"Hərbi xidmətdə fərqlənməyə görə" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı

"Hərbi xidmətdə fərqlənməyə görə" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı
"Hərbi xidmətdə fərqlənməyə görə" medalı
Hərbi xidmətdə fərqlənməyə görə medalı.jpg

Ölkə Azərbaycan Azərbaycan
Ardıcıllıq
Sonrakı (yüksək) "Sərhəddə fərqlənməyə görə" medalı
Əvvəlki (aşağı) "Hərbi xidmətlərə görə" medalı

1-ci dərəcəliRedaktə

2-ci dərəcəliRedaktə

3-cü dərəcəliRedaktə

  1. Əsgərli Emil Əlihüseyn oğlu — 15.11.2013[1]
  2. Qasımov Sərxan Vaqif oğlu — 27.12.2013[2]

3. Isgenderov Ilham Resid oglu-2013(3)

  1. Cəfərov Elnur Cəfər oğlu — 23.01.2014[3]
  2. Əzizov Səbuhi Rüstəm oğlu — 27.01.2014[4]
  3. Quliyev Eşqin Firəddin oğlu — 07.02.2014[5]
  4. Nöhbalayev Kərəm Şahin oğlu (ölümündən sonra) — 26.02.2014[6]
  5. Həsənov Elvin Çingiz oğlu (ölümündən sonra) — 17.03.2014[7]
  6. Abilov Xudaverdi Fərhad oğlu (ölümündən sonra) — 28.05.2014[8]
  7. Kərimov Səməndər Fazil oğlu (ölümündən sonra) — 17.06.2014[9]
  8. Almazov İsə Ziyad oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  9. Əliyev Pərvin Səlahəddin oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  10. Hüseynov Rahil Əfsər oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  11. Əhmədov Elçin Rasim oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  12. Quliyev Sənan Qeyrət oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  13. Əhmədov Qaryağdı Eldar oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  14. Məmmədov Səftər Əlihüseyn oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  15. Rəhimov Əli Fətulla oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  16. Coşqunov Mustafa Əhmədcan oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  17. Abdulov Hüseyn Etibar oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  18. İbrahimov Elnur Məhiyəddin oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  19. Poladov Vüqar Hidayət oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  20. Qarazadə Anar Vidadi oğlu (ölümündən sonra) — 05.08.2014[11]
  21. Muradov İlkin Məmməd oğlu — 12.11.2014[12]
  22. Fətəlizadə Rüfət Nazim oğlu —2014
  23. Hacıyev Amil Allahverdi oğlu - 30.12.2020
  24. Ağayev İmran Xanbaba oğlu - 30.12.2020
  25. Abidov Babək Vəfadar oğlu-09.04.2016
  26. Qazıbəyov Rahib Rafiq oğlu-26.06.2018
  27. Əsədov Şahin Firux oğlu- 30.12.2020
  28. Şükürlü Turan Barat oğlu- 30.12.2020
  29. Əmrahov Elməddin Zahid oğlu- 30.12.2020
  30. Hacızade İlkin Elçin oğlu-28.12.2020

31.Musayev Mehrəli Ramiz oğlu-28.12.2020

32.Yaqublu Rabil Zakir oğlu- 26.06.2020

33.Qazıbəyov Rahib Rafiq oğlu- 26.06.2020

Həmçinin baxRedaktə

İstinadlarRedaktə

  1. Bir şəhidin həyat hekayəsi… qazeta.com  (az.)
  2. Azərbaycan Ordusunun şəhid olmuş əsgəri dəfn edilib.[ölü keçid] movqe.az  (az.)
  3. Nazir şəhid olan zabiti medalla təltif etdi. Arxivləşdirilib 2014-01-24 at the Wayback Machine qafqazinfo.az  (az.)
  4. Müdafiə Nazirliyi Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin zabitinin şəhid olması barədə məlumat yayıb. Arxivləşdirilib 2014-01-30 at the Wayback Machine az.apa.az  (az.)
  5. Erməni snayperi əsgərimizi vurdu - Foto Arxivləşdirilib 2014-02-07 at the Wayback Machine qafqazinfo.az  (az.)
  6. Əsgərimiz Xocalı soyqırımı günü şəhid oldu bugun.az  (az.)
  7. Zakir Həsənov şəhid əsgəri ölümündən sonra təltif edib[ölü keçid] dia.az  (az.)
  8. "Erməni kəşfiyyat-diversiya qrupu növbəti dəfə postumuza basqın etməyə cəhd göstərib" (az.). mod.gov.az. 28 may 2014 il. İstifadə tarixi: 2014-05-28.
  9. "Cəbhə xəttində itkilərin sayı 13-ə çatıb" (az.). mod.gov.az. 28 may 2014 il. İstifadə tarixi: 2014-06-17.[ölü keçid]
  10. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 "Müdafiə naziri şəhidləri təltif edib" (az.). mod.gov.az. 3 avqust 2014 il. 2014-08-12 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2014-08-04.
  11. "Yaralı əsgər vəfat etdi" (az.). azerlife.org. 5 avqust 2014 il. 2014-08-12 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2014-08-05.
  12. Müdafiə naziri helikopteri vuranı mükafatlandırdı.