Vikipediya:Kənd meydanı: Redaktələr arasındakı fərq

Silinən məzmun Əlavə edilmiş məzmun
Sətir 575:
:: Bu bölümün günlük olarak veya en azından haftada bir kaç kez değiştirilmesi lazım. Bunun için kim vakit ayırabilir? Kim gönüllü olur? [[İstifadəçi:Konti|Konti]] 06:03, 1 iyun 2011 (UTC)
:::Ansiklopedika Vikide reklamını yapmayı çok iyi biliyor, mesela Vikide biliyor musunuz konusu her gündeme gelince Ansiklopedika'dan çalıyorsunuz diyen zihniyeti hiç anlayamamışımdır, bu fırsatı kullanarak Azerice Vikinin kent meydanında klasik bir Ansiklopedika köşesi oluşturdu halihazırda. Yalnız siteye ulaşamadım, teknik bir problem mi var acaba? Birkaç gün önce de ulaşmayı denemiş, ancak ulaşamamıştım. Bunun dışında tüm maddelerin Azerice sürümü mü olacak yoksa sadece bu bölüm için belli maddeler mi Azericeye çevrilecek? Taşıma suyla değirmen dönmez. --[[İstifadəçi:Seksen iki yüz kırk beş|Seksen iki yüz kırk beş]] 20:15, 1 iyun 2011 (UTC)
::::az.wikideki maddeler kullanılabilir; ama az.wiki kullanıcılarına Ansiklopedika'nın ana sayfasına Azerice madde eklemek ve oraya giren bin civarı kişiye Azerbaycan'ı tanıtmak için çaba göstermek yerine, az.wikide çalışık İngilizce Vikinin ana sayfasına isimlerini yerleştirmeleri ve böylece Azerbaycan'ı yüzbinlerce kişiye tanıtmalarını tavsiye ederim. --[[İstifadəçi:Seksen iki yüz kırk beş|Seksen iki yüz kırk beş]] 12:53, 2 iyun 2011 (UTC)
 
== Azərbaycanda doqquzuncuyuq ==