Əsas menyunu aç

Avstriya-Azərbaycan futbol matçlarının siyahısı

Mündəricat

KişilərRedaktə

Əsas milli komandaRedaktə

 
08.10.2010 Vyana AÇSO Avstriya – Azərbaycan 3:0
  1. 08.09.2004 Vyana DÇSO Avstriya – Azərbaycan 2:0
  2. 07.08.2005 Bakı DÇSO Azərbaycan – Avstriya 0:0
  3. 08.10.2010 Vyana AÇSO Avstriya – Azərbaycan 3:0
  4. 07.11.2011 Bakı AÇSO Azərbaycan – Avstriya 1:4

U-21Redaktə

  1. 07.09.2004 Avstriya AÇSO Avstriya - Azərbaycan 3:0
  2. 06.09.2005 Azərbaycan AÇSO Azərbaycan – Avstriya 0:0
  3. 10.10.2009 Bakı, Azərbaycan AÇSO Azərbaycan – Avstriya 1:2
  4. 18.11.2009 Viner-Noydorf, Avstriya AÇSO Avstriya - Azərbaycan 4:0
  5. 04.09.2015 Bakı, Azərbaycan AÇSO Azərbaycan – Avstriya 0:2
  6. 09.10.2015 Avstriya AÇSO Avstriya - Azərbaycan 7:0

U-19Redaktə

  1. 06.10.2016 Vilnüs, Litva AÇSO Avstriya – Azərbaycan 4:1

U-17Redaktə

  1. 27.10.2016 Rumıniya AÇSO Avstriya - Azərbaycan 3:1

U-16Redaktə

  1. 24.10.1998 Zalfelden, Avstriya AÇSO Avstriya - Azərbaycan 1:1

KlublarRedaktə

  1. 08.08.1995 Gəncə, Azərbaycan UEFA Kub. Kəpəz – Austriya 0:4
  2. 22.08.1995 Vyana, Avstriya UEFA Kub. Austriya – Kəpəz 5:1
  3. 20.07.2004 Bregenz, Avstriya UEFA İK Bregenz – Xəzər Universiteti 0:3
  4. 27.07.2004 Bakı, Azərbaycan UEFA İK Xəzər Universiteti – Bregenz 2:1
  5. 19.07.2007 Rid, Avstriya UEFA Kub. Rid – Neftçi 3:1
  6. 02.08.2007 Bakı, Azərbaycan UEFA Kub. Neftçi - Rid 2:1
  7. 29.01.2011 Bələk, Türkiyə YO Neftçi - Şturm Qraz 2:0
  8. 18.06.2013 Tirol, Avstriya YO İnsbruk – İnter Bakı 0:8
  9. 20.06.2014 Lutzmansburq, Avstriya YO Şturm Qraz - İnter Bakı 2:3
  10. 30.07.2014 Bakı, Azərbaycan UEFA ÇL seç. mər. Qarabağ – Red Bull Zaltsburq 2:1
  11. 06.08.2014 Zaltsburq, Avstriya UEFA ÇL seç. mər. Red Bull Zaltsburq – Qarabağ 2:0
  12. 29.08.2014 Avstriya YO Şturm Qraz (U-17) – Azərbaycan (U-16) 0:6
  13. 30.06.2015 Kössen, Avstriya YO SV Horn – Qarabağ 4:3
  14. 23.01.2016 Antalya, Türkiyə YO Admira Vaker – Qarabağ 4:3
  15. 25.06.2016 Avstriya YO Admira Vaker – Qarabağ 1:0
  16. 14.07.2016 Vyana, Avstriya UEFA AL Admira Vaker – Kəpəz 1:0
  17. 20.07.2016 Bakı, Azərbaycan UEFA AL Kəpəz – Admira Vaker 0:2
  18. 12.06.2017 İnnsburk, Avstriya YO Fulpmes – Qəbələ 0:8
  19. 18.06.2017 İnnsburk, Avstriya YO Vakker – Qəbələ 1:0 (1 taym)
  20. 30.06.2017 Zalsburq, Avstriya YO Qrodiq – Qəbələ 0:7
  21. 02.02.2018 Antalya, Türkiyə YO Xəzər Bakı – Qarabağ Vyana 0:1
  22. 26.06.2018 Avstriya, YO, Vakker İnsbruk - Qarabağ 0:0

QadınlarRedaktə

Əsas milli komandaRedaktə

U-21Redaktə

U-19Redaktə

  1. 23.09.2013 Lindabrunn, Avstriya AÇSO Avstriya – Azərbaycan 2:0

U-17Redaktə

  1. 30.10.2012 Purbax-am-Noyzidler-Ze, Avstriya AÇSO Avstriya - Azərbaycan 4:1
  2. 02.08.2013 Kendzejin-Kozle, Polşa AÇSO Avstriya - Azərbaycan 7:0

KlublarRedaktə