Azərbaycan Respublikasının yerli icra hakimiyyəti orqanlarının siyahıları

Şəhər icra hakimiyyətləriRedaktə

Şəhər İcra hakimiyyətinin başçısı Vəzifəyə
təyin olunduğu
tarix
Əvvəlki İcra hakimiyyəti başçıları Rəsmi saytı
Bakı Eldar Əzizov 15.11.2018[1] baku-ih.gov.az
Gəncə Niyazi Bayramov 28.08.2018 ganja-ih.gov.az
Sumqayıt Zakir Fərəcov 2.09.2015 sumqayit-ih.gov.az
Lənkəran Taleh Qaraşov 14.04.2012[13] lenkeran-ih.gov.az
Şəki Elxan Usubov 23.05.2011 sheki-ih.gov.az
Yevlax Anar Tağıyev 31.10.2019 yevlax-ih.gov.az
Mingəçevir İlham İsmayılov 17.12.2018 mingechevir-ih.gov.az
Şirvan İlqar Abbasov 12.11.2019 Mərdan Camalov shirvan-ih.gov.az
Naxçıvan Mirsənani Seyidov 30.07.2018 Vüqar Səfərov ih.nakhchivan.az
Naftalan Vüqar Novruzov 4.12.2019 naftalan-ih.gov.az

Şəhər rayonlarının icra hakimiyyətləriRedaktə

Şəhərdə rayon İcra hakimiyyətinin başçısı Vəzifəyə
təyin olunduğu
tarix
Əvvəlki İcra hakimiyyəti başçıları Rəsmi saytı
Binəqədi (Bakı) Elxan Allahverdiyev 06.06.2018 binegedi-ih.gov.az
Qaradağ (Bakı) Süleyman Mikayılov 04.03.2010[23] qaradagh.gov.az
Yasamal (Bakı) Elşad Həsənov 12.11.2019[27] yasamal-ih.gov.az
Nizami (Bakı) Arif Qasımov nizami-ih.gov.az
Nərimanov (Bakı) Abdin Fərzəliyev 21.12.2005[41] narimanov-ih.gov.az
Nəsimi (Bakı) Asif Əsgərov 2.09.2015 nasimi-ih.gov.az
Pirallahı (Bakı) Vasif İmanov 07.06.2013[47] pirallahi-ih.gov.az/
Sabunçu (Bakı) Adil Vəliyev 14.04.2012[48] sabunchu-ih.gov.az
Suraxanı (Bakı) Əziz Əzizov 12.11.2019 surakhani-ih.gov.az
Səbail (Bakı) Vuqar Zeynalov 30.10.2018 sabail-ih.gov.az
Xətai (Bakı) Rafiq Quluyev 12.11.2019 khatai-ih.gov.az
Xəzər (Bakı) Elşən Salahov 5.02.2019 xazar-ih.gov.az
Kəpəz (Gəncə) Eldəniz Xudiyev 29.06.2011[60] kapaz.ganja-ih.gov.az
Nizami (Gəncə) Nizami Hacıyev 13.10.2014 nizami.ganja-ih.gov.az

Rayon icra hakimiyyətləriRedaktə

Rayon İcra hakimiyyətinin başçısı Vəzifəyə
təyin olunduğu
tarix
Əvvəlki İcra hakimiyyəti başçıları Rəsmi saytı
Abşeron İradə Gülməmmədova 02.09.2015 Zakir Fərəcov absheron.gov.az
Ağcabədi Rafil Hüseynov 20.11.2019 Şahin Məmmədov agcabedi-ih.gov.az
Ağdam Vaqif Həsənov 28.08.2018 Raqub Məmmədov agdam-ih.gov.az
Ağdaş Tofiq İbrahimov 14.04.2012 Rafiq Niftəliyev agdash-ih.gov.az
Ağstafa Seymur Orucov 21.05.2020 Nizaməddin Quliyev agstafa-ih.gov.az
Ağsu Vahid Tağıyev 30.09.2018 Ənvər Seyidəliyev agsu-ih.gov.az
Astara Qəzənfər Ağayev 14.04.2012 Taleh Qaraşov astara-ih.gov.az
Babək Rasim Hüseynov 14.03.2016 Elçin Hüseynəliyev babek-ih.nakhchivan.az
Balakən İslam Rzayev 18.05.2011 Asif Məmmədov balaken-ih.gov.az
Beyləqan Asif Ağayev 30.10.2018 Vaqif Abdullayev beyleqan-ih.gov.az
Bərdə Vidadi İsayev 03.03.2012 İlham Ağayev berde-ih.gov.az
Biləsuvar Mahir Quliyev bilesuvar-ih.gov.az
Cəbrayıl Kamal Həsənov 18.04.2016 Mahmud Quliyev cabrail-ih.gov.az
Cəlilabad Namiq Zeynalov 06.02.2018 Əziz Əzizov celilabad-ih.gov.az
Culfa Siyam Hacıyev 02.04.2019 Şükür Babayev culfa-ih.nakhchivan.az
Daşkəsən Əhəd Abıyev 23.02.2011 Tahir Kərimov dashkesen-ih.gov.az
Füzuli Alı Alıyev 23.02.2011 Nəbi Muxtarov fuzuli-ih.gov.az
Gədəbəy İbrahim Mustafayev 28.08.2018 Ramiz Yediyarov gedebey-ih.gov.az
Goranboy Məhərrəm Quliyev 05.04.2019 Nizaməddin Quliyev goranboy-ih.gov.az
Göyçay Mehdi Səlimzadə 10.06.2016 Mübariz Ağayev goychay-ih.gov.az
Göygöl Arif Seyidov goygol-ih.gov.az
Hacıqabul Rüstəm Xəlilov 04.12.2019 Əhməd Muxtarov haciqabul-ih.gov.az
Xaçmaz Elnur Rzayev 31.10.2019 Şəmsəddin Xanbabayev xachmaz-ih.gov.az
Xızı Xəzər Aslanov 10.04.2012 Vaqif Abdullayev khizi-ih.gov.az
Xocalı Şahmar Usubov 21.12.2000 Elman Məmmədov xocali-ih.gov.az
Xocavənd Eyvaz Hüseynov 02.07.1992 Vəzifə təsis olunub xocavend-ih.gov.az
İmişli Elçin Rzayev 21.05.2020 Vilyam Hacıyev imishli-ih.gov.az
İsmayıllı Nahid Bağırov 05.03.2020 Mirdaməd Sadıqov ismayilli-ih.gov.az
Kəlbəcər Azər Qocayev[61] 13.05.2020 Aqil Məmmədov kelbecer-ih.gov.az
Kəngərli Kamal Ələkbərov 31.08.2015 Ramiz Cəfərov kengerli-ih.nakhchivan.az
Kürdəmir Ceyhun Cəfərov 16.04.2016 İrşad Əliyev kurdemir-ih.gov.az
Qax Musa Şəkiliyev 12.04.2010 Telman Quliyev qax-ih.gov.az
Qazax Rəcəb Babaşov 19.05.2016 Ayaz Əsgərov qazax-ih.gov.az
Qəbələ Səbuhi Abdullayev 04.03.2010 Tofiq İbrahimov qebele-ih.gov.az
Qobustan Adil Məmmədov 26.04.2011 İsmayıl Vəliyev qobustan-ih.gov.az
Quba Ziyəddin Əliyev 20.02.2017 Yaşar Məmmədov quba-ih.gov.az
Qubadlı Malik İsaqov 2001 Əvəz Hüseynquliyev qubadli-ih.gov.az
Qusar Şair Alxasov 18.12.2007 Zöhrab Pirimov qusar-ih.gov.az
Laçın Aqil Nəzərli 16.06.2016 Akif Səlimov lachin-ih.gov.az
Lerik Rövşən Bağırov 02.04.2007 Füzuli Hacıyev lerik-ih.gov.az
Masallı Şahin Məmmədov 20.11.2019 Rafil Hüseynov masalli-ih.gov.az
Neftçala Mirhəsən Seyidov 05.03.2020 İsmayıl Vəliyev neftchala-ih.gov.az
Ordubad Elşad Məmmədov 22.04.2013 Elşad Əliyev ordubad-ih.nakhchivan.az
Oğuz Eyvaz Qurbanov 20.04.2011 Aydın Əlihüseynov oguz-ih.gov.az
Saatlı Nazim İsmayılov saatli-ih.gov.az
Sabirabad Siraqəddin Cabbarov 17.05.2019 Nazim İsmayılov sabirabad-ih.gov.az
Salyan Sevindik Hətəmov 04.03.2016 Tahir Kərimov salyan-ih.gov.az
Samux Alı Qocayev 18.04.2012 Vilyam Hacıyev samux-ih.gov.az
Sədərək Həbib İbrahimov 04.03.2013 Abbasqulu Abbasov http://sederek-ih.nakhchivan.az
Siyəzən Novruz Novruzov 05.04.2019 Asif Hüseynov siyezen-ih.gov.az
Şabran Asif Hüseynov 05.04.2019 Novruz Novruzov shabran-ih.gov.az
Şahbuz Rafael Babayev 08.11.2016 Nurəddin Quliyev sahbuz-ih.nakhchivan.az
Şamaxı Tahir Məmmədov 30.10.2018 Asif Ağayev shamaxi-ih.gov.az
Şəmkir Alimpaşa Məmmədov 08.10.2014 Nazim Veysov shamkir-ih.gov.az
Şərur Kamal Cəfərov 1.06.2017 İbrahim Məmmədov serur-ih.nakhchivan.az
Şəki Elxan Usubov 23.05.2011 Murad Cabbarlı sheki-ih.gov.az
Şuşa Bayram Səfərov 27.02.2009 Nizami Bəhmənov shusha-ih.gov.az
Tərtər Müstəqim Məmmədov 07.05.2014 Ceyhun Cəfərov terter-ih.gov.az
Tovuz Məmməd Məmmədov 07.06.2018 Tofiq Zeynalov tovuz-ih.gov.az
Ucar Mənsur Məmmədov 27.01.2015 Yaşar Məmmədov ucar-ih.gov.az
Yardımlı Ayaz Əsgərov 19.05.2016 Sevindik Hətəmov yardimli-ih.gov.az
Zaqatala Mübariz Əhmədzadə 01.09.2009 Asif Əsgərov zaqatala-ih.gov.az
Zəngilan Ramiz Həsənov 26.04.2011 Vəli Quliyev zengilan-ih.gov.az
Zərdab Mərdan Camalzadə 12.11.2019 Lütvəli Babayev zerdab-ih.gov.az

İstinadlarRedaktə

  1. "H. İ. Abutalıbovun Bakı şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 30 yanvar 2001-ci il tarixli, 439 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  2. "A. Y. Bağırovun Bakı şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 15 aprel 1992-ci il tarixli, 682 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  3. "R. X. Allahverdiyevin Bakı Şəhər İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 16 oktyabr 2000-ci il tarixli, 402 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  4. 1 2 "M.Ə. Məmmədovun Gəncə şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 21 fevral 1993-cü il tarixli, 470 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  5. 1 2 "Y.M. Sevdimalıyevin Sumqayıt şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi və E. V. İsmayılovun həmin vəzifədən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 2 iyul 1992-ci il tarixli, 16 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  6. 1 2 "Ş. Z. Abışovun Sumqayıt şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi və Y. M. Sevdimalıyevin həmin vəzifədən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 12 sentyabr 1993-cü il tarixli, 764 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  7. "Ş. Z. Abuşovun Sumqayıt Şəhər İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 28 iyun 2000-ci il tarixli, 449 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  8. "T. Y. Məmmədovun Sumqayıt Şəhər İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 28 iyun 2000-ci il tarixli, 450 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  9. "T. Y. Məmmədovun Sumqayıt Şəhəri İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 2 aprel 2003-cü il tarixli, 1190 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  10. "V. Q. Əliyevin Sumqayıt şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 2 aprel 2003-cü il tarixli, 1191 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  11. "V.Q.Əliyevin Sumqayıt şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 18 fevral 2011-ci il tarixli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  12. "E.Ə.Əzizovun Sumqayıt şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 18 fevral 2011-ci il tarixli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  13. "T.A.Qaraşovun Lənkəran şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 14 aprel 2012-ci il tarixli, 2168 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  14. 1 2 "H. M. Məmmədovun Lənkəran şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi və M. M. Abbasovun həmin vəzifədən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 27 may 1992-ci il tarixli, 787 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  15. "T.H.İbrahimovun Lənkəran şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 14 aprel 2012-ci il tarixli, 2163 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  16. "M.A.Ağayevin Mingəçevir şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 15 mart 2012-ci il tarixli, 2096 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  17. "N.M.Bayramovun Mingəçevir şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 14 aprel 2012-ci il tarixli, 2173 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  18. "H. B. Hüseynovun Bakı şəhəri Binəqədi Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 3 iyul 2003-cü il tarixli, 1291 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  19. ". M. Hüseynovanın Bakı şəhəri Binəqədi Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 3 iyul 2003-cü il tarixli, 1292 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  20. "F.M.Hüseynovanın Bakı şəhəri Binəqədi Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 6 aprel 2005-ci il tarixli, 734 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  21. "A.İ.Qocayevin Bakı şəhəri Binəqədi Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 6 aprel 2005-ci il tarixli, 736 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  22. "A.İ.Qocayevin Bakı şəhəri Binəqədi rayonu İcra hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 18 aprel 2012-ci il tarixli, 2181 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  23. "S.S.Mikayılovun Bakı Şəhəri Qaradağ Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 4 mart 2010-cu il tarixli, 772 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  24. "Y.C.Əliyevin Bakı Şəhəri Qaradağ Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 9 dekabr 2005-ci il tarixli, 1148 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  25. "H.İ.İsrafilovun Bakı Şəhəri Qaradağ Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 9 dekabr 2005-ci il tarixli, 1149 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  26. "H.İ.İsrafilovun Bakı Şəhəri Qaradağ Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 4 mart 2010-cu il tarixli, 770 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  27. https://president.az/articles/34765 "E.E.Həsənovun Bakı şəhəri Yasamal Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 12 noyabr sentyabr 2019-cu il tarixli Sərəncamı. president.az]  (azərb.)
  28. 1 2 "S. M. Məmmədovun Bakı şəhəri Yasamal rayonu İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi və A. A. Ağayevin həmin vəzifədən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 30 iyul 1992-ci il tarixli, 88 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  29. 1 2 "R.M. Niftəliyevin Bakı şəhəri Yasamal rayonu İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi və S. M. Məmmədovun həmin vəzifədən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 5 may 1993-cü il tarixli, 555 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  30. "R. M. Niftəliyevin Bakı şəhəri Yasamal rayonu İcra hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 12 iyul 1993-cü il tarixli, 675 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  31. "A. A. Ağayevin Bakı şəhəri Yasamal rayonu İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 9 avqust 1993-cü il tarixli, 705 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  32. "Seçki qanunvericiliyini kobud surətdə pozduqlarına görə Bakı şəhəri Yasamal rayonunun, Hacıqabul və İmişli rayonlarının İcra hakimiyyəti başçılarının tutduqları vəzifədən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 27 noyabr 2000-ci il tarixli, 579 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  33. "A.A.Əliyevin Bakı şəhəri Yasamal Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 5 dekabr 2000-ci il tarixli, 585 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  34. "A.A.Əliyevin Bakı şəhəri Yasamal Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 26 sentyabr 2006-cı il tarixli, 1692 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  35. "E. Ə. Əzizovun Bakı Şəhəri Nizami Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 8 aprel 2003-cü il tarixli, 1196 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  36. "A. Ə. Fərzəliyevin Bakı şəhəri Nizami Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 10 aprel 2003-cü il tarixli, 1198 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  37. "A.Ə.Fərzəliyevin Bakı şəhəri Nizami Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 21 dekabr 2005-ci il tarixli, 1186 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  38. "M.H.Əliyevin Bakı Şəhəri Nizami Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 21 dekabr 2005-ci il tarixli, 1187 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  39. "M.H.Əliyevin Bakı şəhəri Nizami rayonu İcra hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 23 sentyabr 2009-cu il tarixli, 488 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  40. "T.Y.Budaqovun Bakı şəhəri Nizami rayonu İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 23 sentyabr 2009-cu il tarixli, 489 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  41. "A.Ə.Fərzəliyevin Bakı Şəhəri Nərimanov Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 21 dekabr 2005-ci il tarixli, 1189 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  42. "Z.M.Kazımovun Bakı şəhəri Nərimanov Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 8 aprel 2004-cü il tarixli, 164 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  43. "İ.N.Abbasovun Bakı şəhəri Nərimanov Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 8 aprel 2004-cü il tarixli, 165 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  44. "İ.N.Abbasovun Bakı Şəhəri Nərimanov Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 21 dekabr 2005-ci il tarixli, 1188 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  45. "T.M.Quliyevin Bakı Şəhəri Nəsimi Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında " Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 26 dekabr 2005-ci il tarixli, 1200 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  46. "N.M.Məhəməliyevin Bakı şəhəri Nəsimi Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 3 mart 2006-cı il tarixli, 1345 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  47. "V.H.İmanovun Bakı şəhəri Pirallahı rayonu İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 7 mart 2013-cü il tarixli Sərəncamı. president.az  (azərb.)
  48. "A.Ə.Vəliyevin Bakı şəhəri Sabunçu rayonu İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 14 aprel 2012-ci il tarixli, 2172 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  49. "Ə.N.Əliyevin Bakı şəhəri Sabunçu rayonu İcra hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 14 aprel 2012-ci il tarixli, 2166 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  50. "N.T.Mehdiyevin Bakı şəhəri Suraxanı Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 9 noyabr 2005-ci il tarixli, 1091 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  51. "İ.N.Abbasovun Bakı Şəhəri Suraxanı Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 21 dekabr 2005-ci il tarixli, 1190 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  52. "T.T.Məcidovun Bakı Şəhəri Səbail Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 8 fevral 2005-ci il tarixli, 623 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  53. "S.N.Ələkbərovun Bakı Şəhəri Səbail Rayonu İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 8 fevral 2005-ci il tarixli, 624 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  54. "S.N.Ələkbərovun Bakı şəhəri Səbail rayonu İcra hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 25 iyun 2009-cu il tarixli, 354 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  55. "A.Y.Əsgərovun Bakı şəhəri Səbail rayonu İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 25 iyun 2009-cu il tarixli, 357 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  56. "G. R. Cəlilovun Bakı şəhəri Xətai Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 4 sentyabr 1999-cu il tarixli, 231 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  57. "Ə. C. Əhmədovun Bakı şəhəri Xətai Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 8 sentyabr 1999-cu il tarixli, 233 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  58. "İ.Ə.Mehdiyevin Bakı şəhəri Xətai Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 26 sentyabr 2006-cı il tarixli, 1690 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  59. "R.İ.Məmmədovun Bakı şəhəri Xətai Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 26 sentyabr 2006-cı il tarixli, 1691 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  60. "E.Ə.Xudiyevin Gəncə şəhəri Kəpəz rayonu İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 29 iyun 2011-ci il tarixli, 1584 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  61. https://president.az/articles/38217

Xarici keçidlərRedaktə