Vikipediya:Kənd meydanı: Redaktələr arasındakı fərq

Silinən məzmun Əlavə edilmiş məzmun
Uannis (müzakirə | töhfələr)
Sətir 386:
 
* '''TimBits:''' Tarzınız çok yanlış ve size hiç yakışmıyor. Kullanıcı kendi kullanıcı sayfasını istediği şekle sokar. Vandalizm veya hakaret içermediği sürece boş da tutabilir. Siz Vusal'in yapmış olduğu değişikliği geri alamazsınız. Ben hiçbir vikide böyle bir uygulama görmedim. Ayrıca vikipedide mesaj sayfaları silinemez. Ancak arşivlenebilir, boşaltılabilir. İçerikte hakaret veya vandalizm varsa bu temizliği herkes yapabilir. Ama böyle bi unsur yoksa kullanıcının kendisi mesaj sayfasını boşaltabilir. Siz bu değişikliği de geri alamazsınız. Tüm bunlara ek olarak size gelen uyarılar ve politika hatırlatmalarına rağmen 3r kuralını ihlal etmektesiniz. 3r kuralına göre vandalizme başlayan ceza alır, sürdüren değil. Lütfen akl-ı selim davranın. Size yakışan sizden beklenen budur... --[[Image:Crystal ksmiletris.png|20px]][[İstifadəçi:Maderibeyza|<font color="purple">'''maderibeyza'''</font>]][[İstifadəçi müzakirəsi:Maderibeyza|<sup><font color="blue">'''msj'''</font></sup>]] 08:59, 14 Fevral 2008 (UTC)
 
:Vallah bildiyinizi də yazırsız bilmədiyinizi də. Daha çox bilmədiyinizi. Mən indiyə qədər "bir quran" söz danışıb nə etdiyimi izah etmişəm, bundan sonra da başa düşülmürsə daha artıq əlləşəsi deyiləm. Vüsalın son redaktələrini dəstəkləyirəm. Yəni ki, istifadəçi səhifəsinin indiki vəziyyətini və müzakirə səhifəsinin arxivlinməsini. Təşəkkürlər. --[[İstifadəçi:TimBitsتِمبِتس|TimBitsتِمبِتس]] 09:04, 14 Fevral 2008 (UTC)
 
:İlk önce herşey müzakire edilir. Müzakiresiz bu kadar büyük değişiklikler yapmak doğru değiL. üstelik o kadar politika sayfası göstermeme rağmen bana vandal dediniz. Burası asıl müzakire sahifesidir. Burada müzakire olmadan metaya gidilmesi doğru değil. --[[İstifadəçi:Uannis|<font color="008080">'''Uannis'''</font>]][[İstifadəçi müzakirəsi:Uannis|<sup><font color="blue">'''mzkr'''</font></sup>]] 09:02, 14 Fevral 2008 (UTC)