Əsas menyunu aç
Abidə Ünvan Veb-sayt Şəkil
Abdulla Şaiqin Ev Muzeyi Bakı, Abdulla Şaiq küç., 21 http://www.ashaig.aznet.org
Arxeologiya və Etnoqrafiya Muzeyi Bakı, Böyük Qala küç., 42
Azərbaycan Dövlət Dini Tarixi Muzeyi Bakı, Neftçilər prospekti, 123A
Azərbaycan Dövlət Kənd Təsərrüfatı Muzeyi Bakı, Dərnəgül şosesi, 30/97
Azərbaycan Geologiya Muzeyi Bakı, Qutqaşınlı küç., 95
Azərbaycanın İstiqlal Muzeyi Bakı, Neftçilər prospekti, 123A
Azərbaycan Milli İncəsənət Muzeyi Bakı, Niyazi küç., 9-11
Azərbaycan Miniatürasının İncəsənət Mərkəzi Bakı, Qəsr küç., 15
Azərbaycan Respublikası Milli Təhsil Muzeyi Bakı, Niyazi küç., 9-11
Azərbaycan Tarix Muzeyi Bakı, H.Z. Tağıyev küç., 4
Bülbülün ev-muzeyi Bakı, Bül-Bül prospekti, 15
Cəfər Cabbarlının ev-muzeyi Bakı, S.Qutqaşınlı, 44 http://www.cafarcabbarli.com
Cəlil Məmmədquluzadənin Ev Muzeyi Bakı, S. Tağızadə küç., 56
Dövlət Tarixi-Arxitektura Muzeyi-Qoruğu "Şirvanşahlar Sarayı Kompleksi Bakı, İçəri Şəhər, Qəsr küç., 76
Həsən bəy Zərdabi adına Təbiət Tarixi Muzeyi Bakı, Azərbaycan, Lermontov küç., 3
Leopold və Mstislav Rostropoviçlərin ev-muzeyi Bakı, L.və M. Rostropovichenin küç., 19 http://www.rostropovich.aznet.org
Azərbaycan Xalça Muzeyi Bakı, Mikayıl Useynov prospekti, 28 http://www.azcarpetmuseum.az
Məhəmməd Füzuli adına Əlyazmalar İnstitutu Bakı, Istiqlaliyyət küç. 8
Azərbaycan Tarix Muzeyi Bakı, Z. Tağıyev küç., 4
Miniatür Kitabların Muzeyi Bakı, İçəri Şəhər, Qala döngəsi, 67 http://mini_books.aznet.org/mini_books
Məmməd Səid Ordubadinin Xatirə Muzeyi Bakı, Xəqani küç. 19
Nizami Gəncəvi adına Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyi Bakı, İstiqlaliyyət küç., 53
Nəriman Nərimanovun xatirə muzeyi Bakı, İstiqlaliyyət küç., 35 http://www.icom.azeurotel.com
Qobustan dövlət tarixi-bədii qoruğu Bakı, Azərbaycan, Lermontov küç., 3 http://gobustan.iatp.az/gobustan
Rinay Malakofauna Muzeyi Bakı, Səbail rayonu, İ.Məmmədov küç.,
Rüstəm Mustafayev adına Azərbaycan Dövlət İncəsənət Muzeyi Bakı, Niyazi küç., 9-11
Səməd Vurğunun Ev Muzeyi Bakı, Tərlan Əliyarbəyov küç., 4 http://www.samedvurgun.com
Sərgi zalı Vəcihə Səmədova Bakı, Xəqani küç. 19
Üzeyir Hacıbəylinin Ev Muzeyi Bakı, Yasamal rayonu, Ak.Şamil Əzizbəyov küç, 67/69
Səttar Bəhlulzadənin ev-muzeyi Bakı, Əmircan qəsəbəsi, Ə.Sumbatzadə küç. 5 a
Əzim Əzimzadənin ev-muzeyi Bakı, D. Əliyeva küç., 157 http://www.icom.azeurotel.com
C.Cabbarlı adına Azərbaycan Dövlət Teatr Muzeyi
Hüseyn Cavidin Ev Muzeyi İstiqlaliyyət küç. 8 http://www.huseyncavid.com
Azərbaycan Tibb Muzeyi N. Rəfibəyli küç., 18
Olimpiya Muzeyi Olimpiya küç., 5
Azərbaycan Musiqi Mədəniyyəti Dövlət Muzeyi R.Behbudov küç., 5 http://www.musicmuseum.az

Xarici keçidlərRedaktə

Həmçinin baxRedaktə