Vikipediya:Kənd meydanı: Redaktələr arasındakı fərq

Silinən məzmun Əlavə edilmiş məzmun
Sətir 457:
*Ben zaten [[:tr:Vikipedi:İş birliği projesi/2011/20. hafta|aktivim ya]] Türk Vikipedisinde. Olmayan bir yer olan [[Utopiya]]'nı Dünya kabul etmiş. Ama Dağlık Karabağ Cumhuriyeti isimli Cumhuriyet Ermenistan dahil kimse tarafından tanınmıyor. Dağlık Karabağ ise BM ve Türkiye devleti tarafından Azerbaycanın bir hissesi kimi tanınyor. Yaa... --►[[İstifadəçi:Cekli829|'''<font face="Raceway"><font color="blue">Cek</font> <font color="red">Li</font> <font color="green">Taran</font></font>''']]<sup>[[İstifadəçi müzakirəsi:Cekli829|mesaj]]</sup> 10:14, 18 may 2011 (UTC)
* Durumu biliyorum. Ama benzer durumda pek çok bölge var, mesela [[Şimali Kipr Türk Respublikası]], [[Dnestryanı]], [[Somalilənd]]... --[[İstifadəçi:Seksen iki yüz kırk beş|Seksen iki yüz kırk beş]] 10:43, 18 may 2011 (UTC)
* Seksen'e katılıyorum. Ana Sayfa'ya PKK bayrağı maddesini çıkarsak siz ne dersiniz demişsiniz. Eğer madde Türkçe Vikipedi'de "Ermenistan bayrağı" maddesi gibi Seçkin olabilecek şartta ise bir şey diyemem ancak seçkin madde şartlarını karşılamıyorsa ana sayfaya koyarsanız işte o zaman karşı çıkarız ki ben şu an ana sayfada bulunan [[Running Scared]] maddesinin bile bu şartlarda ana sayfada durmasına karşıyım! Şu anda sizler [[Türkiye]] maddesini bile Ana Sayfa'ya koysanız yine karşı çıkarım ki seçkin madde şartlarını karşılamıyor. Bence Azerice Vikipedi'nin seçkin madde bölümü de artık gerçek bir seçkin madde görsün. '''<font face="mistral">[[User:Emperyan|<font color="#00ccff">E M P E R Y A N</font>]]</font>''' [[User_talk:Emperyan|<big><font color="#990000">✍</font></big>]] 13:51, 18 may 2011 (UTC)
 
== 60 min olduq, diqqət etmədik ==