"Hərbi xidmətdə fərqlənməyə görə" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı

Bu siyahı "Hərbi xidmətdə fərqlənməyə görə" medalı ilə təltif edilmiş şəxsləri ehtiva edir.

1-ci dərəcəli redaktə

2-ci dərəcəli redaktə

3-cü dərəcəli redaktə

  1. Əsgərli Emil Əlihüseyn oğlu — 15.11.2013[1]
  2. Qasımov Sərxan Vaqif oğlu — 27.12.2013[2]
  3. Cəfərov Elnur Cəfər oğlu — 23.01.2014[3]
  4. Əzizov Səbuhi Rüstəm oğlu — 27.01.2014[4]
  5. Quliyev Eşqin Firəddin oğlu — 07.02.2014[5]
  6. Nöhbalayev Kərəm Şahin oğlu (ölümündən sonra) — 26.02.2014[6]
  7. Həsənov Elvin Çingiz oğlu (ölümündən sonra) — 17.03.2014[7]
  8. Abilov Xudaverdi Fərhad oğlu (ölümündən sonra) — 28.05.2014[8]
  9. Kərimov Səməndər Fazil oğlu (ölümündən sonra) — 17.06.2014[9]
  10. Almazov İsə Ziyad oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  11. Əliyev Pərvin Səlahəddin oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  12. Hüseynov Rahil Əfsər oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  13. Əhmədov Elçin Rasim oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  14. Quliyev Sənan Qeyrət oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  15. Əhmədov Qaryağdı Eldar oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  16. Məmmədov Səftər Əlihüseyn oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  17. Rəhimov Əli Fətulla oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  18. Coşqunov Mustafa Əhmədcan oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  19. Abdulov Hüseyn Etibar oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  20. İbrahimov Elnur Məhiyəddin oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  21. Poladov Vüqar Hidayət oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  22. Qarazadə Anar Vidadi oğlu (ölümündən sonra) — 05.08.2014[11]
  23. Muradov İlkin Məmməd oğlu — 12.11.2014[12]
  24. Əzizov Rüstəm İzzət oğlu (ölümündən sonra) — 25.01.2015[13]
  25. Həmidov Taleh Saleh oğlu (ölümündən sonra) — 14.03.2019[14]
  26. Kərimli Məhəmməd Məzahim oğlu — 28.12.2020[15]
  27. Mirzəxanov Ömər Roman oğlu — 28.12.2020[15]
  28. Bəhrəmov Abuzər İltifat oğlu — 27.10.2019[16]
  29. Məmmədov Səxavət Fizuli oğlu (ölümündən sonra) — 27.03.2019[17]
  30. Fətizadə Elvin Xəyal oğlu — 16.02.2021[18]

31.Mursalov Qurban Ədalət oğlu-12.09.2022

32.Yaqubov Cahid Etibar oğlu -2022

Həmçinin bax redaktə

İstinadlar redaktə

  1. Bir şəhidin həyat hekayəsi… Arxivləşdirilib 2016-06-18 at the Wayback Machine qazeta.com  (az.)
  2. Azərbaycan Ordusunun şəhid olmuş əsgəri dəfn edilib. [ölü keçid] movqe.az  (az.)
  3. Nazir şəhid olan zabiti medalla təltif etdi. Arxivləşdirilib 2014-01-24 at the Wayback Machine qafqazinfo.az  (az.)
  4. Müdafiə Nazirliyi Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin zabitinin şəhid olması barədə məlumat yayıb. Arxivləşdirilib 2014-01-30 at the Wayback Machine az.apa.az  (az.)
  5. Erməni snayperi əsgərimizi vurdu — Foto Arxivləşdirilib 2014-02-07 at the Wayback Machine qafqazinfo.az  (az.)
  6. Əsgərimiz Xocalı soyqırımı günü şəhid oldu [ölü keçid] bugun.az  (az.)
  7. Zakir Həsənov şəhid əsgəri ölümündən sonra təltif edib [ölü keçid] dia.az  (az.)
  8. "Erməni kəşfiyyat-diversiya qrupu növbəti dəfə postumuza basqın etməyə cəhd göstərib" (az.). mod.gov.az. 28 may 2014 il. 2022-05-01 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2014-05-28.
  9. "Cəbhə xəttində itkilərin sayı 13-ə çatıb" (az.). mod.gov.az. 28 may 2014 il. İstifadə tarixi: 2014-06-17.[ölü keçid]
  10. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 "Müdafiə naziri şəhidləri təltif edib" (az.). mod.gov.az. 3 avqust 2014 il. 2014-08-12 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2014-08-04.
  11. "Yaralı əsgər vəfat etdi" (az.). azerlife.org. 5 avqust 2014 il. 2014-08-12 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2014-08-05.
  12. "Müdafiə naziri helikopteri vuranı mükafatlandırdı". 2016-03-04 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2014-11-13.
  13. ""Hərbi xidmətdə fərqlənməyə görə" 3-cü dərəcəli medal Rüstəm Əzizovun ailəsinə təqdim edilib". 2022-06-11 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2022-06-11.
  14. ""Hərbi xidmətdə fərqlənməyə görə" medalı şəhidin ailəsinə təqdim olundu..." 2019-04-17 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2022-06-11.
  15. 1 2 "Kərimli Məhəmməd Məzahim oğlu". 2022-06-17 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2022-06-11.
  16. "Toy mərasimində bəyə "Hərbi xidmətdə fərqlənməyə görə" medalı təqdim edilib". 2022-06-11 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2022-06-11.
  17. "Şəhid sərhədçinin atasına "Hərbi xidmətdə fərqlənməyə görə" medalı təqdim olunub". 2021-03-02 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2022-06-11.
  18. "Arxivlənmiş surət". 2022-11-09 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2022-11-09.