Mozalan kinojurnalının süjetlərinin siyahısı

TARİXİ XRONOLOGİYA HƏRF SIRASI

TarixiRedaktə

Kinojurnal 1970-ci ildə təsis edilmişdir.[1]

Mozalan.JPG

1974-cü ildə "Dəyirman bildiyini eləyir" və "Keyfiyyət nişanı" sənədli süjetlərində jurnal Bakı ət kombinatının və Bakı karamel fabrikinin məhsulunu kəskin tənqid etmişdir.[1]

1976-cı ilin əvvəllərində “Mozalan” kinojurnalı “Qunduzdan söhbət açaq” süjetində Qarayazı xəzli heyvanlar sovxozunun pis vəziyyətindən bəhs etmişdir.[1]

1978-ci ildə jurnalda göstərilmiş tənqidi materialların yoxlanması nəticəsində bəzi vəzifəli şəxslər məsuliyyətə cəlb olunmuşlar.[1]

1971-79 illərdə rüblük, 1980 ildən isə ildə 8 nömrəsi buraxılmışdır.[2]

İndiyə qədər 180-dən çox nömrə istehsal etmişdir. Hər nömrədə isə 3-4 süjet vardır. Bunlar bədii, sənədli və hətta cizgi süjetləridir. Kinojurnal "Azərbaycanfilm" kinostudiyasının nəzdində yaradılmışdır. Məqsəd ölkədəki neqativ hallara qarşı mübarizə aparmaq, satira diliylə xalqa çatdırmaq və dərs verməkdir. Anidən müxtəlif istehsalat obyektlərində peyda olmaq, oradakı əyri-əskikləri lentə almaq, bütün respublikanı xəbərdar etmək mozalançıların əsas iş üsullarından idi. Vaxtında bir çoxunun qorxulu röyasına çevrilən "Mozalan" 2007-ci ildən fəaliyyətinə qaldığı yerdən davam edir. Kinojurnalın hazırkı baş redaktoru yazıçı-ssenarist Orxan Fikrətoğludur.

XronologiyaRedaktə


№ 1 № 2 № 3 № 4 № 5 № 6 № 7 № 8 № 9 № 10 № 11 № 12 № 13 № 14 № 15 № 16 № 17 № 18 № 19 № 20
№ 21 № 22 № 23 № 24 № 25 № 26 № 27 № 28 № 29 № 30 № 31 № 32 № 33 № 34 № 35 № 36 № 37 № 38 № 39 № 40
№ 41 № 42 № 43 № 44 № 45 № 46 № 47 № 48 № 49 № 50 № 51 № 52 № 53 № 54 № 55 № 56 № 57 № 58 № 59 № 60
№ 61 № 62 № 63 № 64 № 65 № 66 № 67 № 68 № 69 № 70 № 71 № 72 № 73 № 74 № 75 № 76 № 77 № 78 № 79 № 80
№ 81 № 82 № 83 № 84 № 85 № 86 № 87 № 88 № 89 № 90 № 91 № 92 № 93 № 94 № 95 № 96 № 97 № 98 № 99 № 100
№ 101 № 102 № 103 № 104 № 105 № 106 № 107 № 108 № 109 № 110 № 111 № 112 № 113 № 114 № 115 № 116 № 117 № 118 № 119 № 120
№ 121 № 122 № 123 № 124 № 125 № 126 № 127 № 128 № 129 № 130 № 131 № 132 № 133 № 134 № 135 № 136 № 137 № 138 № 139 № 140
№ 141 № 142 № 143 № 144 № 145 № 146 № 147 № 148 № 149 № 150 № 151 № 152 № 153 № 154 № 155 № 156 № 157 № 158 № 159 № 160
№ 161 № 162 № 163 № 164 № 165 № 166 № 167 № 168 № 169 № 170 № 171 № 172 № 173 № 174 № 175 № 176 № 177 № 178 № 179 № 180
№ 181 № 182 № 183 № 184 № 185 № 186 № 187 № 188 № 189 № 190 № 191 № 192 № 193 № 194 № 195 № 196 № 197 № 198

Mozalan № 1 (1971)Redaktə

  1. Hörmətli alim yoldaşlar (film, 1971) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №:1)
  2. "Yüz vədə bir borcu ödəməz" (film, 1971) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №:1)
  3. Çay daşının göz yaşı... (film, 1971) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №:1)

Mozalan №2 (1971)Redaktə

  1. Şəbih (film, 1971) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №:2)
  2. Vətəndaş sərnişinlər... (film, 1971) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №:2)
  3. Müşavirə (film, 1971) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №:2)

Mozalan №3 (1971)Redaktə

Mozalan №4 (1971)Redaktə

  1. Yoxlanılmış, inanılmış... (film, 1971) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan No:4)
  2. ATU və ya pa ATU nnan (film, 1971) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:4)
  3. "Müstəntiq və məntiq" (film, 1971) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan No:4)

Mozalan №5 (1972)Redaktə

  1. Buyruq və quyruq (film, 1972) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №:5)
  2. Əhvalipürsanlıq, yaxud qəbiristanlıq (film, 1972) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №:5)
  3. Əqrəb (film, 1972) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №:5)

Mozalan №6 (1972)Redaktə

  1. Qozbeli qəbir düzəldərmi? (film, 1972) (Cizgi süjet — Mozalan №6)
  2. Yollar (film, 1972) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №6)
  3. İcazə (film, 1972) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №6)

Mozalan №7 (1972)Redaktə

Mozalan №8 (1972)Redaktə

  1. "İmportnı" yaxud zırrama (film, 1972) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №8)
  2. Yaşıl işıq (film, 1972) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №8)
  3. Arzu (film, 1972) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №8)

Mozalan №9 (1972)Redaktə

  1. Sözsüz mahnı (film, 1972) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №9)
  2. Qoy dolanaq... (film, 1972) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №9)
  3. Təki dam olsun... (film, 1972) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №9)

Mozalan №10 (1973)Redaktə

  1. Tikilir, amma... (film, 1973) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №10)
  2. Yerli kadr təsdiqə gedir (film, 1973) (Qısametrajlı cizgi süjet — Mozalan №10)
  3. Sürücünün aqibəti (film, 1973) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №10)

Mozalan №11 (1973)Redaktə

  1. İki dəfə iki (film, 1973) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №11)
  2. Daş dözür (film, 1973) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №11)
  3. Çardaş (film, 1973) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №11)

Mozalan №12 (1973)Redaktə

  1. Telefon sərgüzəştləri (film, 1973) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №12)
  2. Gözbağlıcılar (film, 1973) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №12)
  3. Maqarıç (film, 1973) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №12)

Mozalan №13 (1973)Redaktə

  1. Yaddan çıxmış metal (film, 1973) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №13)
  2. Kimdir Məmməd Məmmədov? (film, 1973) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №13)
  3. Xoş gəlmisiniz! (film, 1973) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №13)

Mozalan №14 (1973)Redaktə

  1. Sehrli sandıq (film, 1973) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №14)
  2. Başdan ayağa (film, 1973) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №14)
  3. Toya dəvətnamə (film, 1973) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №14)

Mozalan №15 (1973)Redaktə

  1. Təmizliyə (film, 1973) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:15)

Mozalan №16 (1974)Redaktə

  1. Yeni üsul (film, 1974) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №16)
  2. Evlər yıxanım mənim!!. (film, 1974) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №16)
  3. Diplomlu mütəxəssis (film, 1974) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №16)

Mozalan №17 (1974)Redaktə

  1. Hədiyyə (film, 1974) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №17)
  2. Təcili yardım lazımdır (film, 1974) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №17)
  3. Axırıncı maqın sonu (film, 1974) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №17)

Mozalan №18 (1974)Redaktə

  1. Molla İbrahimxəlil kimyagərin nəvələri (film, 1974) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №18)
  2. Ver verim (film, 1974) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №18)
  3. Nə vaxta qədər? (film, 1974) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №18)

Mozalan №19 (1974)Redaktə

Mozalan №20 (1974)Redaktə

  1. Yolum düşdü (film, 1974) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №20)
  2. Poliqlotlar (film, 1974) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №20)
  3. Keyfiyyət nişanı (film, 1974) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №20)

Mozalan №21 (1974)Redaktə

Mozalan №22 (1975)Redaktə

  1. Qıfıllı istirahət ocağı (film, 1975) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №22)
  2. Putyovka (film, 1975) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №22)
  3. Defisit qliserin (film, 1975) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №22)

Mozalan №23 (1975)Redaktə

Mozalan №24 (1975)Redaktə

Mozalan №25 (1975)Redaktə

  1. Yüz qramın qiyməti (film, 1975) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №25)
  2. Fəallıq (film, 1975) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №25)
  3. Məhəbbətdən də artıq (film, 1975) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №25)

Mozalan №26 (1975)Redaktə

Mozalan №27 (1975)Redaktə

  1. Yanğın (film, 1975) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №27)
  2. "Mədəniyyət" №1 (film, 1975) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №27)
  3. Əla kəsici (film, 1975) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №27)

Mozalan №28 (1976)Redaktə

Mozalan №29 (1976)Redaktə

Mozalan №30 (1976)Redaktə

Mozalan №31 (1976)Redaktə

  1. Alıcının sərgüzəşti (film, 1976) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №31)
  2. Qunduzdan söhbət açaq (film, 1976) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №31)
  3. Qədəmlərin mübarək (film, 1976) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №31)

Mozalan №32 (1977)Redaktə

  1. İşgüzar adamlar (film, 1977) (Qısametrajlı bədii-sənədli film — Mozalan №32)

Mozalan №33 (1977)Redaktə

  1. Leylək gözləyir (film, 1977) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №33)
  2. Baldızoğlu (film, 1977) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №33)
  3. Cavabsız sual (film, 1977) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №33)

Mozalan №34 (1977)Redaktə

  1. Nəzarətin reydi "Mozalan"ın qeydi (film, 1977) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №34)

Mozalan №35 (1977)Redaktə

Mozalan №36 (1977)Redaktə

Mozalan №37 (1977)Redaktə

Mozalan №38 (1977)Redaktə

  1. Məhəbbətin familiyası (film, 1977) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №38)
  2. Sürpriz (film, 1977) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №38)

Mozalan №39 (1977)Redaktə

  1. Hamıya! Hamıya!! Hamıya!!! (film, 1977) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №39)
  2. Gecəniz xeyrə qalsın (film, 1977) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №39)

Mozalan №40 (1978)Redaktə

Mozalan №41 (1978)Redaktə

  1. Gənc memar (film, 1978) (Cizgi süjet — Mozalan №41)
  2. Akt və fakt (film, 1978) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №41)
  3. Heyif siqnalından (film, 1978) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №41)

Mozalan №42 (1978)Redaktə

  1. Kontor (film, 1978) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №42)
  2. Cərimə yolları (film, 1978) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №42)
  3. Müqavilə (film, 1978) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №42)

Mozalan №43 (1978)Redaktə

  1. Fənd (film, 1978) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №43)
  2. Səbəblərdən biri (film, 1978) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №43)
  3. Təşəkkür (film, 1978) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №43)

Mozalan №44 (1978)Redaktə

  1. Qəribə adamlar (film, 1978) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №44)
  2. Qiymətli tüstü (film, 1978) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №44)
  3. Daha bir fənd (film, 1978) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №44)

Mozalan №45 (1978)Redaktə

Mozalan №46 (1979)Redaktə

Mozalan №47 (1979)Redaktə

  1. Məntiqi sual (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №47)
  2. 777 №-li sexdə (film, 1979) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №47)
  3. ...balıq sevdası (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №47)

Mozalan №48 (1979)Redaktə

Mozalan №49 (1979)Redaktə

  1. Çətin sual (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №49)
  2. Sizi, kiçik toy məclisinə dəvət edirik. (film, 1979) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №49)
  3. Bəhri-təhvil (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №49)

Mozalan №50 (1979)Redaktə

  1. İpək də parçadır (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №50)
  2. "Mozalan"ın nağılı (film, 1979) (Cizgi süjet — Mozalan №50)

Mozalan №51 (1979)Redaktə

  1. Kor kor, gör gör (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №51)
  2. İxtira (film, 1979) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №51)
  3. Haqlı giley (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №51)

Mozalan №52 (1980)Redaktə

  1. Hava, od, su, torpaq (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli-bədii film — Mozalan №52)

Mozalan №53 (1980)Redaktə

  1. İsrafçılıq (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №53)
  2. Fikirləşmək lazımdır (film, 1980) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №53)
  3. Bir səfərin izilə (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №53)

Mozalan №54 (1980)Redaktə

  1. Məşədi İbad-80, yaxud köhnə tanışlar (film, 1980) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №54)

Mozalan №55 (1980)Redaktə

  1. "...Mən salim olum, cümlə cahan batsa da batsın..." (film, 1980) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №:55)
  2. Məsələ №777 (1980) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №:55)
  3. Ötür-ötür (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №55)

Mozalan №56 (1980)Redaktə

  1. Ütü də gözəllikdir (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №56)
  2. Yeganə çıxış yolu (film, 1980) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №56)
  3. Qaş düzəldən yerdə... (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №56)

Mozalan №57 (1980)Redaktə

  1. Sözün çəkisi (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №57)
  2. Bir nömrəli... (film, 1980) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №57)
  3. Mükafat, yoxsa... (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №57)

Mozalan №58 (1980)Redaktə

  1. Axtaran tapar (film, 1980) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №58)
  2. Yenə də inşaatçılar... (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №58)

Mozalan №59 (1980)Redaktə

  1. Göz dağı (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №59)
  2. Qayğıkeş sədr (film, 1980) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №59)
  3. Sonra gec olar (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №59)

Mozalan №60 (1980)Redaktə

  1. Buxarlanan vədlər (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №60)
  2. Atamın sənəti (film, 1980) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №60)
  3. Xoruzun quyruğu (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №60)

Mozalan №61 (1981)Redaktə

  1. Kallıq (film, 1981) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №61)
  2. Dərs (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №61)
  3. Çarə (film, 1981) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №61)

Mozalan №62 (1981)Redaktə

  1. Ucar lətifəsi (film, 1981) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №62)
  2. Baş tutmayan ziyafət (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №62)
  3. Günlərin bir günü... (film, 1981) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №62)

Mozalan №63 (1981)Redaktə

  1. Super ağcaqanad (film, 1981) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №63)
  2. Böyüyəndə bilərsən... (film, 1981) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №63)
  3. Sayı çox... (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №63)

Mozalan №64 (1981)Redaktə

  1. Tikən də biz, sökən də (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №64)
  2. Əldən qalan... (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №64)
  3. Yalançını evinəcən qovarlar (film, 1981) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №64)

Mozalan №65 (1981)Redaktə

Mozalan №66 (1981)Redaktə

  1. Ay alan! (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №66)
  2. Yeganə əlac (film, 1981) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №66)
  3. Reaksiya (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №66)

Mozalan №67 (1981)Redaktə

  1. Narazılıq (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №67)
  2. Hami (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli-bədii süjet — Mozalan №67)

Mozalan №68 (1981)Redaktə

Mozalan №69 (1982)Redaktə

  1. Xırdavat (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №69)
  2. Bumeranq (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №69)
  3. Toxunma, partlayar! (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №69)
  4. Əlamət (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №69)

Mozalan №70 (1982)Redaktə

  1. Sübut (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №70)
  2. Taxtası və saxtası (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №70)
  3. Dua (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №70)

Mozalan №71 (1982)Redaktə

  1. DHD (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №71)
  2. ...Könüldən iraq (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №71)
  3. İmtahan (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №71)
  4. Qıfılbəndin açması (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №71)

Mozalan №72 (1982)Redaktə

  1. Rəngli yuxu (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №72)
  2. Nankorluq (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №72)
  3. Musiqili sınaq (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №72)

Mozalan №73 (1982)Redaktə

  1. Bir məktubun izi ilə (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №73)
  2. Fövqəladə hadisə (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №73)

Mozalan №74 (1982)Redaktə

  1. Yağışlı havalarda (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №74)
  2. Hansı peşə yaxşıdır (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №74)
  3. "Mozalan"ın izi ilə (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №74)

Mozalan №75 (1982)Redaktə

  1. İncik incilər (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №75)
  2. Söyüdlünün su dərdi (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №75)

Mozalan №76 (1983)Redaktə

  1. Çıxılmaz vəziyyət (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №76)
  2. Əhməd haradadır? (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №76)
  3. Su niyə yoxdur? (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli-bədii süjet — Mozalan №76)
  4. Gethagetdə (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №76)

Mozalan №77 (1983)Redaktə

  1. Altı duru, üstü quru (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №77)
  2. İntizam (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №77)
  3. Bişmiş toyuğun gülməyi... (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №77)
  4. Müqəddəs and (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №77)

Mozalan №78 (1983)Redaktə

  1. Xüsusi buraxılış (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №78)

Mozalan №79 (1983)Redaktə

  1. İsrafçılar (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №79)
  2. Nə haqla? (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №79)
  3. Harayacan qaçacaqlar (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №79)
  4. Zərbə (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №79)

Mozalan №80 (1983)Redaktə

  1. Torpağa düşməsin havayı bir dən (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №80)
  2. Məğlubedilməzlər (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli-bədii süjet — Mozalan №80)
  3. İlişdim (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №80)
  4. Fırıldaqçı (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №80)

Mozalan №81 (1983)Redaktə

  1. Qorunmağa möhtac qoruq (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №81)
  2. Mübadilə (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №81)
  3. Daş münasibət (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №81)
  4. Yeddi qoyun nağılı (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №81)

Mozalan №82 (1983)Redaktə

Mozalan №83 (1983)Redaktə

  1. Hamam hamam içində (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №83)
  2. Metamarfoza (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №83)
  3. Möhürlü yalan (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №83)
  4. Orijinal üsul (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №83)

Mozalan №84 (1984)Redaktə

  1. Bəxtəvər (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №84)
  2. Yanlış da bir naxışdır (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №84)
  3. Nəticə (film, 1984) (I) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №84)

Mozalan №85 (1984)Redaktə

Mozalan №86 (1984)Redaktə

  1. Gedərgəlməz (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №86)
  2. Gözəyarı (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №86)
  3. Uğurlu təyinat (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №86)
  4. Xəbərdarlıq (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №86)

Mozalan №87 (1984)Redaktə

  1. Çıxış yolu (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №87)
  2. Damğa (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №87)
  3. Şərt (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №87)
  4. Nəticə (film, 1984) (II) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №87)

Mozalan №88 (1984)Redaktə

  1. Örtülü bazar (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №88)
  2. İbrət dərsi (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №88)
  3. Gözəllik ondur... (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №88)
  4. Eksperiment (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №88)

Mozalan №89 (1984)Redaktə

  1. Alayarımçıq (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №89)
  2. Dad (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №89)
  3. Kimdir müqəssir? (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №89)
  4. Layiqli namizəd (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №89)

Mozalan №90-91 (1984)Redaktə

  1. Bəhrə (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №90-91)

Mozalan №92 (1985)Redaktə

  1. İkiqat təsərrüfatsızlıq (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №92)
  2. Yaxşı qurtardıq (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №92)
  3. Bais (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №92)

Mozalan №93 (1985)Redaktə

  1. Gözdən uzaq... (film, 1985) (I) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №93)
  2. Arşınmalçı (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №93)
  3. Sual-reportaj (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №93)
  4. Tutuquşu (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №93)

Mozalan №94 (1985)Redaktə

  1. Çexski unitaz (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №94)
  2. Su axır, gözüm baxır (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №94)
  3. Dairə (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №94)
  4. Nəticə (film, 1985) (I) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №94)

Mozalan №95 (1985)Redaktə

  1. "Pərvanələr" (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №95)
  2. Foto həvəskarı (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №95)
  3. Ögeylik (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №95)
  4. Bəlkə... (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №95)

Mozalan №96 (1985)Redaktə

  1. Cinayətin astanası (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №96)
  2. Sınaq (film, 1985) (Cizgi süjet — Mozalan №96)
  3. Ay çox, il çox... (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №96)

Mozalan №97 (1985)Redaktə

  1. Nəvəmin nəvəsinin nəvəsi (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №97)
  2. Reyd (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №97)
  3. Cazibə qüvvəsi (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №97)
  4. Sökmək asandır... (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №97)

Mozalan №98 (1985)Redaktə

  1. Quraqlıq (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №98)
  2. Əbədi mühərrik (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №98)
  3. Adsız su (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №98)
  4. Həmişə təmizlikdə (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №98)

Mozalan №99 (1985)Redaktə

  1. Gözdən uzaq... (film, 1985) (II) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №99)
  2. Üzr istəyirəm (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №99)
  3. Nəticə (film, 1985) (II) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №99)

Mozalan №100 (1985)Redaktə

  1. 100 (film, 1985) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №100)

Mozalan №101 (1985)Redaktə

  1. Dayan, doldurum (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №101)
  2. Məsələ yerdə deyil... (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №101)
  3. Soyuq münasibət (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №101)
  4. Xəbərdarlıq (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №101)

Mozalan №102 (1986)Redaktə

  1. Ay müştəri... (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №102)
  2. Jonqlyor (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №102)
  3. Astarı üzündən baha (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №102)
  4. Arayış (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №102)

Mozalan №103 (1986)Redaktə

  1. Özbaşınalıq (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №103)
  2. Atası yandı (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №103)
  3. "Avtoqraf" (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №103)

Mozalan №104 (1986)Redaktə

  1. Hərc-mərclik (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №104)
  2. Gözbağlıcı (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №104)
  3. Özünü ifşa (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №104)
  4. Nəticə (film, 1986) (I) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №104)

Mozalan №105 (1986)Redaktə

  1. 20+1 (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №105)
  2. Nankorluq (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №105)
  3. Yenilik (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №105)
  4. Uşaq aləmi (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №105)

Mozalan №106 (1986)Redaktə

  1. Dolayı yollar (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №106)
  2. Mühazirə (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №106)
  3. Nəticə (film, 1986) (II) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №106)
  4. Fədailər (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №106)

Mozalan №107 (1986)Redaktə

  1. Proloq (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №107)

Mozalan №108 (1986)Redaktə

  1. Hədiyyə (film, 1986) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №108)
  2. Dama dama... (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №108)
  3. Mastika (film, 1986) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №108)
  4. Nəticə (film, 1986) (III) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №108)

Mozalan №109 (1986)Redaktə

  1. Yazmaqla düzəlsəydi... (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №109)
  2. Cəza (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №109)
  3. Bağlı qapılar (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №109)
  4. Kömək (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №109)

Mozalan №110 (1986)Redaktə

  1. Haram tikə (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №110)

Mozalan №111 (1986)Redaktə

  1. Köç (film, 1986) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №111)
  2. Təhlükə astanaları (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №111)
  3. Küləyapardı (film, 1986) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №111)
  4. Nəticə (film, 1986) (IV) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №111)

Mozalan №112 (1987)Redaktə

  1. Bir daha keyfiyyət barədə (film, 1987) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №112)
  2. Pərdə arxasında (film, 1987) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №112)
  3. Bu da bir naxışdır (film, 1987) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №112)

Mozalan №113 (1987)Redaktə

Mozalan №114 (1987)Redaktə

Mozalan №115 (1987)Redaktə

Mozalan №116 (1987)Redaktə

Mozalan №117 (1987)Redaktə

Mozalan №118 (1987)Redaktə

  1. Varlığa nə darlıq (film, 1987) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №118)
  2. Sizin düşməniniz (film, 1987) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №118)
  3. Şikayətçilər... (film, 1987) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №118)

Mozalan №119 (1987)Redaktə

Mozalan №120 (1987)Redaktə

Mozalan №121 (1987)Redaktə

Mozalan №122 (1988)Redaktə

Mozalan №123 (1988)Redaktə

Mozalan №124 (1988)Redaktə

Mozalan №125 (1988)Redaktə

  1. Dərd çox... (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №125)
  2. Vərdiş (film, 1988) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №125)
  3. Növbənöv... (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №125)
  4. Nəticə (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №125)

Mozalan №126 (1988)Redaktə

Mozalan №127 (1988)Redaktə

  1. Yarımçıq təsərrüfatlar (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №127)
  2. Belə də olur (film, 1988) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №127)
  3. Xəstəlik mənbəyi (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №127)
  4. Öpürəm (film, 1988) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №127)

Mozalan №128 (1988)Redaktə

  1. SOS (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №128)

Mozalan №129 (1988)Redaktə

  1. 777 №-li müəssisədə (film, 1988) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №129)
  2. Məsləhət (film, 1988) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №129)
  3. Haqlı narazılıq (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №129)
  4. Meşə xəlvət... (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №129)

Mozalan №130 (1988)Redaktə

Mozalan №131 (1988)Redaktə

Mozalan №132 (1989)Redaktə

  1. Qonşular (film, 1989) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №132)
  2. ????
  3. ????

Mozalan №133 (1989)Redaktə

Mozalan №134 (1989)Redaktə

Mozalan №135 (1989)Redaktə

  1. Günah (film, 1989) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №135)
  2. Yeni iş üsulu (film, 1989) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №135)
  3. Haray (film, 1989) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №135)

Mozalan №136 (1989)Redaktə

Mozalan №137 (1989)Redaktə

Mozalan №138 (1989)Redaktə

Mozalan №139 (1989)Redaktə

Mozalan №140 (1989)Redaktə

Mozalan №141 (1989)Redaktə

Mozalan №142 (1990)Redaktə

Mozalan №143 (1990)Redaktə

Mozalan №144 (1990)Redaktə

Mozalan №145 (1990)Redaktə

  1. Üstü bəzək... (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №145)
  2. Telefon macəraları (film, 1990) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №145)
  3. Varlığa nə darlıq (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №145)

Mozalan №146 (1990)Redaktə

Mozalan №147 (1990)Redaktə

Mozalan №148 (1990)Redaktə

Mozalan №149 (1990)Redaktə

  1. Saqqallı binalar (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №149)
  2. Qarət (film, 1990) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №149)
  3. Fəhlə yeməkxanalarında (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №149)

Mozalan №150 (1990)Redaktə

  1. Qonşuya ümid olan... (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №150)
  2. Gedərsən bizə... (film, 1990) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №150)
  3. Kimə inanaq? (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №150)

Mozalan №151 (1990)Redaktə

  1. Dəyirman öz işindədir... (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №151)
  2. Vəssəlam-şüttəmam (film, 1990) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №151)
  3. Bir məktubun izilə (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №73)

Mozalan №152 (1991)Redaktə

  1. Məsuliyyətsizlik (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:152)
  2. Subaylarınızdan görəsiniz (film, 1991) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan No:152)
  3. "Mozalan"ın izi ilə (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:152)

Mozalan №153 (1991)Redaktə

  1. O yox, bu yox, tələb çox (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:153)
  2. Brakonyer, yoxsa balıqçı? (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:153)

Mozalan №154 (1991)Redaktə

  1. Olan yerdən umarlar (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:154)
  2. Su bulandıranlar (film, 1991) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan No:154)
  3. Diaqnoz (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:154)

Mozalan №155 (1991)Redaktə

  1. Bombardıman (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №155)
  2. Ekskursiya (film, 1991) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №155)
  3. Biz deməkdən yorulduq... (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №155)

Mozalan №156 (1991)Redaktə

  1. Yardımsız yardımçı təsərrüfatlar (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №156)
  2. Tətil (film, 1991) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №156)
  3. Nəticə (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №156)

Mozalan №157 (1991)Redaktə

Mozalan №158 (1991)Redaktə

Mozalan №159 (1991)Redaktə

Mozalan №160 (1991)Redaktə

  1. Perspektivsiz tikinti (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №160)
  2. İntihar (film, 1991) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №160)
  3. Heyvandarların gileyi (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №160)

Mozalan №161 (1991)Redaktə

  1. Bəhanə (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №161)
  2. Adi əhvalat (film, 1991) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №161)
  3. Təxribat (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №161)

Mozalan №162 (1992)Redaktə

  1. Quq-qulu-qu (film, 1992) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №162)
  2. Dünən, bu gün, sabah (film, 1992) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №162)
  3. Adı Günəşlidir... (film, 1992) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №162)

Mozalan №163 (1992)Redaktə

  1. İgidlik rəmzi (film, 1992) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №163)
  2. Kommersiya (film, 1992) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №163)
  3. Sizdən hərəkət... (film, 1992) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №163)

Mozalan №181 (?)Redaktə

  1. Əlaçı şagird (film, ?) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №181)

Mozalan №183 (2007)Redaktə

  1. Məna (film, 2007) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan No:183)[3]
  2. Vətənpərvər (2007) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan No:183)
  3. Milli əjdaha (film, 2007) (Cizgi süjet — Mozalan No:183)

Mozalan №184 (2007)Redaktə

  1. Kök otu üstə bitər (film, 2007) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №2007)

Mozalan №190 (?)Redaktə

  1. Böhtan (film, ?) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №190)
  2. Dilbilməz (film, ?) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №190)
  3. Heyvanlar aləminə səyahət (film, ?) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №190)

Mozalan №191 (?)Redaktə

  1. Xətm oldu (film, ?) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №191)
  2. Çomaq (film, ?) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №191)

Mozalan №196 (2016)Redaktə

  1. Növbə (film, 2016) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №196)
  2. Bərbər (film, 2016) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №196)
  3. Taksi (film, 2016) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №196)

Mozalan №197 (2016)Redaktə

  1. İstəməsən götürməzsən (film, 2016) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №197)
  2. Gediş haqqı (film, 2016) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №197)
  3. Evin yıxılsın MMC (film, 2016) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №197)

Mozalan №198 (2016)Redaktə

  1. Falçı (film, 2016) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №198)
  2. Ayıq sürücü (film, 2016) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №198)
  3. Biznes (film, 2016) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №198)

Hərf sırasıRedaktə


#0-9|0-9 #A|A #B|B #C|C #Ç|Ç #D|D #E|E #Ə|Ə #F|F #G|G #H|H #X|X  #İ|İ   #J|J  #K|K #Q|Q #L|L #M|M #N|N #O|O #Ö|Ö #P|P #R|R #S|S #Ş|Ş #T|T #U|U #Ü|Ü #V|V #Y|Y #Z|Z

0-9Redaktə

  • 100 (film, 1985) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №100)
  • 20+1 (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №105)
  • 777 №-li müəssisədə (film, 1988) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №129)
  • 777 №-li sexdə (film, 1979) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №47)

ARedaktə

  • Adı Günəşlidir... (film, 1992) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №162)
  • Adi əhvalat (film, 1991) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №161)
  • Adsız su (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №98)
  • Axırıncı maqın sonu (film, 1974) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №17)
  • Axtaran tapar (film, 1980) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №58)
  • Akt və fakt (film, 1978) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №41)
  • Alayarımçıq (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №89)
  • Alıcının sərgüzəşti (film, 1976) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №31)
  • Altı duru, üstü quru (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №77)
  • Arayış (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №102)
  • Arşınmalçı (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №93)
  • Arzu (film, 1972) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №8)
  • Astarı üzündən baha (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №102)
  • Atamın sənəti (film, 1980) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №60)
  • Atası yandı (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №103)
  • ATU və ya pa ATU nnan (film, 1971) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:4)
  • "Avtoqraf" (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №103)
  • Ay alan! (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №66)
  • Ay çox, il çox... (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №96)
  • Ay müştəri... (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №102)

BRedaktə

  • Bağlı qapılar (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №109)
  • Bais (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №92)
  • Baldızoğlu (film, 1977) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №33)
  • ...balıq sevdası (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №47)
  • Baş tutmayan ziyafət (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №62)
  • Başdan ayağa (film, 1973) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №14)
  • Belə də olur (film, 1988) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №127)
  • Bəhanə (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №161)
  • Bəhrə (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №90-91)
  • Bəhri-təhvil (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №49)
  • Bəxtəvər (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №84)
  • Bəlkə... (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №95)
  • Bir daha keyfiyyət barədə (film, 1987) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №112)
  • Bir məktubun izi ilə (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №73)
  • Bir məktubun izilə (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №151)
  • Bir nömrəli... (film, 1980) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №57)
  • Bir səfərin izilə (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №53)
  • Bişmiş toyuğun gülməyi... (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №77)
  • Biz deməkdən yorulduq... (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №155)
  • Bombardıman (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №155)
  • Böyüyəndə bilərsən... (film, 1981) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №63)
  • Brakonyer, yoxsa balıqçı? (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:153)
  • Bu da bir naxışdır (film, 1987) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №112)
  • Buxarlanan vədlər (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №60)
  • Bumeranq (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №69)
  • Buyruq və quyruq (film, 1972) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №5)

CRedaktə

  • Camaşirxanada (????) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №)
  • Cavabsız sual (film, 1977) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №33)
  • Cazibə qüvvəsi (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №97)
  • Cərimə yolları (film, 1978) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №42)
  • Cəza (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №109)
  • Cinayətin astanası (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №96)

ÇRedaktə

  • Çardaş (film, 1973) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №11)
  • Çarə (film, 1981) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №61)
  • Çay daşının göz yaşı... (film, 1971) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №:1)
  • Çexski unitaz (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №94)
  • Çətin sual (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №49)
  • Çıxılmaz vəziyyət (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №76)
  • Çıxış yolu (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №87)

DRedaktə

  • Dad (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №89)
  • Daha bir fənd (film, 1978) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №44)
  • Dairə (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №94)
  • Dama dama... (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №108)
  • Damğa (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №87)
  • Daş dözür (film, 1973) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №11)
  • Daş münasibət (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №81)
  • Dayan, doldurum (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №101)
  • Defisit qliserin (film, 1975) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №22)
  • Dərd çox... (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №125)
  • Dərs (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №61)
  • Dəyirman öz işindədir... (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №151)
  • DHD (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №71)
  • Diaqnoz (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:154)
  • Diplomlu mütəxəssis (film, 1974) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №16)
  • Dolayı yollar (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №106)
  • Dua (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №70)
  • Dünən, bu gün, sabah (film, 1992) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №162)

ERedaktə

  • Ekskursiya (film, 1991) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №155)
  • Eksperiment (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №88)
  • Evlər yıxanım mənim!!. (film, 1974) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №16)

ƏRedaktə

  • Əbədi mühərrik (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №98)
  • Əhvalipürsanlıq, yaxud qəbiristanlıq (film, 1972) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №:5)
  • Əhməd haradadır? (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №76)
  • Əqrəb (film, 1972) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №:5)
  • Əla kəsici (film, 1975) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №27)
  • Əlamət (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №69)
  • Əldən qalan... (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №64)

FRedaktə

  • Fəallıq (film, 1975) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №25)
  • Fədailər (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №106)
  • Fəhlə yeməkxanalarında (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №149)
  • Fənd (film, 1978) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №43)
  • Fırıldaqçı (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №80)
  • Fikirləşmək lazımdır (film, 1980) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №53)
  • Foto həvəskarı (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №95)
  • Fövqəladə hadisə (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №73)

GRedaktə

  • Gecəniz xeyrə qalsın (film, 1977) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №39)
  • Gedərgəlməz (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №86)
  • Gedərsən bizə... (film, 1990) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №150)
  • Gethagetdə (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №76)
  • Gənc memar (film, 1978)'(Cizgi süjet — Mozalan №41)
  • Göz dağı (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №59)
  • Gözbağlıcı (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №104)
  • Gözbağlıcılar (film, 1973) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №12)
  • Gözdən uzaq... (film, 1985) (I) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №93)
  • Gözdən uzaq... (film, 1985) (II) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №99)
  • Gözəllik ondur... (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №88)
  • Gözəyarı (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №86)
  • Günah (film, 1989) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №135)
  • Günlərin bir günü... (film, 1981) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №62)

HRedaktə

  • Haqlı giley (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №51)
  • Haqlı narazılıq (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №129)
  • Hamam hamam içində (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №83)
  • Hamıya! Hamıya!! Hamıya!!! (film, 1977) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №39)
  • Hami (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli-bədii süjet — Mozalan №67)
  • Hansı peşə yaxşıdır (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №74)
  • Haram tikə (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №110)
  • Haray (film, 1989) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №135)
  • Harayacan qaçacaqlar (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №79)
  • Hava, od, su, torpaq (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli-bədii film — Mozalan №52)
  • Heyif siqnalından (film, 1978) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №41)
  • Heyvandarların gileyi (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №160)
  • Hədiyyə (film, 1974) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №17)
  • Hədiyyə (film, 1986) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №108)
  • Həmişə təmizlikdə (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №98)
  • Hərc-mərclik (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №104)
  • Hörmətli alim yoldaşlar (film, 1971) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №:1)

XRedaktə

  • Xəbərdarlıq (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №86)
  • Xəbərdarlıq (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №101)
  • Xəstəlik mənbəyi (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №127)
  • Xırdavat (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №69)
  • Xoruzun quyruğu (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №60)
  • Xoş gəlmisiniz! (film, 1973) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №13)
  • Xüsusi buraxılış (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №78)

İRedaktə

  • İbrət dərsi (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №88)
  • İcazə (film, 1972) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №6)
  • İgidlik rəmzi (film, 1992) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №163)
  • İxtira (film, 1979) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №51)
  • İki dəfə iki (film, 1973) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №11)
  • İkiqat təsərrüfatsızlıq (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №92)
  • İlişdim (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №80)
  • "İmportnı" yaxud zırrama (film, 1972) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №8)
  • İmtahan (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №71)
  • İncik incilər (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №75)
  • İntihar (film, 1991) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №160)
  • İntizam (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №77)
  • İpək də parçadır (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:50)
  • İsrafçılıq (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №53)
  • İsrafçılar (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №79)
  • İşgüzar adamlar (film, 1977) (Qısametrajlı bədii-sənədli film — Mozalan №32)

JRedaktə

  • Jonqlyor (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №102)

KRedaktə

  • Kallıq (film, 1981) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №61)
  • Keyfiyyət nişanı (film, 1974) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №20)
  • Kimdir Məmməd Məmmədov? (film, 1973) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №13)
  • Kimdir müqəssir? (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №89)
  • Kimə inanaq? (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №150)
  • Kommersiya (film, 1992) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №163)
  • Kontor (film, 1978) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №42)
  • Kor kor, gör gör (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №51)
  • Köç (film, 1986) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №111)
  • Kömək (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №109)
  • ...Könüldən iraq (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №71)
  • Küləyapardı (film, 1986) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №111)

QRedaktə

  • Qarət (film, 1990) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №149)
  • Qaş düzəldən yerdə... (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №56)
  • Qayğıkeş sədr (film, 1980) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №59)
  • Qədəmlərin mübarək (film, 1976) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №31)
  • Qəribə adamlar (film, 1978) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №44)
  • Qıfılbəndin açması (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №71)
  • Qıfıllı istirahət ocağı (film, 1975) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №22)
  • Qiymətli tüstü (film, 1978) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №44)
  • Qonşular (film, 1989) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №132)
  • Qonşuya ümid olan... (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №150)
  • Qorunmağa möhtac qoruq (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №81)
  • Qoy dolanaq... (film, 1972) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №9)
  • Qozbeli qəbir düzəldərmi? (film, 1972) (Cizgi süjet — Mozalan №6)
  • Quq-qulu-qu (film, 1992) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №162)
  • Qunduzdan söhbət açaq (film, 1976) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №31)
  • Quraqlıq (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №98)

LRedaktə

  • Layiqli namizəd (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №89)
  • Leylək gözləyir (film, 1977) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №33)

MRedaktə

  • Maqarıç (film, 1973) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №12)
  • Mastika (film, 1986) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №108)
  • Meşə xəlvət... (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №129)
  • Metamarfoza (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №83)
  • "Mədəniyyət" №1 (film, 1975) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №27)
  • Məğlubedilməzlər (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli-bədii süjet — Mozalan №80)
  • Məhəbbətdən də artıq (film, 1975) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №25)
  • Məhəbbətin familiyası (film, 1977) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №38)
  • "...Mən salim olum, cümlə cahan batsa da batsın..." (film, 1980) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №:55)
  • Məna (film, 2007) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan No:183)
  • Məntiqi sual (film, 1979) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №47)
  • Məsələ №777 (1980) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №:55)
  • Məsələ yerdə deyil... (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №101)
  • Məsləhət (film, 1988) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №129)
  • Məsuliyyətsizlik (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:152)
  • Məşədi İbad-80, yaxud köhnə tanışlar (film, 1980) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №54)
  • Milli əjdaha (film, 2007) (Cizgi süjet — Mozalan No:183)
  • Molla İbrahimxəlil kimyagərin nəvələri (film, 1974) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №18)
  • "Mozalan"ın izi ilə (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №74)
  • "Mozalan"ın izi ilə (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:152)
  • "Mozalan"ın nağılı (film, 1979) (Cizgi süjet — Mozalan No:50)
  • Möhürlü yalan (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №83)
  • Musiqili sınaq (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №72)
  • Mübadilə (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №81)
  • Mühazirə (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №106)
  • Mükafat, yoxsa... (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №57)
  • Müqavilə (film, 1978) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №42)
  • Müqəddəs and (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №77)
  • "Müstəntiq və məntiq" (film, 1971) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan No:4)
  • Müşavirə (film, 1971) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №:2)

NRedaktə

  • Nankorluq (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №72)
  • Nankorluq (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №105)
  • Narazılıq (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №67)
  • Nə haqla? (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №79)
  • Nə vaxta qədər? (film, 1974) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №18)
  • Nəticə (film, 1984) (I) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №84)
  • Nəticə (film, 1984) (II) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №87)
  • Nəticə (film, 1985) (I) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №94)
  • Nəticə (film, 1985) (II) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №99)
  • Nəticə (film, 1986) (I) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №104)
  • Nəticə (film, 1986) (II) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №106)
  • Nəticə (film, 1986) (III) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №108)
  • Nəticə (film, 1986) (IV) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №111)
  • Nəticə (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №125)
  • Nəticə (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №156)
  • Nəvəmin nəvəsinin nəvəsi (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №97)
  • Nəzarətin reydi "Mozalan"ın qeydi (film, 1977) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №34)
  • Növbənöv... (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №125)

ORedaktə

  • O yox, bu yox, tələb çox (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:153)
  • Olan yerdən umarlar (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:154)
  • Orijinal üsul (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №83)

ÖRedaktə

  • Ögeylik (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №95)
  • Öpürəm (film, 1988) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №127)
  • Örtülü bazar (film, 1984) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №88)
  • Ötür-ötür (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №55)
  • Ötür Ötür (????) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №)
  • Özbaşınalıq (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №103)
  • Özünü ifşa (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №104)

PRedaktə

  • Perspektivsiz tikinti (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №160)
  • Pərdə arxasında (film, 1987) (Qısametrajlı bədii film — Mozalan №112)
  • "Pərvanələr" (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №95)
  • Poliqlotlar (film, 1974) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №20)
  • Proloq (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №107)
  • Putyovka (film, 1975) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №22)

RRedaktə

  • Reaksiya (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №66)
  • Reyd (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №97)
  • Rəngli yuxu (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №72)

SRedaktə

  • Saqqallı binalar (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №149)
  • Sayı çox... (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №63)
  • Sehrli sandıq (film, 1973) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №14)
  • Səbəblərdən biri (film, 1978) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №43)
  • Sınaq (film, 1985) (Cizgi süjet — Mozalan №96)
  • Sizdən hərəkət... (film, 1992) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №163)
  • Sizi, kiçik toy məclisinə dəvət edirik. (film, 1979) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №49)
  • Sizin düşməniniz (film, 1987) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №118)
  • Sonra gec olar (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №59)
  • SOS (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №128)
  • Soyuq münasibət (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №101)
  • Sökmək asandır... (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №97)
  • Söyüdlünün su dərdi (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №75)
  • Sözsüz mahnı (film, 1972) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №9)
  • Sözün çəkisi (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №57)
  • Su axır, gözüm baxır (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №94)
  • Su bulandıranlar (film, 1991) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan No:154)
  • Su niyə yoxdur? (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli-bədii süjet — Mozalan №76)
  • Sual-reportaj (film, 1985) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №93)
  • Subaylarınızdan görəsiniz (film, 1991) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan No:152)
  • Super ağcaqanad (film, 1981) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan No:63)
  • Sübut (film, 1982) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №70)
  • Sürpriz (film, 1977) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №38)
  • Sürücünün aqibəti (film, 1973) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №10)

ŞRedaktə

  • Şəbih (film, 1971) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №:2)
  • Şərt (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №87)
  • Şikayətçilər... (film, 1987) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №118)

TRedaktə

  • Taxtası və saxtası (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №70)
  • Telefon macəraları (film, 1990) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №145)
  • Telefon sərgüzəştləri (film, 1973) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №12)
  • Təcili yardım lazımdır (film, 1974) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №17)
  • Təhlükə astanaları (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli film — Mozalan №111)
  • Təxribat (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №161)
  • Təki dam olsun... (film, 1972) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №9)
  • Təmizliyə (film, 1973) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:15)
  • Təşəkkür (film, 1978) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №43)
  • Tətil (film, 1991) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №156)
  • Tikən də biz, sökən də (film, 1981) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №64)
  • Tikilir, amma... (film, 1973) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №10)
  • Toxunma, partlayar! (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan No:69)
  • Torpağa düşməsin havayı bir dən (film, 1983) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №80)
  • Toya dəvətnamə (film, 1973) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №14)
  • Tutuquşu (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №93)

URedaktə

  • Ucar lətifəsi (film, 1981) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №62)
  • Uğurlu təyinat (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №86)
  • Uşaq aləmi (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №105)
  • Umud (Mozalan) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №?)

ÜRedaktə

  • Üstü bəzək... (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №145)
  • Ütü də gözəllikdir (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №56)
  • Üzr istəyirəm (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №99)

VRedaktə

  • Varlığa nə darlıq (film, 1987) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №118)
  • Varlığa nə darlıq (film, 1990) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №145)
  • Ver verim (film, 1974) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №18)
  • Vərdiş (film, 1988) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №125)
  • Vəssəlam-şüttəmam (film, 1990) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №151)
  • Vətəndaş sərnişinlər... (film, 1971) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №:2)

YRedaktə

  • Yaddan çıxmış metal (film, 1973) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №13)
  • Yağışlı havalarda (film, 1982) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №74)
  • Yaxşı qurtardıq (film, 1985) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №92)
  • Yalançını evinəcən qovarlar (film, 1981) (Qısametrajlı bədii-sənədli süjet — Mozalan №64)
  • Yanğın (film, 1975) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №27)
  • Yanlış da bir naxışdır (film, 1984) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №84)
  • Yardımsız yardımçı təsərrüfatlar (film, 1991) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №156)
  • Yarımçıq təsərrüfatlar (film, 1988) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №127)
  • Yaşıl işıq (film, 1972) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №8)
  • Yazmaqla düzəlsəydi... (film, 1986) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №109)
  • Yeddi qoyun nağılı (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №81)
  • Yeganə çıxış yolu (film, 1980) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №56)
  • Yeganə əlac (film, 1981) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №66)
  • Yenə də inşaatçılar... (film, 1980) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №58)
  • Yeni iş üsulu (film, 1989) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №135)
  • Yeni üsul (film, 1974) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №16)
  • Yenilik (film, 1986) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №105)
  • Yerli kadr təsdiqə gedir (film, 1973) (Qısametrajlı cizgi süjet — Mozalan №10)
  • Yoxlanılmış, inanılmış... (film, 1971) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan No:4)
  • Yollar (film, 1972) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №6)
  • Yolum düşdü (film, 1974) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №20)
  • Yüz qramın qiyməti (film, 1975) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №25)
  • "Yüz vədə bir borcu ödəməz" (film, 1971) (Qısametrajlı sənədli süjet — Mozalan №:1)

ZRedaktə

  • Zərbə (film, 1983) (Qısametrajlı bədii süjet — Mozalan №79)

İstinadlarRedaktə

MənbəRedaktə

  • Азербайджанской ССР кинематография. Кино: Энциклопедический словарь / Гл. ред. Sergey Yutkeviç|С. И. Юткевич; Редкол.: Ю. С. Афанасьев, В. Е. Баскаков, И. В. Вайсфельд и др. — Москва: Советская энциклопедия, 1987. — стр. 13.
  • Azərbaycan Respublikası Mədəniyyət Nazirliyi. C.Cabbarlı adına "Azərbaycanfilm" kinostudiyası. Aydın Kazımzadə. Bizim "Azərbaycanfilm". 1923-2003-cü illər. Bakı: Mütərcim, 2004.- səh. 263-266; 321-325.
  • Azərbaycan Milli Ensiklopediyası: Azərbaycan. Ramiz Məmmədov. Kino. Azərbaycan Milli Ensiklopediyası Elmi Mərkəzi, 2007.- səh. 815.

Xarici keçidlərRedaktə