Vikipediya:Kənd meydanı: Redaktələr arasındakı fərq

Silinən məzmun Əlavə edilmiş məzmun
Sətir 447:
 
Türkün bayrağı bizim bayrağımız, türkün şərəfi bizim şərəfimizdir--[[İstifadəçi:Acategory|Acategory]] 10:15, 18 may 2011 (UTC).
 
Onların idarəçiləri və bürokratları [http://toolserver.org/~pathoschild/stewardry/?wiki=trwiki_p&sysop=on&bureaucrat=on bu səhifədə] göstərilib. --►[[İstifadəçi:Cekli829|'''<font face="Raceway"><font color="blue">Cek</font> <font color="red">Li</font> <font color="green">Taran</font></font>''']]<sup>[[İstifadəçi müzakirəsi:Cekli829|mesaj]]</sup> 10:29, 18 may 2011 (UTC)
 
* "Dağlık Karabağ Cumhuriyeti" Ermenistan tarafından bile tanınmayıp Ermenistan'ın bir parçası gibi yönetilse, ve resmi olarak Dağlık Karabağ Azerbaycan'a ait olsa da, böyle bir yapının varlığına ilişkin en azından iddialar vardır, olmayan bir yer olan [[Utopiya]]'ya ilişkin madde bile varken, bu madde de yer almalıdır. Silmek için en önemli nedenlerden biri kayda değerliktir. Azerbaycanlı Vikipedistlere Türkçe Vikipedi'de aktif olup Azerbaycan bayrağı gibi maddeleri geliştirmelerini ve en önemlisi sakin davranmalarını tavsiye ediyorum. Üslup çok önemlidir, dediğiniz doğru bile olsa kötü bir üslupla ciddiye alınmazsınız. Son olarak Türkçe Vikipedi'ye Türk halkının Vikipedisi gibi görüp olayı Türk halkının Azerbaycanlıları arkadan vurduğu gibi bir yere getiren tüm yaklaşımları bir Vikipedist değil ama Türk halkının bir üyesi olarak '''şiddetle''' kınıyorum. --[[İstifadəçi:Seksen iki yüz kırk beş|Seksen iki yüz kırk beş]] 10:05, 18 may 2011 (UTC)