Fayl:Escut de València.svg

Faylın orijinalı(SVG faylı, nominal olaraq 892 × 1.337 piksel, faylın ölçüsü: 259 KB)

Bu fayl "Vikimedia Commons"dadır
və digər layihələrdə istifadə edilə bilər.
təsvir səhifəsi
təsvir səhifəsi
Faylın təsvir səhifəsinə get

Xülasə

İzah
Català: Escut de València (comarca de València, País Valencià): «Escut caironat. En camp d'or, quatre pals de gules. Al timbre, corona reial oberta, tradicional al Regne de València. Per cimera, el rat penat, de sable. Acostat, l'escut, de dues eles d'or coronades, i envoltat per dues branques de llorer, de sinople, encreuades per la base i lligades amb un llaç.» L'escut està dibuixat amb la forma de cairó i la corona que hi apareix en els annexos II dels decrets 116/1994, de 21 de juny, i 72/2015, de 15 de maig, del Govern Valencià. Els elements exteriors (ratpenat, eles i branques de llorer) han estat dibuixats basant-se en els escuts que hi apareixen a la medalla de la ciutat, a la sala de plens de l'Ajuntament, en alguns rebosters i en altres elements de la ciutat. Els colors són els que hi apareixen a l'annex IV del Decret 72/2015, de 15 de maig.
Español: Escudo de València (Comunitat Valenciana, España): «En escudo cuadrado apoyado sobre uno de sus vértices, campo de oro con cuatro bastones de gules, dos eles coronadas como sostenes y dos ramas de laurel que se cruzan en la parte inferior. Al timbre, corona real abierta surmontada de un murciélago, visto de frente y con las alas extendidas, de sable.» El escudo está dibujado con la forma de cairó y la corona que aparece en los anexos II de los decretos 116/1994, de 21 de junio, y 72/2015, de 15 de mayo, del Gobierno Valenciano. Los elementos exteriores (murciélago, eles y ramas de laurel) han sido dibujados basándose en los escudos que aparecen en la medalla de la ciudad, en el salón de plenos del Ayuntamiento, en algunos rebosteros y en otros elementos de la ciudad. Los colores son los que se indican en el anexo IV del Decreto 72/2015, de 15 de mayo.
English: Coat of arms of València, Valencian Community, Spain.
Tarix
Mənbə Original or elements in public domini & Öz işi
Müəllif Macondo
İcazə
(Faylın təkrar istifadəsi)
Öz işi

Lisenziya

I, the copyright holder of this work, hereby publish it under the following license:
w:az:Creative Commons
istinad bənzər paylaşma
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
Azadsınız:
  • paylaşmaq – əsəri köçürmək, paylamaq və ötürmək üçün
  • remiks etmək – əsəri adaptasiya etmək
Aşağıdakı şərtlərə riayət etməklə:
  • istinad – Müvafiq kredit verməlisiniz, lisenziyaya bir keçid verməlisiniz və dəyişikliklərin olub olmadığını bildirməlisiniz. Bunu hər hansı bir ağlabatan şəkildə edə bilərsiniz, ancaq lisenziyalaşdırıcının sizi və ya istifadənizi təsdiqləməsini təklif edən bir şəkildə deyil.
  • bənzər paylaşma – Əsəri remix edirsinizsə, dəyişdirirsinizsə və ya üzərində iş aparırsınızsa, öz töhfələrinizi orijinalda olduğu kimi eyni və ya uyğun lisenziya altında yayımlamalısınız.
Insignia This image shows a flag, a coat of arms, a seal or some other official insignia. The use of such symbols is restricted in many countries. These restrictions are independent of the copyright status.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents
Coat of arms of València (Valencian Community, Spain)

Items portrayed in this file

təsvir edir

copyrighted ingilis

3 avqust 2019

MIME type ingilis

image/svg+xml

Faylın tarixçəsi

Faylın əvvəlki versiyasını görmək üçün gün/tarix bölməsindəki tarixlərə klikləyin.

Tarix/VaxtKiçik şəkilÖlçülərİstifadəçiŞərh
indiki10:02, 24 avqust 201910:02, 24 avqust 2019 tarixindəki versiyanın kiçildilmiş görüntüsü892 × 1.337 (259 KB)Macondocolors
07:47, 4 avqust 201907:47, 4 avqust 2019 tarixindəki versiyanın kiçildilmiş görüntüsü892 × 1.337 (259 KB)MacondoUser created page with UploadWizard

Aşağıdakı səhifə bu faylı istifadə edir:

Faylın qlobal istifadəsi

Bu fayl aşağıdakı vikilərdə istifadə olunur:

Bu faylın qlobal istifadəsinə baxın.

Metaməlumatlar