Vikipediya:Kənd meydanı: Redaktələr arasındakı fərq

Silinən məzmun Əlavə edilmiş məzmun
Sətir 484:
:Vago'nun dediği gibi maddeleri geliştirmek arttırmanın bir yolu. Türkçe Vikipedi depth'i en yüksek Vikilerden biri; ama sebebi belli: aşırı vandalizm. Bir de en.wikinin ana sayfasından bağlantı verilirse az.wiki için tanıtım olur. --[[İstifadəçi:Seksen iki yüz kırk beş|Seksen iki yüz kırk beş]] 13:19, 18 may 2011 (UTC)
:Ermenistan bayrağını Siz tanıtdığınız gibimi tanıtım olacak? --►[[İstifadəçi:Cekli829|'''<font face="Raceway"><font color="blue">Cek</font> <font color="red">Li</font> <font color="green">Taran</font></font>''']]<sup>[[İstifadəçi müzakirəsi:Cekli829|mesaj]]</sup> 13:21, 18 may 2011 (UTC)
::Bu sözünüzün ne kadar rahatsız edici olduğunu sizi bırakarak ve kişisel olarak bunu kesinlikle bir hakaret olarak kabul ettiğimi belirtmekle beraber ("siz tanıtıyorsunuz" diyorsunuz, halbuki yukarıda fikirlerimi belirttim, lütfen bu tutumunuzu sonlandırın) İngilizce Viki ana sayfası tr veya az.wikinin ana sayfasından kat kat fazla görüntüleniyor. Bu nedenle ana sayfayı inceleyenler az.wikinin varlığından haberdar olacaktır. --[[İstifadəçi:Seksen iki yüz kırk beş|Seksen iki yüz kırk beş]] 13:53, 18 may 2011 (UTC)
 
=== 62000 və 46-cı pillə! ===