz oğlu – kiçik gizir[38]
  242. Kərimov Şamil Xeyrəddin oğlu – kiçik gizir[38]
  243. Quliyev Akif Fərid oğlu – kiçik gizir[38]
  244. Quliyev Aqşin Dilavər oğlu – kiçik gizir (ölümündən sonra)[38]
  245. Quliyev Elmir Məmmədalı oğlu – kiçik gizir[38]
  246. Quliyev Saleh Yurik oğlu – kiçik gizir[38]
  247. Mansurov Rövşən Xudaman oğlu – kiçik gizir[38]
  248. Məmmədov Aqşin Salam oğlu – kiçik gizir[38]
  249. Məmmədov Asif Fərhad oğlu – kiçik gizir[38]
  250. Mollayev Yasin Səməndər oğlu – kiçik gizir[38]
  251. Möhbalıyev Elnur Təvəkkül oğlu – kiçik gizir[38]
  252. Mustafayev Nəcəf Əlyar oğlu – kiçik gizir[38]
  253. Nuri Mirfamil Mirfəzzəl oğlu – kiçik gizir[38]
  254. Sərkərli Eltun Vaqif oğlu – kiçik gizir[38]
  255. Sərkərli Rəfail Vaqif oğlu – kiçik gizir[38]
  256. Talıbov Kənan Səlim oğlu – kiçik gizir[38]
  257. Yusifov Rəhman Rəşid oğlu – kiçik gizir[38]
  258. Yusifzadə Xudayar Müslüm oğlu – kiçik gizir (ölümündən sonra)[38]
  259. Zamanov Ərşad Müslüm oğlu – kiçik gizir[38]
  260. Zamanov Vüqar Allahverdi oğlu – kiçik gizir[38]
  261. Zülfüqarov İlkin Nurəddin oğlu – kiçik gizir (ölümündən sonra)[38]
  262. Hacızadə Qabil Atduxan oğlu – baş çavuş[38]
  263. Hüseynzadə Qafqaz Teymur oğlu – baş çavuş[38]
  264. Pirməmmədov Elnur Namiq oğlu – baş çavuş[38]
  265. Şixmuradov Kamil Şixəmməd oğlu – baş çavuş (ölümündən sonra)[38]
  266. İbrahimov Ruzi Əliağa oğlu – çavuş (ölümündən sonra)[38]
  267. Abdullayev Qalib Elməddin oğlu – kiçik çavuş[38]
  268. Babaşov Hikmət Firudin oğlu – kiçik çavuş (ölümündən sonra)[38]
  269. Əhmədov Yusif Ələsgər oğlu – kiçik çavuş[38]
  270. Həbibov Sulduz Anar oğlu – kiçik çavuş[38]
  271. Alişanov Elmar Eldar oğlu – əsgər[38]
  272. Dövlətzadə Cəbrayıl Dövlət oğlu – əsgər (ölümündən sonra)[38]
  273. Əhmədov Əhmədxan Məzahir oğlu – əsgər (ölümündən sonra)[38]
  274. Həmidov İzzət Rövşən oğlu – əsgər (ölümündən sonra)[38]
  275. Həsənov Samiq Caməmməd oğlu – əsgər[38]
  276. Hüseynov İsa Sahib oğlu – əsgər (ölümündən sonra)[38]
  277. Xankişiyev Mədət Vəkil oğlu – əsgər (ölümündən sonra)[38]
  278. İbrahimov Qurban Namiq oğlu – əsgər (ölümündən sonra)[38]
  279. Qasımov Coşqun Niyaz oğlu – əsgər[38]
  280. Qasımov Elməddin Aqil oğlu – əsgər (ölümündən sonra)[38]
  281. Məcidzadə Saleh Nəriman oğlu – əsgər (ölümündən sonra)[38]
  282. Məlikzadə Fərhad Nadir oğlu – əsgər (ölümündən sonra)[38]
  283. Mirzəyev Pərviz Mədəd oğlu – əsgər[38]
  284. Rüstəmov Pərviz Tufan oğlu – əsgər (ölümündən sonra)[38]
  285. Salahov Elnur Elbrus oğlu – əsgər[38]
  286. Şərifzadə Məhət Elçin oğlu – əsgər[38]
  287. Tağıyev Azər Kamil oğlu – əsgər (ölümündən sonra)[38]
  288. Teymurov Fərhin Məhəmməd oğlu – əsgər.[38]

QeydlərRedaktə

  1. Təltif edilmə ilə bağlı Fərmanda yanlış olaraq Mizəmədov Nizami İsgəndər oğlu yazılmışdır. Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 oktyabr 2003-cü il tarixli, 970 nömrəli Fərmanı[ölü keçid] ilə bu yanlışlıq düzəldilmişdir.

Həmçinin baxRedaktə

İstinadlarRedaktə

  1. 1 2 3 4 5 6 "Azərbaycan Respublikasının hərbi qulluqçularının "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 dekabr 1993-cü il tarixli, 59 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  2. "Azərbaycan Respublikası Prezidentinin bəzi fərmanlarında dəyişikliklər edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 oktyabr 2003-cü il tarixli, 970 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  3. "Ş. Ə. Cəbrayılovun "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 15 dekabr 1993-cü il tarixli, 62 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  4. 1 2 3 4 5 "Azərbaycan Respublikasının hərbi qulluqçularının "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 dekabr 1993-cü il tarixli, 76 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  5. 1 2 "Azərbaycan Respublikasının Laçın rayon polis şöbəsi əməkdaşlarının "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 dekabr 1993-cü il tarixli, 77 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  6. "E. P. Hacıyevin "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 31 dekabr 1993-cü il tarixli, 80 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  7. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 "Azərbaycan Respublikasının hərbi qulluqçularının "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 1 yanvar 1994-cü il tarixli, 83 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  8. "C. İ. Rüstəmovun "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 aprel 1994-cü il tarixli, 127 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  9. "R. M. Pirnəzərovun "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 iyun 1994-cü il tarixli, 151 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  10. "A. H. Sadıqovun "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 iyun 1994-cü il tarixli, 157 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  11. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 "Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin hərbi qulluqçularının orden və medallarla təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 iyun 1994-cü il tarixli, 158 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  12. "Ə. S. Mehbalıyevin "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 iyun 1994-cü il tarixli, 164 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  13. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 "Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 sentyabr 1994-cü il tarixli, 202 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  14. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 "Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 sentyabr 1994-cü il tarixli, 203 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  15. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin bir qrup hərbi qulluqçusunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 oktyabr 1994-cü il tarixli, 215 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  16. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 "Azərbaycan Respublikasının hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 oktyabr 1994-cü il tarixli, 218 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  17. "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin hərbi qulluqçuları E. H. Məmmədovun və T. Ə. Bədəlovun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 11 dekabr 1994-cü il tarixli, 247 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  18. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 "Azərbaycan Respublikasının hərbi qulluqçularının və polis işçilərinin bir qrupunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 15 yanvar 1995-ci il tarixli, 262 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  19. "E. S. Rəsulovanın “Azərbaycan Bayrağı” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 8 mart 1995-ci il tarixli, 296 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  20. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 "Azərbaycan Respublikasının hərbi qulluqçularının və polis işçilərinin bir qrupunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 aprel 1995-ci il tarixli, 307 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  21. Təltif edilmə ilə bağlı Fərmanda yanlış olaraq Kazımov Tofiq Musa oğlu yazılmışdır. Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 oktyabr 2003-cü il tarixli, 970 nömrəli Fərmanı[ölü keçid] ilə bu yanlışlıq düzəldilmişdir.
  22. Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 dekabr 1995-ci il tarixli 424 nömrəli Fərmanı ilə “Azərbaycan Bayrağı” ordeni ilə təltif edilmişdir
  23. "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup hərbi qulluqçusunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 dekabr 1995-ci il tarixli, 427 nömrəli Fərmanı
  24. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 "Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 1998-ci il tarixli, 735 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  25. 1 2 3 4 5 6 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup hərbi qulluqçusunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 40 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  26. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 "Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 41 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  27. 1 2 3 4 5 "Azərbaycan Respublikası Prokurorluğunun bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 42 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  28. 1 2 3 "Azərbaycan Respublikası Ali Dövlət Hakimiyyət və İdarəetmə Orqanlarını Baş Mühafizə İdarəsinin bir qrup hərbi qulluqçusunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 dekabr 1998-ci il tarixli, 43 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (az.)
  29. 1 2 3 4 "Azərbaycan Respublikası Ədliyyə Nazirliyi Məhkəmə Qərarlarının İcrası Baş İdarəsinin Mühafizə alayının və Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyi Daxili Qoşunlarının hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 yanvar 1999-cu il tarixli, 73 saylı Fərmanı" (azərb.). e-qanun.az. 12 yanvar 1999-cu il. İstifadə tarixi: 2016-01-19.
  30. "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 mart 2005-ci il tarixli Sərəncamı". 2012-11-09 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2012-12-01.
  31. [1]  (az.)
  32. [2]  (az.)
  33. 1 2 3 4 5 6 Azərbaycan Respublikası Prokurorluğunun bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 sentyabr 2008-ci il tarixli Sərəncamı  (az.)
  34. Azərbaycan Prezidentinin Sərəncamı ilə Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin “Qartal” xüsusi təyinatlı dəstəsinin bir qrup əməkdaşı orden və medallarla təltif edilmişdir. president.az  (az.)
  35. Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (az.)
  36. 1 2 3 "Azərbaycan Respublikası Dövlət Sərhəd Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" (azərb.). e-qanun.az. 14 avqust 2012. 2021-01-13 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 13 yanvar 2021.
  37. 1 2 Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyinin əməkdaşlarının “Azərbaycan Bayrağı” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı (az.)
  38. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 "Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının "Azərbaycan Bayrağı" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Prezidentinin 15.12.2020-ci il tarixli Sərəncamı". www.e-qanun.az (Normativ hüquqi aktların vahid internet elektron bazası) ( (az.)). 15.12.2020. 2020-12-15 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 15.12.2020.