Vikipediya:Kənd meydanı: Redaktələr arasındakı fərq

Silinən məzmun Əlavə edilmiş məzmun
Sətir 442:
Birdə Midialar barəsində belə düşünürəm ki müəyyən qədər dəyişiklik vermək olar. Yeni bir bölüm açıb orada onların Türk və Fars olması barədə məsələni izah etmək olar. Hər iki tərəfin qaynaqları da hifz olunar. Hörmətlə--[[İstifadəçi:Ebrahimi-amir|Ebrahimi-amir]] 09:47, 18 may 2011 (UTC)
* Türkçe Vikipedi'de Ermeniye rastlamadım. Ayrıca Türkçe Vikipedi'de Ermeni olduğunu iddia ediyorsunuz ancak onlar kadar da Azeri var ki bu kesin. Ben burada size şunu teklif ediyorum: Gelin hem Türkçe hem de Azerice Vikipedi'de ortak işbirliği ile maddelerimizi geliştirip seçkin madde yapalım. Yoksa burada konuşulanlar boşa... @Irada kendi görüşünü belirtiyorsunu çünkü özgürsün ancak bizlere hakaret etmen bu özgürlükler içinde değil. ''Tərəfsizlik → Şərəfsizlik → Qorxaqlıq'' asıl bu ne? Biz neden korkalım ki?Askeri olarak düşünüyorsanız biz dünyanın en iyi 5. ordusuna sahibiz ve Ermenistan ilk 50'de bile değil. Ermenistanı tükürsek yeneriz hesabı! Yani anlayacağınız hakaret ile bir yere gelemezsiniz! '''<font face="mistral">[[User:Emperyan|<font color="#00ccff">E M P E R Y A N</font>]]</font>''' [[User_talk:Emperyan|<big><font color="#990000">✍</font></big>]] 09:59, 18 may 2011 (UTC)
 
* "Dağlık Karabağ Cumhuriyeti" Ermenistan tarafından bile tanınmayıp Ermenistan'ın bir parçası gibi yönetilse, ve resmi olarak Dağlık Karabağ Azerbaycan'a ait olsa da, böyle bir yapının varlığına ilişkin en azından iddialar vardır, olmayan bir yer olan [[Utopiya]]'ya ilişkin madde bile varken, bu madde de yer almalıdır. Silmek için en önemli nedenlerden biri kayda değerliktir. Azerbaycanlı Vikipedistlere Türkçe Vikipedi'de aktif olup Azerbaycan bayrağı gibi maddeleri geliştirmelerini ve en önemlisi sakin davranmalarını tavsiye ediyorum. Üslup çok önemlidir, dediğiniz doğru bile olsa kötü bir üslupla ciddiye alınmazsınız. Son olarak Türkçe Vikipedi'ye Türk halkının Vikipedisi gibi görüp olayı Türk halkının Azerbaycanlıları arkadan vurduğu gibi bir yere getiren tüm yaklaşımları bir Vikipedist değil ama Türk halkının bir üyesi olarak '''şiddetle''' kınıyorum. --[[İstifadəçi:Seksen iki yüz kırk beş|Seksen iki yüz kırk beş]] 10:05, 18 may 2011 (UTC)
 
== 60 min olduq, diqqət etmədik ==