Vikipediya:Kənd meydanı: Redaktələr arasındakı fərq

Silinən məzmun Əlavə edilmiş məzmun
Sətir 274:
:Bu kukla lekesini qebul ede bilmırem. Tubus deyilen men deyilem adi bir istıfadeçidir. Menim hemvetenlım iş kolleqamdır. Hospitalda ümumi bır internet sistemi mövcuddur. Bu sisteme onlarca kompyüter qoşuludur. Wiki faliyettleri adeten gece növbeler zamanı heyata keçirildiyinden eynı IP- den daxil olunmalar olmuşdur. Tubusa şexsen sesvermeden uzaq durmasını tösiye etsem de (kukla meselesı kimi qebul oluna bileceyini nezere aldığım üçün) buna mehel qoymayıb öz sesini verib. Bu menim günahım deyil. Bir daha emin olun ki , Tubus men deyilem. Genc bir hekim kollegamdır. Onun özü bu hadiselerden mene destek evezine problem yaratdığı üçün çox sarsılıb . O ki qaldı Tubusun stiline. Menim şagirdim olduğu üçün menim stilimle eynidir. Ele hekimliyi de.
 
P.S. LeyineLeyhine ses veren esil kuklaların sahibleri kimlerdir sualını vermek heç istemezdim? "Qara meni basınca men qaranı basım" meseli olmasın.
Onsuz da daha çox nöqte, vergül redakteleri üçün:)) vaxtım olmdadığına göre wikiden tamam getmeyi qerar vermişem. Arzu olunmayan yerde oturmazlar. Sağ olun. --[[İstifadəçi:MrArifnajafov|MrArifnajafov]] ([[İstifadəçi müzakirəsi:MrArifnajafov|talk]]) 17:04, 3 oktyabr 2014 (UTC)
[[İstifadəçi:İrada|İrada]], [[İstifadəçi:Acategory|Acategory]] ve diger destek verenlere teşekkür edirem. --[[İstifadəçi:MrArifnajafov|MrArifnajafov]] ([[İstifadəçi müzakirəsi:MrArifnajafov|talk]]) 17:30, 3 oktyabr 2014 (UTC)