Silinən məzmun Əlavə edilmiş məzmun
Sed (müzakirə | töhfələr)
Sətir 230:
:Merhaba Memty gerçekten son zamanlarda çok uğraşıyorsun az:wiki için. Yapılacak en uygun davranış siteye e-mail atmak olur sanırım. Bunuda en güzel Sed yapabilir. E-mail'de vikinin lisans yapısından bahsedilir kısaca yani buraya eklenen bilgiler kamu malı oluyor gibi ve sitenizdeki bilgileri kaynak göstererek kullanmamız bu lisans yapısı ile mümkünmüdür denildiği zaman kabul etmeleri durumunda fazlası ile bir ivme kazanmış oluruz. --[[İstifadəçi:Ugur Basak|Ugur Basak]] 09:22, 3 Aprel 2006 (UTC)
::Elimden geldiğince bi şeyler yapmaya çalışıyorum. Tamam Sed halletsin bu işi. [[İstifadəçi:Memty|Memty]] 11:54, 3 Aprel 2006 (UTC)
 
Salam Uğur. Bu mövzu ile elaqedar bezi seyler soruşmaq isteyirem. Evvela, vikipediya istifadeçilerinin vikipediya ünvanlı e-poçt ünvanları varmı? Sanki ingilisce vikipediyada bununla elaqedar bir danışığa rastlamışdım. Eger varsa mektubu vikipediya uzerinden gondermek daha yaxşı olar mı? Cavab vererlerse mektubun metninin bütün unvan verilenleri ile birlikde bir yerde yayımlamamız lazım olabiler mi? (İcaze verildiyinin sübutu olaraq). Veya mektub yayimlamayacaqsaq ne etmeli? İngilisce vikipediyada bele bir isbatı gostermek uçün saytın müellifi öz saytında bir sehife yaratmıştı icaze verirem deye ve vikipediyadan oraya link qoyulmuşdu (elbette bunu onlardan isteyebilerikmi?!). Çox şey soruşdum. (Vikipediya tecrübem çox azdır). İndilik bu qeder :) --[[İstifadəçi:Sed|Sed]] 17:08, 3 Aprel 2006 (UTC)