Vikipediya:İnzibatçılar: Redaktələr arasındakı fərq

Silinən məzmun Əlavə edilmiş məzmun
Sətir 27:
#{{Qarşı}} Uannis Azərbaycan Vikipediyasına maraq göstərdiyinə məmnun olduğumu bildirməliəm. Ancaq məncədə biz daha çox Azərbaycanlı idarəçilərə güvənməliyik. --[[İstifadəçi:Mehrdad|Mehrdad]] 16:36, 5 May 2007 (UTC)
::'''yorum'''.oligarşiye giriyor bu yaptığınız.ayrıca millet ayrımcılığı oluyor.tarafsız bakış açısınıda zorluyor.lütfen vikipedi kurallarına göre haraket edin.eğer beni milletim yüzünden dışlayacaksanız ve yönetici olmamı istemeyecekseniz.yöneticiler için şikayet masasına başvuracağım.ayrıca anasayfaya koyacak kadar madde yoksa ben yazar koyarım.--[[İstifadəçi:Uannis|UanniS]] 18:28, 5 May 2007 (UTC)
 
:::'''Yorum''', Tr-Wikiden 3 yerine dört yönetici olsa ne çıkar?.. Zaten Hepimiz aynı soydanız ve kardeşiz. Yönetici olmadan da, elbet de katkı yapılır ve ansiklopediye uygun olmayan maddelere <nowiki>{{sil}}</nowiki> şablonu konulur ama bir kullanıcı yönetici olmak için hevesli ve elbette "yeterli" ise onu yönetici seçmek de tabii olarak karşılanmalıdır.. Yeterli ve istekli bir yönetici adayına, '''destek''' verip şevkini artırmak yerine, aleyhte müşahhas (somut) bir sebep yoksa, "hayır" demek, -kimse kusura bakmasın- O'nu kıskanmak ve "Yerim daralır" endişesini taşımak anlamına gelir.. Bunun başka izah tarzı varsa lütfen beni ikna ediniz. Hepinize sevgi, saygı ve salam dostlarım!--[[İstifadəçi:Hasan Sami|Hasan Sami]] 19:18, 5 May 2007 (UTC)
 
==İdarəçi namizədi==